Imagine cu trei sferturi din partea laterală a unui BMW i4 eDrive40 G26 2021 rulând în faţa unei clădiri

THE i4

Imagine cu trei sferturi din partea laterală a unui BMW i4 eDrive40 G26 2021 rulând în faţa unei clădiri

BMW i4: MOTORIZĂRI ȘI DATE TEHNICE.

Cele mai importante date şi cifre pentru BMW i4: motor, consum de energie, autonomie electrică şi dimensiuni. Verifică toate datele despre performanţă, precum cai putere, cuplu şi acceleraţie.

Citeşte în continuare
THE i4BMW i4: MOTORIZĂRI ȘI DATE TEHNICE.

DATELE TEHNICE ALE MODELULUI BMW i4.

Selectează modelul

Mase

Greutate fără sarcină în kg (UE) 2.125
Masă max. permisă, în kg 2.605
Sarcină permisă, în kg 555
Sarcină permisă punte faţă/spate, în kg 1.140/1.550
Capacitate min. portbagaj (scaune ridicate/top deschis), în l 470
Capacitate max. portbagaj (scaune coborâte/top închis), în l 1.290

Motor electric

Puterea motorului electric CP (kW) 250 (340)
Cuplu motor electric (Nm) 430

Performanţă

Viteză maximă motor integral electric, în km/h 190
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 5,7

Autonomie şi încărcare

Autonomie electrică în km până la 590
Capacitatea bateriei litiu-ion, în kWh 80,7/83,9
Durată de încărcare c.c. în minute, de ex. la staţia de încărcare rapidă c.c. (putere de încărcare 205 kW, 10% - 80%) 31 min
Durată de încărcare c.a. în ore, de ex. cu Flexible Fast Charger / Wallbox (putere de încărcare 11 kW, 0% - 100%) 8,25 h

Consum

Consum de energie, în kWh/100 km 19.1-16.1
Consum mixt de combustibil, în l/100 km 0
Emisii medii de CO₂, în g/km 0

Jante

Dimensiuni anvelope faţă 225/55 R17 101 Y XL
Dimensiuni anvelope spate 225/55 R17 101 Y XL
Dimensiuni şi material jante faţă 7,5Jx17 LM
Dimensiuni şi material jante spate 7,5Jx17 LM
Anvelope pentru masini BMW

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

Consumul de energie şi emisiile de CO₂ ale noului BMW i4.

* Valorile sunt preliminare; măsurate în conformitate cu ciclul de testare WLTP.

BMW i4 eDrive40 [1]:
Consum de energie, în kWh/100 km: 16.1–19.1
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: -

BMW i4 M50 [1]:
Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 18.0–22.5
Emisii medii de CO2, în g/km: -

Valorile pentru automobilele marcate cu [1] sunt preliminare.

Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.­ ­

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Cifrele pentru performanţe, consum şi emisii de CO2 sunt valabile pentru automobilele cu transmisie standard.
 

[1] Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022.

Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

Pentru mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, la Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

[2]
Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.
 

[3] Performanţele de încărcare depind de starea încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea consumatorilor auxiliari. Intervalele de autonomie prezentate au la bază condiţiile optime WLTP. Timpii de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 de grade Celsius după o călătorie şi pot diferi în funcţie de comportamentul de utilizare.
 

[4] Greutatea fără sarcină (UE) se referă la un automobil cu echipare standard şi nu include echipamente opţionale. Greutate fără sarcină include un rezervor plin 90% şi un conducător auto cu greutatea de 75 kg. Echipamentele opţionale pot afecta greutatea automobilului selectat, sarcina utilă şi viteza maximă dacă echipamentul selectat are un impact asupra aerodinamicii automobilului.

Citeşte în continuare

Consumul de energie şi emisiile de CO₂ ale noului BMW i4.

 • * Valorile sunt preliminare; măsurate în conformitate cu ciclul de testare WLTP.

  BMW i4 eDrive40(1):
  Consum de energie, în kWh/100 km: 16.1–19.1
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 0

  BMW i4 M50(1):
  Consum mixt de energie, în kWh/100 km: 18.0–22.5
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0

  Valorile pentru automobilele marcate cu (1) sunt preliminare.

  Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP.­ ­

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.­ ­

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.