VREAU ACEASTĂ CONFIGURAŢIE

Soluţii de încărcare.

TOT CE TREBUIE SĂ ŞTII DESPRE ÎNCĂRCAREA MODELULUI TĂU ELECTRIC BMW.

BMW X1 xDrive30e: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km[1][3][4]: 0,7 – 1,1; Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km[1][3][4]: 16 – 24; Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1][3][4]: 16,8 – 19,3; Autonomie electrică, WLTP în km[1][2][3]: 71 – 85 

Încarcă simplu, oricând şi oriunde. Modelele electrice şi plug-in hybrid anunţă un nou tip de mobilitate, care este atât eficientă, cât şi convenabilă. Acum poţi conduce fără griji în fiecare zi, dar şi în deplasări mai lungi, datorită opţiunilor de încărcare flexibile şi tehnologiilor inovatoare de încărcare. Indiferent dacă preferi să încarci rapid, în deplasare, sau convenabil, acasă. Alege soluţiile de încărcare care se potrivesc cel mai bine cu stilul tău de viaţă.

SOLUŢII DE ÎNCĂRCARE PENTRU MODELUL TĂU ELECTRIC.

BMW Charging încărcare în deplasare

ÎNCĂRCAREA ÎN TIMPUL CĂLĂTORIEI.

Datorită soluţiilor noastre cuprinzătoare de încărcare, vei găsi mereu în apropiere soluţia de încărcare potrivită pentru maşina ta electrică sau plug-in hybrid. În una din cele mai mari reţele de încărcare din Europa, aflată în continuă dezvoltare. Cu peste 551,000 de puncte de încărcare publică la care îţi poţi încărca convenabil maşina electrică.  

Încărcarea BMW Charging la domiciliu

ÎNCĂRCARE LA DOMICILIU.

Indiferent de situaţie, îţi vei încărca maşina electrică sau plug-in hybrid cel mai convenabil şi mai confortabil acasă. Convenabil şi la viteza de încărcare aleasă, folosind un BMW Wallbox sau BMW Flexible Fast Charger la o priză de încărcare de mare putere sau casnică. Află mai multe despre soluţiile practice pe care le oferă BMW pentru încărcarea maşinii tale electrice acasă.

TEHNOLOGII ŞI PRODUSE BMW CHARGING.

Rute optimizate pentru încărcare BMW Charging
Cablu de încărcare BMW Charging

Rute optimizate pentru încărcare.

Ajungi mereu relaxat la destinaţie. Planifică rute optimizate pentru încărcare pentru călătoriile cu maşina ta electrică şi găseşte fără efort staţii de încărcare pe traseu. Planificatorul nostru de traseu calculează cele mai rapide opţiuni de încărcare în apropiere sau pe traseu. Fie direct din dispozitivul de navigaţie, fie din aplicaţia My BMW.

Echipamentul tău de încărcare.

Nu îţi trebuie prea multe pentru a-ţi încărca maşina electrică. Automobilul tău BMW vine însoţit de BMW Charging Card, cu care poţi încărca maşina în reţeaua de încărcare publică. Şi, dacă doreşti, îţi poţi instala acasă un wallbox. Sau poţi încărca maşina direct de la o priză casnică.

BMW Charging BMW Wallbox
Cablu de încărcare BMW Charging

BMW Wallbox Plus.

Încarcă uşor şi convenabil maşina ta BMW plug-in hybrid sau electrică acasă, cu ajutorul BMW Wallbox. Cu până la 22 kW. Este practic, sigur şi compact. 

Cablu de încărcare rapidă (mod 3) pentru încărcare la staţii publice.

Încarcă automobilul tău plug-in hybrid sau maşina electrică la staţiile publice de încărcare c.a folosind cablul de încărcare (mod 3) pentru încărcare la staţiile publice. În funcţie de model, acesta poate fi inclus ca standard în specificaţiile de livrare pentru modelul tău BMW.

VIZUALIZEAZĂ STAŢIILE DE ÎNCĂRCARE PENTRU MODELUL TĂU ELECTRIC.

