Imagine din partea laterală a BMW M340i xDrive Touring (G21) rulând
Preţ68.068 €
Consum mixt de combustibil7,8–8,4 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel

THE 3.

Imagine din partea laterală a BMW M340i xDrive Touring (G21) rulând

BMW SERIA 3 - MODELELE TOURING M.

Preţ68.068 €
Consum mixt de combustibil7,8–8,4 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel
THE 3.BMW SERIA 3 - MODELELE TOURING M.

Modelele BMW M340i xDrive şi M340d xDrive Touring dau vieţii tale de zi cu zi senzaţia incitantă motorsport. Motoarele acestora puternice BMW M TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie, care conferă până la 375 CP (275 kW) şi componentele de suspensie M adaptivă, concepute pentru o dinamică maximă, dezvoltă forţa de propulsie. Şi trezesc pasiunea motorsport în câteva secunde. În combinaţie cu un spaţiu pentru bagaje impresionant de 1.510 m³ şi multe soluţii inovatoare de depozitare, acestea îşi demonstrează capacităţile pe banda rapidă sau în călătoriile lungi.

Citeşte în continuare

DETALIILE IMPORTANTE ALE MODELELOR BMW SERIA 3 TOURING M.

Transformă anticiparea în plăcere de a conduce.

Din dragoste pentru motorsport: împreună cu componentele originale de suspensie M adaptivă BMW, modelele BMW M340i xDrive şi M340d xDrive Touring garantează senzaţii tari la cel mai înalt nivel. Create pentru aşteptări maxime în ceea ce priveşte dinamica, acestea inspiră cu o performanţă impresionantă şi caracteristici de condus perfecţionate. Suspensia M adaptivă cu direcţie sport variabilă, asistată de diferenţialul M sport cu control permanent al blocării, de exemplu, asigură distracţia condusului sportiv combinată cu o agilitate crescută, tracţiune optimă şi cea mai buna manevrabilitate posibilă.
BMW M340i xDrive Touring (G21), dinamică de condus
BMW M340i xDrive Touring (G21), transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte

Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
BMW M340i xDrive Touring (G21), frâne M Sport

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie „M” şi prezintă discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.
BMW M340i xDrive Touring (G21), suspensie M adaptivă

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă, coborâtă cu 10 mm, se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Conducătorul auto poate regla caracteristicile de condus prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferă în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv – şi beneficiază de manevrabilitate foarte agilă.
BMW M340i xDrive Touring (G21), diferenţial M Sport

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.
BMW M340i xDrive Touring (G21), faruri BMW Laserlight

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile adaptive BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 530 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Accentele albastre şi inscripţia „BMW Laser” din faruri subliniază atât standardele tehnologice ale automobilului, cât şi sportivitatea acestuia.
BMW M340i xDrive Touring (G21), jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 792 M, Bicolor

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 792 M, Bicolor.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 792 M, Gri Cerium bicolor, lucioase, cu anvelope mixte runflat. Dimensiuni faţă 8 J x 19, 225/40 R19 şi spate 8,5 J x 19, 255/35 R19.
BMW M340i xDrive Touring (G21), pachetul M Shadow Line lucios

Pachet M Shadow Line lucios.

Pachetul M Shadow Line lucios include numeroase echipamente cu detalii în Negru lucios. Printre acestea se numără garniturile, ramele şi barele de ghidaj ale geamurilor, stâlpii B, precum şi ramele oglinzilor exterioare, baza şi lamela oglinzii.
BMW M340i xDrive Touring (G21), ornamente exclusiviste pentru ţevile de eşapament

Ornamente exclusiviste pentru ţevile de eşapament.

Ornamentele pentru ţevile de eşapament, cu formă unică şi în Gri Cerium, sunt concepute special pentru M340i xDrive şi M340d xDrive Touring. Astfel, ţevile de eşapament constituie o afirmaţie vizuală şi subliniază sportivitatea modelelor M340i xDrive şi M340d xDrive Touring.
BMW M340i xDrive Touring (G21), scaune M sport şi centuri de siguranţă M

Scaune M Sport şi centuri de siguranţă M.

Scaunele Sport pentru şofer şi pasagerul din faţă oferă suport optim şi diverse opţiuni de ajustare. Centurile de siguranţă M cu sistem de pretensionare şi limitator de forţă prezintă un detaliu special în culorile clasice M.
BMW M340i xDrive Touring (G21), panoul de instrumente specific M

Panoul de instrumente specific M.

În plus faţă de datele esenţiale pentru condus precum viteza curentă şi numărul de turaţii, panoul de instrumente specific M mai afişează şi informaţii suplimentare relevante pentru condusul sportiv.
BMW M340i xDrive Touring (G21), volan M îmbrăcat în piele

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigurând astfel o manevrare directă şi sportivă a automobilului.

PUTERE SPORTIVĂ.

Entuziasm chiar de la exterior: designul modern şi dinamic al BMW M340i xDrive şi M340d xDrive Touring combină puterea şi estetica în fiecare detaliu. ADN-ul sportiv este subliniat de detaliile de design caracteristice Gri Cerium progresiv, precum rama şi barele grilei frontale BMW. Aspectul la interior este la fel de sportiv: caracteristici precum scaunele sport ergonomice şi volanul M îmbrăcat în piele exclusivist, împreună cu cele mai rafinate materiale, transformă interiorul într-un habitaclu de maşină sport pur, care promite şi dă fiori.

Citeşte în continuare

TEHNOLOGIILE MODELELOR BMW SERIA 3 TOURING M.

