+ ATLETIC

BMW Seria 4 Cabriolet. „4 means more.”

+ ATLETIC

BMW Seria 4 Cabriolet. „4 means more.”

+ ATLETICBMW Seria 4 Cabriolet. „4 means more.”

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec. (BMW 430i Cabriolet3)

6,3

Viteza maximă, în km/h (BMW 430i Cabriolet3)

250

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW 430i Cabriolet3)

7,5 – 7,6

Emisii medii de CO2, în g/km (BMW 430i Cabriolet3)

144 – 148

Hard-top-ul se deschide, în secunde (BMW 430i Cabriolet3)

aprox. 20 sec.

BMW Seria 4 Cabriolet: bucură-te de soare, simte vântul şi savurează acele momente de condus speciale. Cu agilitate sportivă şi dinamică palpitantă, acest automobil iese în evidenţă şi prin designul aerodinamic impresionant, dar şi prin echipamentele elegante cu numeroase funcţii inovatoare. BMW Seria 4 Cabriolet este foarte modern şi îţi oferă multă plăcere de a conduce în aer liber.

AGILITATE PALPITANTĂ.

Descoperă libertatea şi dinamica de condus pe care doar BMW Seria 4 Cabriolet le poate oferi. Motoarele eficiente cu forţă de tracţiune mare, sistemul de tracţiune spate specific BMW, distribuţia optimă a greutăţii pe cele două punţi şi transmisia Steptronic cu 8 trepte (disponibilă opţional) oferă senzaţie de condus unică şi foarte dinamică. Aderenţa perfectă şi confortul în timpul călătoriilor sunt caracteristici incluse în echiparea standard.

„Creăm un design emoţional, autentic şi inovator.”
Adrian van Hooydonk, Preşedinte al BMW Group Design

DESIGN IMPRESIONANT.

DESIGN PERFECT.

Designul BMW Seria 4 Cabriolet este captivant – indiferent dacă hard-top-ul este deschis sau închis – datorită aspectului sportiv, a stilului elegant şi a dinamicii. Astfel, fiecare călătorie îţi oferă puterea de care ai nevoie.
Citeşte în continuare

PARTE FRONTALĂ SPORTIVĂ.

Partea frontală a BMW Seria 4 Cabriolet impresionează datorită aspectului sportiv inovator: farurile elegante cu tehnologie LED poziţionate de o parte şi de alta a grilei duble a radiatorului specifică BMW, pentru a sublinia caracterul sportiv puternic al automobilului. Prezenţa dinamică a BMW Seria 4 Cabriolet este completată de prizele de aer mari şi de luminile de ceaţă cu tehnologie LED integrală.
Citeşte în continuare

SILUETA UNUI CABRIOLET SPORTIV.

Aspectul lat cu părţile laterale bine conturate scoate în evidenţă eleganţa sportivă a BMW Seria 4 Cabriolet. Silueta în formă de pană se extinde spre partea spate şi creează senzaţia de dinamică palpitantă, care este la fel de puternică indiferent dacă hard-top-ul este deschis sau închis.
Citeşte în continuare

PARTE SPATE EXPRESIVĂ.

Privit din spate, BMW Seria 4 Cabriolet te inspiră prin postura impunătoare, definită de bara-spoiler de dimensiuni mari cu ţevi de eşapament integrate. Stopurile optimizate cu tehnologie LED evidenţiază în mod atractiv lăţimea automobilului şi accentuează designul dinamic al acestuia.
Citeşte în continuare

ECHIPAMENTELE BMW SERIA 4 CABRIOLET.

Doreşti să adaugi un plus de sportivitate sau de eleganţă modelului tău BMW Seria 4 Cabriolet? Numeroase modele şi echipamente, precum şi colecţia BMW Individual, îţi oferă o multitudine de opţiuni pentru personalizarea automobilului, exact aşa cum doreşti. Potrivit nevoilor tale.

INTERIOR EXCLUSIVIST.

ELEGANT ŞI SPORTIV.

Interiorul exclusivist al BMW Seria 4 Cabriolet îmbină sportivitatea cu funcţionalitatea de ultimă generaţie. Numeroase tehnologii de informare şi comunicare şi interiorul din materiale de înaltă calitate se potrivesc perfect şi îndeplinesc nevoile conducătorului auto, iar astfel asigură cel mai înalt grad de confort şi utilitate. Sistemul de iluminare ambientală conferă un plus de unicitate momentelor petrecute la volan.
Citeşte în continuare

ORIENTAT SPRE CONDUCĂTORUL AUTO.

Volanul multifuncţional din echiparea standard reprezintă un important element al habitaclului orientat spre conducătorul auto. Sistemul BMW Head-Up Display şi noul panou de instrumente multifuncţional îţi afişează informaţii relevante situaţiei de condus. În plus, eşti mereu la curent cu tot ce contează datorită noului sistem de navigaţie „Professional”.
Citeşte în continuare

FINISAJ PERFECT.

Ai la dispoziţie o gamă variată de materiale de cea mai bună calitate şi de finisaje premium pentru interiorul elegant al modelului BMW Seria 4 Cabriolet. Bucură-te de confort maxim cu ajutorul scaunelor sport din piele fină cu tehnologie SunReflective şi sistem de încalzire integrat în tetiere, disponibil opţional. Atmosfera plăcută din interior este evidenţiată de benzile de accent, detaliile elegante în crom şi de cusăturile contrastante de pe panoul de instrumente.
Citeşte în continuare

DINAMICA DE CONDUS.

DESIGN LUMINI.

PLĂCEREA DE A CONDUCE ESTE O TRĂSĂTURĂ DE FAMILIE.

 • Află mai multe

PLĂCEREA DE A CONDUCE ESTE O TRĂSĂTURĂ DE FAMILIE.

Descoperă sportivitatea debordantă, designul progresist şi cel mai înalt grad de confort al gamei de modele BMW Seria 4. Bucură-te de şi mai multă dinamică şi descoperă ADN-ul motorsport inconfundabil, cu ajutorul automobilelor BMW M4 şi BMW M3.

Citeşte în continuare
 • Află mai multe

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M4 Coupé (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,9 – 10,0 (9,3)
  Emisii medii de CO2, în g/km: 225 – 227 (211 – 213)

  BMW 440i Gran Coupé (3):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,6 – 7,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 173 – 176

  Valorile din paranteze se referă la modelul cu transmisia M Drivelogic cu 7 trepte şi ambreiaj dublu.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.