+ ATLETIC

BMW Seria 4 Cabriolet. „4 means more.”

+ ATLETIC

BMW Seria 4 Cabriolet. „4 means more.”

+ ATLETICBMW Seria 4 Cabriolet. „4 means more.”

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec. (BMW 430i Cabriolet3)

6,3

Viteza maximă, în km/h (BMW 430i Cabriolet3)

250

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW 430i Cabriolet3)

7,5 – 7,6

Emisii medii de CO2, în g/km (BMW 430i Cabriolet3)

144 – 148

Hard-top-ul se deschide, în secunde (BMW 430i Cabriolet3)

aprox. 20 sec.

BMW Seria 4 Cabriolet: bucură-te de soare, simte vântul şi savurează acele momente de condus speciale. Cu agilitate sportivă şi dinamică palpitantă, acest automobil iese în evidenţă şi prin designul aerodinamic impresionant, dar şi prin echipamentele elegante cu numeroase funcţii inovatoare. BMW Seria 4 Cabriolet este foarte modern şi îţi oferă multă plăcere de a conduce în aer liber.

AGILITATE PALPITANTĂ.

Descoperă libertatea şi dinamica de condus pe care doar BMW Seria 4 Cabriolet le poate oferi. Motoarele eficiente cu forţă de tracţiune mare, sistemul de tracţiune spate specific BMW, distribuţia optimă a greutăţii pe cele două punţi şi transmisia Steptronic cu 8 trepte (disponibilă opţional) oferă senzaţie de condus unică şi foarte dinamică. Aderenţa perfectă şi confortul în timpul călătoriilor sunt caracteristici incluse în echiparea standard.

„Creăm un design emoţional, autentic şi inovator.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, PREŞEDINTE AL BMW GROUP DESIGN

DESIGN IMPRESIONANT.

DESIGN PERFECT.

Designul BMW Seria 4 Cabriolet este captivant – indiferent dacă hard-top-ul este deschis sau închis – datorită aspectului sportiv, a stilului elegant şi a dinamicii. Astfel, fiecare călătorie îţi oferă puterea de care ai nevoie.
Read more

PARTE FRONTALĂ SPORTIVĂ.

Partea frontală a BMW Seria 4 Cabriolet impresionează datorită aspectului sportiv inovator: farurile elegante cu tehnologie LED poziţionate de o parte şi de alta a grilei duble a radiatorului specifică BMW, pentru a sublinia caracterul sportiv puternic al automobilului. Prezenţa dinamică a BMW Seria 4 Cabriolet este completată de prizele de aer mari şi de luminile de ceaţă cu tehnologie LED integrală.
Read more

SILUETA UNUI CABRIOLET SPORTIV.

Aspectul lat cu părţile laterale bine conturate scoate în evidenţă eleganţa sportivă a BMW Seria 4 Cabriolet. Silueta în formă de pană se extinde spre partea spate şi creează senzaţia de dinamică palpitantă, care este la fel de puternică indiferent dacă hard-top-ul este deschis sau închis.
Read more

PARTE SPATE EXPRESIVĂ.

Privit din spate, BMW Seria 4 Cabriolet te inspiră prin postura impunătoare, definită de bara-spoiler de dimensiuni mari cu ţevi de eşapament integrate. Stopurile optimizate cu tehnologie LED evidenţiază în mod atractiv lăţimea automobilului şi accentuează designul dinamic al acestuia.
Read more

ECHIPAMENTELE BMW SERIA 4 CABRIOLET.

Doreşti să adaugi un plus de sportivitate sau de eleganţă modelului tău BMW Seria 4 Cabriolet? Numeroase modele şi echipamente, precum şi colecţia BMW Individual, îţi oferă o multitudine de opţiuni pentru personalizarea automobilului, exact aşa cum doreşti. Potrivit nevoilor tale.

INTERIOR EXCLUSIVIST.

ELEGANT ŞI SPORTIV.

Interiorul exclusivist al BMW Seria 4 Cabriolet îmbină sportivitatea cu funcţionalitatea de ultimă generaţie. Numeroase tehnologii de informare şi comunicare şi interiorul din materiale de înaltă calitate se potrivesc perfect şi îndeplinesc nevoile conducătorului auto, iar astfel asigură cel mai înalt grad de confort şi utilitate. Sistemul de iluminare ambientală conferă un plus de unicitate momentelor petrecute la volan.
Read more

ORIENTAT SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

Volanul multifuncţional din echiparea standard reprezintă un important element al habitaclului orientat spre conducătorul auto. Sistemul BMW Head-Up Display şi noul panou de instrumente multifuncţional îţi afişează informaţii relevante situaţiei de condus. În plus, eşti mereu la curent cu tot ce contează datorită noului sistem de navigaţie „Professional”.
Read more

FINISAJ PERFECT.

Ai la dispoziţie o gamă variată de materiale de cea mai bună calitate şi de finisaje premium pentru interiorul elegant al modelului BMW Seria 4 Cabriolet. Bucură-te de confort maxim cu ajutorul scaunelor sport din piele fină cu tehnologie SunReflective şi sistem de încalzire integrat în tetiere, disponibil opţional. Atmosfera plăcută din interior este evidenţiată de benzile de accent, detaliile elegante în crom şi de cusăturile contrastante de pe panoul de instrumente.
Read more

DINAMICA DE CONDUS.

DESIGN LUMINI.

PLĂCEREA DE A CONDUCE ESTE O TRĂSĂTURĂ DE FAMILIE.

PLĂCEREA DE A CONDUCE ESTE O TRĂSĂTURĂ DE FAMILIE.

Descoperă sportivitatea debordantă, designul progresist şi cel mai înalt grad de confort al gamei de modele BMW Seria 4. Bucură-te de şi mai multă dinamică şi descoperă ADN-ul motorsport inconfundabil, cu ajutorul automobilelor BMW M4 şi BMW M3.

Read more

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Disclaimer reference invalid