Preț (cu TVA)55.692 €
Motorizare şi sistem de propulsieBenzină

SENZAŢII PALPITANTE.

BMW M240i Cabriolet.

Preț (cu TVA)55.692 €
Motorizare şi sistem de propulsieBenzină
SENZAŢII PALPITANTE.BMW M240i Cabriolet.

Inspirat de BMW M şi optimizat pentru utilizarea zilnică. BMW M240i Cabriolet depăşeşte limitele convenţionale de accelerare: motorul turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie propulsează automobilul de la 0 la 100 km/h în 4,7 secunde, în timp ce suspensia M Sport transformă performanţa superioară într-o experienţă de condus palpitantă.

Un model agil şi excepţional: elementele de design M Performance exclusiviste completează aspectul exterior al acestui automobil sport performant.

BMW M240i Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 204

Citeşte în continuare

ADRENALINĂ CA PE CIRCUIT.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Simte plăcerea supremă de a conduce: cu o capacitate de 3.0 litri, motorul M Twin Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M240i se află în topul motoarelor din segmentul cabriolet. Acesta este printre puţinele care îmbină acceleraţia impresionantă cu agilitate pură şi utilitate zilnică. Demonstraţii impresionante ale performanţelor sale remarcabile provin din răspunsul său foarte spontan, cuplul ridicat chiar şi la viteze reduse ale motorului şi plaja largă de turaţii.

Citeşte în continuare

ADRENALINĂ CA PE CIRCUIT.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

O SIMPLĂ PRIVRE ŞI INIMA TA BATE MAI TARE.

Exteriorul BMW M240i Cabriolet continuă pachetul M Sport: are un număr mare de echipamente specifice M Performance. Partea frontală sportivă cu faruri cu tehnologie LED şi prize de aer mai mari transmit dinamică pură. Această impresie este subliniată de jantele M expresive de 18” Double-spoke, tip 436 M, în Gri Ferric împreună cu frânele M Sport şi etrierele albastre metalizate. Ornamentele pentru ţevile de eşapament negre cromate de pe ambele părţi şi inscripţionarea denumirii modelului cromată închisă definesc partea spate sportivă a BMW M240i Cabriolet. Capacele oglinzilor optimizate aerodinamic în Gri Ferric oferă un detaliu atractiv din perspectivă laterală.

SENZAŢIA MOTORSPORT ÎN AER LIBER.

În interiorul orientat către conducătorul auto al BMW M240i Cabriolet, detaliile de înaltă calitate stabilesc accente sportive. Exemplele includ inscripţionarea digitală a denumirii modelului şi gradaţiile fine din panoul de instrumente. Elementele specifice M Performance, cum ar fi volanul M Sport îmbrăcat în piele, scaunele ergonomice M Sport şi suporturile căptuşite pentru genunchi oferă direcţionare perfectă şi confort la condus. Detaliile exclusiviste, cum ar fi pragurile portierelor cu inscripţionarea denumirii modelului, completează atmosfera sportivă şi elegantă.

PERFORMANŢĂ ŞI PRECIZIE.

Conceptul dinamicii de condus a BMW M240i Cabriolet oferă plăcere intensă de a conduce cu utilitate mare în fiecare zi. Reglajul echilibrat al tuturor componentelor asigură agilitate şi precizie ridicată în gestionarea caracteristicilor suspensiei şi ale direcţiei, care au fost optimizate pentru performanţă maximă până în cele mai mici detalii. Efectul general este senzaţia palpitantă de care te bucuri la volan în timpul unui condus sportiv – în fiecare moment.

 • Direcţie sport variabilă
 • Suspensie M Sport
 • xDrive
 • Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte
BMW M240i Cabriolet, date tehnice

BMW M240i CABRIOLET: DATE TEHNICE.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M240i Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 204

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.