RETURNAREA AUTOMOBILULUI FINANŢAT.

Cum să returnezi automobilul fără probleme.

În calitate de client BMW Financial Services, este bine să cunoşti câteva informaţii anterior expirării contractului de leasing şi anterior returnării automobilului tău – dacă doreşti să-l returnezi. Pe această pagină vei găsi informaţiile legate de expirarea contractului, astfel încât încheierea relaţiei cu BMW să fie la fel de plăcută ca începutul acesteia.

Citeşte în continuare
  • Ziua returnării automobilului

    Un moment care merită aşteptat: nu pentru că urmează să se încheie contractul de leasing conform scadenţei agreate, ci pentru că poţi prelua un nou BMW. Din nou, alegerea îţi aparține! Obţinerea noului tău BMW este uşoară: pur şi simplu transmite-i consultantului BMW care este modelul pe care-l doreşti, iar acesta o să îţi facă o ofertă personalizată. Stabileşte o întâlnire la dealerul tău BMW cât de curând posibil. Acolo vei putea verifica starea automobilului şi vei primi informaţii clare despre posibile reparaţii necesare.

  • În aşteptarea noului tău BMW

    Doreşti ca următorul automobil să fie tot un BMW? Atunci îţi poţi îndrepta atenţia către unul chiar în acest moment: mai exact, către designul unic, combinaţia remarcabilă dintre dinamică şi eficienţă, şi desigur către incomparabila plăcere de a conduce pe care o oferă. Dacă eşti indecis, ia legătura cu un consultant BMW pentru o nouă ofertă atractivă.