Imagine din partea laterală a unui BMW X4 M Competition F98 Facelift 2021 Galben Sao Paulo într-o hală
Preț (cu TVA)101.150 €
Tip motorPână la 510 CP (375 kW)
Motorizare şi tip de combustibilBenzină

THE X4 M

Imagine din partea laterală a unui BMW X4 M Competition F98 Facelift 2021 Galben Sao Paulo într-o hală

SCHIMBĂ TOT. MAI PUŢIN CINE EŞTI.

Preț (cu TVA)101.150 €
Tip motorPână la 510 CP (375 kW)
Motorizare şi tip de combustibilBenzină
THE X4 MSCHIMBĂ TOT. MAI PUŢIN CINE EŞTI.

BMW X4 M, BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d.

Rebeli fermecători: automobilele BMW X4 M combină performanţele spectaculoase şi exclusivitatea unui automobil M cu conceptul progresiv al unui BMW X4. Alege una dintre cele patru versiuni de sports activity coupé (SAC).

Noul BMW X4 M se trage din fraţii lui din sporturile cu motor şi oferă o dinamică de condus la un alt nivel. BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d sunt în formă maximă pe orice tip de traseu şi combină excelent performanţele ridicate, confortul şi eficienţa.


BMW X4 M:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,5 – 10,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 238 – 247

BMW X4 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,7 – 9,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 198 – 216

BMW X4 M40d:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 – 7,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 171 – 191

Citeşte în continuare

COMPARAŢIE MODELE BMW X4 M.

Cele mai importante detalii de performanţă dintr-o privire: motor, suspensie şi putere.

BMW X4 M

Dinamică de condus la cel mai înalt nivel.
 • Motor de înaltă performanţă BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie
 • xDrive M cu diferenţial M activ
 • Transmisie Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic
 • 480 CP/353 kW, 620 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,0 s
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto

BMW X4 M40

Performanţe excepţional de echilibrate şi utilitate în viaţa de zi cu zi.
 • Motor performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie
 • Tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive
 • Transmisie Steptronic cu 8 trepte
 • 360 CP/265 kW, 500 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,9 s
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X4 M40i G02 LCI 2021 Facelift

BMW X4 M40d

Putere şi eficienţă fără sacrificii.
 • Motor M TwinPower Turbo diesel cu 6 cilindri în linie
 • Tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive
 • Transmisie Steptronic cu 8 trepte
 • 340 CP/250 kW, 700 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,9 s
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X4 M40d G02 LCI 2021 Facelift
 • BMW X4 M
 • BMW X4 M40
 • BMW X4 M40d

OPŢIUNI DE DESIGN PENTRU BMW X4 M.

BMW X4 M COMPETITION - INFORMAŢII DESPRE PRODUS.

Dinamica de condus şi elementele de design ale noului BMW X4 M Competition.

BMW X4 M Competition reprezintă apogeul plăcerii de a conduce un automobil BMW 4 M - cu numeroase tehnologii inspirate de sporturile cu motor (de exemplu, trenul de rulare şi sistemul de suspensie) şi un motor de înaltă performanţă M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie care dezvoltă 510 CP (375 kW), un cuplu spectaculos de 650 Nm şi o acceleraţie impresionantă de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde. Împreună cu caracterul său autentic X, acest automobil sports activity coupé (SAC) oferă performanţele pline de adrenalină pe care le aştepţi de la o bestie M. Indiferent că îl conduci în drum spre birou sau pe circuit, BMW X4 M Competition te va impresiona cu sportivitatea şi dinamismul său, cu forma specifică automobilelor coupé şi cu elementele de design M Competition în negru lucios coordonate la perfecţie. Caracteristicile specifice M şi detaliile luxoase din habitaclu creează o atmosferă sportivă şi exclusivistă şi asigură o experienţă de primă clasă la volan.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală şi imagine din partea de jos a unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Galben Sao Paulo în timp ce se deplasează printr-un cartier plin de case
Imagine în prim plan cu motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie superioară a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cele două turbocompresoare MonoScroll, sistemul de injecţie directă de înaltă precizie, sistemul de control complet variabil al supapelor şi sistemul de control variabil al arborelui cu came asigură o performanţă excepţională, dezvoltând 510 CP (375 kW) şi un cuplu de 650 Nm.
Imagine din partea laterală cu suspensia specifică M de pe un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 în timp ce derapează controlat sub nişte poduri

Suspensie specifică M.