Află mai multe

Loading Time

Durată de încărcare pentru

Încărcare la staţii publice

Staţie de încărcare de mare putere

Poţi încărca automobilul tău foarte rapid la o staţie de încărcare de mare putere. Curentul continuu (c.c) furnizat la aceste staţii oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare de mare putere cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu capacitatea maximă de încărcare a automobilului. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare de mare putere din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

Staţie de încărcare rapidă

Dacă te grăbeşti în oraş sau în timpul călătoriei, o staţie de încărcare rapidă este alegerea potrivită. Acest lucru se datorează curentului continuu (c.c.) furnizat la aceste staţii care oferă capacităţi de încărcare semnificativ mai mari decât curentul alternativ (c.a.), cum ar fi cel furnizat de o priză casnică. Acesta este motivul pentru care staţiile de încărcare rapidă cum ar fi acestea sunt potrivite în special pentru încărcarea din timpul călătoriilor. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 10% la 80% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de până la 50 kW. În acest interval, încărcarea este cea mai rapidă şi, de asemenea, conservă bateria. Harta îţi arată toate staţiile de încărcare rapidă din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

Staţie de încărcare c.a.

Poţi găsi staţii publice de încărcare cu curent alternativ (c.a.) aproape peste tot. Acestea sunt potrivite în special pentru încărcare regulată pe perioade mai lungi de timp - cum ar fi peste noapte sau în timp ce eşti la serviciu. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere maximă de 22 kW. Performanţa de încărcare depinde de opţiunile de echipare ale automobilului. Aruncă o privire pe hartă şi descoperă toate staţiile de încărcare cu curent alternativ din reţeaua BMW Charging. (Valabil de la 22/03/2023)

Încărcare acasă

Wallbox/Flexible Fast Charger

Când eşti acasă, poţi încărca automobilul tău cu Wallbox sau Flexible Fast Charger. Ambele folosesc curent alternativ (c.a.). În funcţie de model, echipamente speciale şi reprezentanţă, Wallbox oferă o putere maximă de încărcare de 22 kW, iar Flexible Fast Charger de maximum 11 kW. Pe ecran, poţi vedea durata minimă necesară pentru încărcare de la 0% la 100% din nivelul de încărcare a bateriei cu o putere de 11 kW.

Filter charging stations

Capacitatea de încărcare depinde de nivelul încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea dispozitivelor auxiliare, precum şi de automobilul selectat. Durata de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 °C după o călătorie anterioară şi poate varia în funcţie de caracteristicile de utilizare.

 

Utilizează aplicaţia My BMW pentru a găsi staţii de încărcare, dar şi pentru a planifica, verifica şi gestiona operaţiunile de încărcare – atât acasă, cât şi atunci când călătoreşti. Experimentează întreaga gamă de funcţii din aplicaţia My BMW în modul demonstrativ.

ÎNCĂRCAREA UNEI MAŞINI ELECTRICE:
APLICAȚIA ȘI SERVICIILE MY BMW

MODELUL TĂU BMW FACE MUNCA ÎN LOCUL TĂU.

DURATA DE ÎNCĂRCARE A MODELELOR ELECTRICE.

Încărcarea mașinii electrice la stațiile de încărcare de mare putere este cea mai rapidă metodă. Datorită puterii lor ridicate de încărcare, aceste stații oferă timpi de încărcare foarte scurți. De exemplu, un BMW i5 trebuie să se încarce timp de doar 10 minute pentru a obține o autonomie între 146 și 196 de kilometri. Cu BMW Wallbox sau BMW Flexible Fast Charger, un BMW i5 poate fi încărcat complet și convenabil acasă în 8:30 ore.

Costuri BMW Charging

COSTUL UNUI MODEL ELECTRIC.

Cât costă încărcarea automobilului electric? Economiseşte la costurile de service şi la impozite. Există subvenţii sau stimulente pentru maşinile electrice? Află dacă o maşină electrică se justifică pentru tine.

