INSPIRATE DE VIITOR. CREATE PENTRU PREZENT.

BMW i3 şi BMW i3s.

INSPIRATE DE VIITOR. CREATE PENTRU PREZENT.

BMW i3 şi BMW i3s.

INSPIRATE DE VIITOR. CREATE PENTRU PREZENT.BMW i3 şi BMW i3s.
BMW i

Acceleraţie 0-100 km/h, în sec. (BMW i3s2, 3)

6,9

Viteza maximă în modul integral electric, în km/h (BMW i3s2, 3)

160

Emisii medii de CO2, în g/km (BMW i3s2, 3)

0

Consum de electricitate, în kWh/100 km (BMW i3s2, 3)

14,7

Autonomie electrică, în km (BMW i3s2, 3)

260

Urcă-te la volan şi descoperă viitorul: BMW i3 are tehnologii inovatoare pe care le foloseşte pentru a-ţi uşura viaţa de zi cu zi. Te conectează lumea exterioară, te ţine la curent cu tot ce se întâmplă, te ajută cu organizarea şi, mai ales, te duce oriunde ai nevoie să mergi. Este mereu pregătit pentru drum şi pentru explorare, are stil, design inovator şi îţi oferă plăcere electrizantă de a conduce.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW i3s „RoadStyle Edition”, în Negru Fluid cu accente în E-Copper
Imagine cu jantele din aliaj uşor de 20” Double-spoke, în Negru Jet, ale BMW i3s „RoadStyle Edition”
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW i3s „RoadStyle Edition”, în Negru Fluid cu accente în E-Copper
Imagine din interiorul BMW i3s „RoadStyle Edition” cu tapiţeria din combinaţie de piele naturală Stellaric, în Maro Dalbergia

BMW i3s EDITION ROADSTYLE.

Plăcerea electrizantă de a conduce: BMW i3s „RoadStyle Edition” îşi accentuează caracterul individualist prin culoarea exterioară Negru Fluid cu accente în E-Copper care decorează atât grila frontală, cât şi prizele de aer din spoilerul faţă şi pragurile laterale. Jantele din aliaj uşor de 20” Double-spoke, în Negru Jet, şi geamurile cu protecţie solară sunt cu adevărat impresionante şi evidenţiază aspectul deja distinctiv al automobilului. În ediţie limitată, acest automobil electric te întâmpină încă de la intrare cu materiale de calitate şi durabile, precum combinaţia de piele naturală Stellaric în Maro Dalbergia şi suprafeţele din lemn de stejar mat închis la culoare. Un detaliu special marchează exclusivitatea ediţiei: tetierele scaunelor faţă sunt decorate cu logoul „RoadStyle Edition”.

PROGRES ÎN DOUĂ VERSIUNI ELECTRIZANTE.

AVANGARDIST DIN ORICE PERSPECTIVĂ.

AVANGARDIST DIN ORICE PERSPECTIVĂ.

BMW i3 nu urmează tendinţe, ci este o reprezentare mai personală a stilului de viaţă. Conceptul său redefineşte ideea de habitaclu rafinat şi te încântă cu o combinaţie de detalii funcţionale şi materiale durabile fără efecte negative asupra mediului înconjurător; este un automobil care stabileşte tendinţe prin individualitatea pe care o oferă.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (2):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 15,2 – 16,3
  Autonomia medie în modul electric, în km: 285 – 310
  Autonomia în modul electric (valori obţinute de clienţi), în km: până la 260

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3s (2):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 16,1 – 17,2
  Autonomia medie în modul electric, în km: 270 – 285
  Autonomia în modul electric (valori obţinute de clienţi), în km: până la 260

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile marcate cu (2) sunt provizorii.

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.