Suspensia adaptivă specifică M subliniază potenţialul dinamic mare al automobilului. Modul de condus COMFORT asigură o deplasare lină pe suprafeţe denivelate. Modul SPORT este perfect pentru drumurile de ţară şi pentru circuitele denivelate. Direct şi fără compromisuri, SPORT+ garantează o experienţă deosebit de precisă pe circuitele nivelate.

Imagine cu trei sferturi din partea din spate a unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 xDrive M

xDrive M.

xDrive M cu diferenţial M activ garantează tracţiune şi dinamică de condus maxime, atât în călătoriile zilnice, cât şi pe circuitul de curse. Tehnologia specifică M îmbină agilitatea caracteristică tracţiunii spate cu controlul oferit de sistemul de tracţiune integrală. Poţi alege între următoarele variante de tracţiune: tracţiune integrală şi tracţiune integrală sport.

Bară M Carbon pentru fixarea sistemului de amortizare de pe un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Bară M Carbon pentru fixarea sistemului de amortizare.

Bara de ancorare faţă M Carbon sporeşte rigiditatea în partea din faţă şi contribuie la o precizie şi o acurateţe mai mari la virare. Componenta din plastic ranforsat cu fibre de carbon de calitate premium este foarte uşoară şi creează atmosferă unică motorsport atunci când capota este ridicată. Astfel, este evidenţiat potenţialul sportiv al automobilului.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 cu transmisie Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic

Transmisie Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic.

Transmisia Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic oferă numeroase opţiuni de schimbare a vitezelor: foarte dinamic sau confortabil şi lin. Treptele de viteză pot fi schimbate în mod manual, folosind schimbătorul de viteze sau padelele de schimbare a treptelor de viteză de pe volan şi viteza de schimbare a transmisiei automate poate fi ajustată folosind Drivelogic.
Habitaclul unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M Servotronic

M Servotronic.

În fiecare situaţie de condus, sistemul M Servotronic oferă putere optimă de direcţionare prin ajustarea sa în funcţie de viteza curentă de rulare. Mai mult, acesta asigură un răspuns direct şi precis al direcţiei, la orice viteză. Sistemul este reglat special pentru modelele M şi dispune de trei setări diferite, care pot fi selectate prin intermediul configurării M.
Imagine în prim plan cu frânele M din material compozit în negru, BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Frâne M din material compozit.

Datorită folosirii unui amestec de materiale, frânele M din material compozit oferă valori de decelerare impresionante şi sunt extrem de stabile şi durabile. Acestea cântăresc mai puţin, ceea ce are un impact pozitiv asupra agilităţii, a dinamicii şi a acceleraţiei. Etrierele negre cu inscripţia M sunt elementele cheie ale acestor frâne de înaltă performanţă specifice M.
Imagine din partea din spate a sistemului de evacuare M Sport de pe un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport produce un sunet sportiv, care poate fi modificat prin intermediul unui mecanism integrat cu supape de evacuare. Programele SPORT şi SPORT+, care pot fi selectate prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus, sunt accentuate de un sunet mult mai intens al motorului, în timp ce programul orientat spre confort oferă un sunet mai discret.
Imagine din partea din faţă cu designul frontal al unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Galben Sao Paulo

Design frontal.