Intuitiv şi proactiv.

Modelele BMW M340i xDrive şi M340d xDrive Touring doresc să te aducă în siguranţă la destinaţie - şi să transforme experienţa ta de condus într-una sportivă. Pentru a îndeplini acest obiectiv, funcţiile inteligente ale Driving Assistant Professional şi ale asistentului la parcare permit deja conducerea automată parţială. Pe lângă pilotul automat cu funcţie Stop & Go şi sistem de avertizare de coliziune, de pietoni şi de biciclişti cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, asistentul la direcţie şi la menţinerea traseului îţi oferă suport la viteze de până la 210 km/h. Continuând să pregătească terenul pentru condusul autonom, asistentul la parcare şi asistentul pentru mersul în marşarier te vor ajuta să-ţi manevrezi automobilul într-o parcare, fără a depune efort. Pentru confort optim şi siguranţă maximă, funcţiile sistemului inovator „BMW Intelligent Personal Assistant” vor acţiona ca un adevărat partener. Acesta memorează toate deciziile luate de tine în timpul condusului şi toate setările preferate, pentru a te cunoaşte mai bine. Atunci când este solicitat, acesta controlează navigaţia, divertismentul şi funcţiile office şi va şti întotdeauna care este cea mai rapidă cale către restaurantul tău italian preferat. La fel ca un asistent autentic, acesta răspunde la întrebări referitoare la automobil pentru a te familiariza cu modelele BMW M340i xDrive sau M340d xDrive Touring şi varietatea lor de caracteristici şi funcţii inovatoare.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), Asistentul la parcare Plus

Asistent la parcare Plus.

Asistentul la parcare Plus te ajută să parchezi şi să manevrezi automobilul. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, Asistent la parcare cu funcţie de orientare liniară şi Asistent pentru mersul în marşarier.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Drive Recorder

BMW Drive Recorder.

Funcţia BMW Drive Recorder îţi permite să înregistrezi ceea ce se întâmplă în jurul automobilului şi să redai videoclipul realizat, de exemplu, pe Control Display-ul central sau să transferi fişierul prin USB în telefonul tău. Informaţii esenţiale, precum viteza şi localizarea GPS, sunt sincronizate cu videoclipul. BMW Drive Recorder include două subfuncţii, pentru înregistrarea evenimentelor şi pentru înregistrarea accidentelor.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include o reţea de afişaje de înaltă calitate formată dintr-un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), Connected Music

Connected Music.

Ascultă muzica ta preferată oriunde te-ai afla. Muzică clasică pe autostradă, jazz în timpul orelor de vârf şi pop în timpul călătoriei de plăcere. Not available in Romania.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), pachet pentru spaţii de depozitare

Pachet pentru spaţii de depozitare.

Pachetul de depozitare conţine un compartiment de depozitare rabatabil în panoul de instrumente de pe partea conducătorului auto, plase de depozitare pe spătarele scaunelor faţă, precum şi două porturi USB cu funcţie de încărcare în consola centrală spate. Există, de asemenea, o plasă adiţională pentru depozitarea obiectelor mici, precum şi o curea de fixare în partea dreaptă.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), geam spate deschis separat

Geam spate deschis separat.

Geamul spate, care poate fi deschis separat, este extrem de practic atunci când vrei să depozitezi sau să scoţi bagaje de dimensiuni reduse fără a deschide complet hayonul.
BMW M340i xDrive Touring, BMW M340d xDrive Touring (G21), sistem Through-loading

Sistem „Through-loading”.

Sistemul „Through-loading” are spătarele scaunelor spate rabatabile în raport 40:20:40, pentru a oferi foarte multă flexibilitate. Spre exemplu, în spate pot sta confortabil doi pasageri în timp ce sunt transportate obiecte lungi (de exemplu, genţi pentru schiuri şi snowboard). Cele două suporturi pentru pahare din cotiera centrală sunt foarte practice.

DATE TEHNICE ALE MODELELOR BMW SERIA 3 TOURING M.

BMW M340d xDrive Touring

Putere maximă în kW (CP), la 1/min: 

340 (250)

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

4,8

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

6,1 – 6,7

Emisii medii de CO₂, în g/km:

160 – 176

BMW M340d xDrive (G21), date tehnice

SERVICIILE BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW M340i / M340d xDRIVE TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani dacă eşti client de leasing. Conţinutul pachetului de service:
 • Serviciu de verificare a automobilului
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână
Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Descoperă mai multe despre BMW Teleservices
Asistenţă rutieră BMW

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
Descoperă mai multe despre Asistenţă rutieră BMW
BMW Service angajat ajutând clientul

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte specifice pentru BMW M340i / M340d xDrive Touring, te rugăm să contactezi un partener BMW din zona ta. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

BMW M340d xDrive Touring:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,7 – 6,1
Emisii medii de CO2, în g/km: 176 – 160

 

Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, consultaţi www.bmw.de/wltp.

 

Pentru mai multe informaţii despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale specifice de CO2 ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, care este disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, de la Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, şi la https://www.dat.de/co2.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO2.

 • BMW M340i xDrive Touring:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8 – 8,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 178 – 193

  BMW M340d xDrive Touring:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,1 – 6,7
  Emisii medii de CO2, în g/km: 160 – 176

  Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, vizualizaţi www.bmw.de/wltp.

  Pentru mai multe informaţii despre consumul oficial de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, care este disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, Deutsche AutomobilTreuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern- Scharnhausen, şi la https://www.dat.de/co2/.