DE CÂTĂ ELECTRICITATE ARE NEVOIE UN MODEL ELECTRIC.

Consumul de energie pentru încărcarea unei maşini electrice depinde de diferiţi factori. Cu toate acestea, propriul comportament la volan, viteza medie aferentă şi temperatura exterioară joacă şi ele un rol. Costurile lunare de încărcare depind, mai presus de orice altceva, de distanţa parcursă şi de consumul maşinii electrice. Comportamentul tău la volan influenţează, la rândul său, aceste costuri. Mai mult, tariful de încărcare selectat şi locaţiile de încărcare sunt şi ele factori cheie în ceea ce priveşte costul electricităţii.

Încărcare la destinaţie BMW Charging

ÎNCĂRCARE LA DESTINAŢIE BMW

REŢEAUA TA DE ÎNCĂRCARE EXTINSĂ.

Încărcarea la destinaţie BMW încearcă să extindă opţiunile de încărcare disponibile pentru clienţii noştri. Cu un număr mare de puncte de încărcare în 50 de ţări. Profită cât mai mult de aceste opţiuni exclusive de încărcare la destinaţie, mulţumită numeroşilor parteneri premium participanţi, precum hoteluri, restaurante, cluburi de golf, etc. În timp ce tu te bucuri de şedere, automobilul tău BMW se încarcă. Găseşte uşor opţiunea de încărcare premium folosind sistemul de navigaţie sau aplicaţia My BMW. Devii parte dintr-o reţea globală de încărcare la destinationcharging@bmw.com.

DE LA CLIENȚI PENTRU CLIENȚI: ELECTROMOBILITATE ÎN VIAȚA DE ZI CU ZI.

“Nu am regretat niciodată decizia noastră.”

 

Urmăriți videoclipul pentru a afla cât de dificile erau înainte deplasările mai lungi cu o mașină electrică. Și cât de comod și fără efort își încarcă astăzi clienții BMW automobilele electrice. Datorită rutelor optimizate pentru încărcare și a funcțiilor suplimentare care vă ajută în timpul deplasării.

0:00
0:00 /  0:00
Durata de viaţă a bateriei BMW Charging

BATERIE

OPTIMIZAREA DURATEI DE VIAŢA A BATERIEI MODELULUL TĂU ELECTRIC.

Durata de viaţă a unei baterii de înaltă tensiune poate fi afectată de propriile obiceiuri de utilizare. Bateria de înaltă tensiune trebuie încărcată în principal la o putere de încărcare redusă la staţiile de încărcare de curent alternativ sau la un wallbox. Pentru uzul general, este recomandabil ca maşina să funcţioneze cu o încărcare a bateriei între 10% şi 80%. Pentru aceasta, poţi seta un obiectiv de încărcare de 80%. Un stil de conducere eficient şi anticipativ contribuie, de asemenea, la creşterea autonomiei bateriei şi la optimizarea duratei de viaţă a acesteia.

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

Sustenabilitate BMW Charging

SUSTENABILITATE.

În calitate de companie globală, BMW Group înțelege că este o parte importantă a societății și își asumă responsabilitatea în ceea ce privește sustenabilitatea. Aflați mai multe despre principiul economiei circulare și despre măsurile pe care le luăm pentru a reduce emisiile de CO₂ și pentru a conserva resursele.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.


BMW X1 xDrive30e: Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km[1][3][4]: 0,7 – 1,1; Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km[1][3][4]: 16 – 24; Consum de energie (mixt, WLTP), în kWh/100 km[1][3][4]: 16,8 – 19,3; Autonomie electrică, WLTP în km[1][2][3]: 85 – 71


[1] Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

Mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

[2] Autonomia depinde de diverşi factori, în special: stilul individual de a conduce, caracteristicile rutei, temperatura exterioară, încălzire/sistemul de climatizare, sistemul de precondiţionare.

[3] Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98. Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95. Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98.

[4] Pentru plug-in hybrid: Cumulat ponderat (EC AC Încărcare ponderată)