Partea frontală a noului BMW X4 M Competition se caracterizează printr-un stil tridimensional, cu linii precise, care atrage atenţia tuturor. În zona centrală este amplasată grila frontală specifică M decorată cu fante în negru lucios şi logoul modelului, care subliniază potenţialul uriaş al acestui automobil performant. Îndrăzneala plină de încredere a automobilului este scoasă în evidenţă de tuburile de iluminare şi farurile BMW Laserlight opţionale, precum şi de gurile de admisie mari care completează secţiunea inferioară.
Imagine în prim plan cu jantele M din aliaj uşor V-spoke de 21”, tip 765 M, BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Galben Sao Paulo

Jante M din aliaj uşor V-spoke de 21”, tip 765 M, în Negru Bicolor, cu anvelope mixte.

Jante M din aliaj uşor V-spoke de 21”, tip 765 M, în Jet Black Bicolor, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 9,5 J x 21, 255/40 ZR21 şi spate 10 J x 21, 265/40 ZR21.
Capace oglinzilor M Carbon, BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Galben Sao Paulo

Capace oglinzi M Carbon.

Capacele oglinzilor M din carbon cu design cu punte dublă, caracteristic M, scot în evidenţă designul puternic şi sportiv al automobilului.
Imagine din partea din spate a designului unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Galben Sao Paulo

Design spate.

Expresia încrederii în sine: partea din spate cu design sportiv a noului BMW X4 Competition, cu stopuri cu LED în formă de L, este un element definitoriu pentru performanţele ridicate de care este capabil automobilul. Mai mult, ADN-ul motorsport inconfundabil este scos în evidenţă de difuzorul spate în negru lucios şi cele două ţevi de evacuare specifice. Elementul decorativ în formă de nicovală, colorat în negru lucios, amplasat deasupra aceste zone şi reflectoarele aranjate în poziţie verticală completează designul extrovertit al acestui automobil sport extrem de agil.
Imagine din partea din spate a unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021, prim plan cu spoilerul spate M Carbon

Spoiler M Carbon spate.

Spoilerul M din carbon pentru partea spate scoate în evidenţă aspectul puternic şi sportiv al automobilului şi scade semnificativ portanţa nedorită pe puntea spate.
Scaune M Sport dintr-un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Scaune M Sport.

Scaunele M Sport ergonomice au reglaje multiple şi tetiere parţial integrate şi oferă suport excelent în părţile laterale pentru tine şi pasagerul din faţă. În plus, lăţimea spătarului poate fi ajustată în mod individual. Designul deosebit, cu logo „M” iluminat, subliniază alura sportivă a automobilului.
Ornamente interioare din fibră de carbon dintr-un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Ornamente interioare din fibră de carbon.

Ornamente interioare M din fibră de carbon cu detalii în Crom Pearl pe panoul de instrumente şi pe portiere.
Manetă M pentru schimbarea vitezelor dintr-un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Manetă M pentru schimbarea vitezelor.

Maneta M iluminată pentru schimbarea vitezelor este decorată cu un model specific M şi este foarte uşor de utilizat. În modul S, conducătorul auto poate schimba vitezele manual folosind schimbătorul de viteze sau padelele de schimbare a treptelor de viteză; în modul D schimbarea treptelor de viteză se realizează automat. Comutatorul Drivelogic permite selectarea uneia dintre cele trei programe de schimbare specifice M.

BMW X4 M - INFORMAŢII DESPRE PRODUS.

Dinamica de condus şi elementele de design ale noului BMW X4 M.

Un automobil dinamic cu un design extrovertit: noului BMW X4 M îi place să fie admirat. Preferabil, atunci când îşi arată calităţile sportive. Cu performanţe impresionante care se bazează pe numeroase componente ale trenului de rulare şi sistemului de suspensie care au fost adaptate din sporturile cu motor. Stilul sportiv subliniază potenţialul dinamic al acestui model M. Printre alte îmbunătăţiri se numără elementele de design specifice ale pachetului exterior M Carbon, cum ar fi capacele oglinzilor exterioare, spoilerul spate şi difuzorul spate fabricate din fibră de carbon. Ambiţiile sportive ale automobilului pot fi observate peste tot în habitaclu - materialele luxoase şi caracteristicile specifice M creează o atmosferă de timp motorsport.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto care se află într-o fabrică
Imagine în prim plan cu motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021

Motor performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie superioară a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cele două turbocompresoare MonoScroll, sistemul de injecţie directă de înaltă precizie, sistemul de control complet variabil al supapelor şi sistemul de control variabil al arborelui cu came asigură o performanţă excepţională, dezvoltând 480 CP (353 kW) şi un cuplu impresionant de 620 Nm.
Imagine din partea frontală a suspensiei specifice M de pe un BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto în timp ce intră într-un viraj

Suspensie specifică M.

Suspensia adaptivă specifică M subliniază potenţialul dinamic mare al automobilului. Modul de condus COMFORT asigură o deplasare lină pe suprafeţe denivelate. Modul SPORT este perfect pentru drumurile de ţară şi pentru circuitele denivelate. Direct şi fără compromisuri, SPORT+ garantează o experienţă deosebit de precisă pe circuitele nivelate.

Imagine cu trei sferturi din partea din spate a unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 xDrive M în timp ce se deplasează pe o şosea

xDrive M.

BMW xDrive M cu diferenţial M activ garantează tracţiune şi dinamică de condus maxime, atât în călătoriile zilnice, cât şi pe circuitul de curse. Tehnologia specifică M îmbină agilitatea caracteristică tracţiunii spate cu controlul oferit de sistemul de tracţiune integrală. Poţi alege între următoarele variante de tracţiune: tracţiune integrală şi tracţiune integrală sport.

BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 cu transmisie Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic

Transmisie Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic.

Transmisia Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic oferă numeroase opţiuni de schimbare a vitezelor: foarte dinamic sau confortabil şi lin. Treptele de viteză pot fi schimbate în mod manual, folosind schimbătorul de viteze sau padelele de schimbare a treptelor de viteză de pe volan şi viteza de schimbare a transmisiei automate poate fi ajustată folosind Drivelogic.
Habitaclul unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 M Servotronic

M Servotronic.

În fiecare situaţie de condus, sistemul M Servotronic oferă putere optimă de direcţionare prin ajustarea sa în funcţie de viteza curentă de rulare. Mai mult, acesta asigură un răspuns direct şi precis al direcţiei, la orice viteză. Sistemul este reglat special pentru modelele M şi dispune de trei setări diferite, care pot fi selectate prin intermediul configurării M.
Imagine în prim plan cu frânele M din material compozit în negru, BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Frâne M din material compozit.

Datorită folosirii unui amestec de materiale, frânele M din material compozit oferă valori de decelerare impresionante şi sunt extrem de stabile şi durabile. Acestea cântăresc mai puţin, ceea ce are un impact pozitiv asupra agilităţii, a dinamicii şi a acceleraţiei. Etrierele în negru lucios şi cu logo M sunt elementele cheie ale acestui sistem de frânare M performant.
Imagine din partea frontală a designului frontal al unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto

Design frontal.

Partea frontală a noului BMW X4 M scoate în evidenţă sportivitatea şi dinamismul fără compromisuri al automobilului. Grila frontală M cu fante duble în negru lucios va atrage privirile tuturor. Împreună cu farurile înguste, formează o simbioză plină de dinamism cu stilul tridimensional specific. Aspectul sportiv al acestui sports activity coupé (SAC) îndrăzneţ este completat de gurile de admisie hexagonale mari cu structură în formă de fagure şi de prizele de aer încorporate.
Imagine în prim plan cu jantele M din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 764 M, BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 764 M, Gri Orbit, cu anvelope mixte.

Jante M din aliaj uşor V-spoke de 21”, tip 765 M, în Jet Black Bicolor, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 9,5 J x 21, 255/40 ZR21 şi spate 10 J x 21, 265/40 ZR21.