Imagine din partea laterală a BMW M4 Competition Cabriolet G83 2021 cu xDrive M, în BMW Individual Albastru Frozen Portimao, staţionând

THE M4.

Imagine din partea laterală a BMW M4 Competition Cabriolet G83 2021 cu xDrive M, în BMW Individual Albastru Frozen Portimao, staţionând

MODELELE BMW SERIA 4 CABRIOLET M: MOTORIZĂRI ŞI DATE TEHNICE.

THE M4.MODELELE BMW SERIA 4 CABRIOLET M: MOTORIZĂRI ŞI DATE TEHNICE.

Motorizarea, datele tehnice şi dimensiunile modelelor BMW M4 Cabriolet Competition M xDrive și BMW M440i xDrive Cabriolet.

Cele mai importante date şi cifre pentru modelele BMW M4 Cabriolet Competition M xDrive şi BMW M440i xDrive Cabriolet dintr-o privire: descoperă totul despre motorizări, consum, emisii de CO2 şi dimensiunile diferitelor modele BMW Seria 4 Cabriolet M. Compară datele de performanţă impresionante, precum cilindree, cai putere, cuplu şi acceleraţie – şi descoperă care dintre aceste două modele cabriolet sport excepţionale ţi se potriveşte cel mai bine.

Citeşte în continuare

MOTORIZĂRILE ŞI DATELE TEHNICE ALE MODELELOR BMW SERIA 4 CABRIOLET M.

Selectează modelul
Selectează transmisia

Putere sistem în CP (kW), la 1/min

Tip motorizare Benzină
Putere în kW (CP) 375 (510)
Cuplu în Nm 650
Transmisie 8 viteze, automată
Tren de rulare Tracţiune integrală

Motor

Cilindri/supape 6 / 4
Cilindree în cm3 2.993
Putere motor termic în kW / CP 375 (510) / 6.250
Cuplu maxim în Nm 650 / 2750 - 5500

Performanţă

Viteză maximă în km/h 250
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. 3,7

Dimensiuni

Lungime/Lăţime/Înălţime 4.794 / 1.887 / 1.395
Lăţime inclusiv oglinzi (conducător auto/partea pasagerului) în mm 2081 (1046 / 1035)
Distanţa între axe în mm 2.857 / 12,6
Ground clearance in mm 121

Masă

Greutate propriei în kg 1.995
Greutate maximă în kg 2.345
Sarcină permisă în kg 425
Sarcină maximă admisă puntea faţă/spate în kg 1.160 / 1.265
Capacitate portbagaj în l 385

Roţi

Dimensiuni anvelope faţă 275/35 ZR19 (100Y) XL
Dimensiuni anvelope spate 285/30 ZR20 (99Y) XL
Dimensiuni şi material jante faţă 9,5Jx19
Dimensiuni şi material jante spate 10,5Jx20

Consum

Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km 10,2
Capacitate combustibil în l 59

Emisii CO₂

Emisii de CO₂, cumulate (WLTP) în g/km 231 - 233
Anvelope pentru masini BMW

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

Consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale modelelor BMW Seria 4 Cabriolet M.

BMW M4 Competition Cabriolet cu xDrive M:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 231 – 233

BMW M440i xDrive Cabriolet:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8 – 8,4
Emisii medii de CO2, în g/km: 177 – 192N/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a

Citeşte în continuare

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale modelelor BMW Seria 4 Cabriolet M.

BMW M4 Cabriolet Competition M xDrive:

Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,2

Emisii medii de CO₂, în g/km: 231 – 233

 

BMW M440i xDrive Cabriolet:

Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8 – 8,4

Emisii medii de CO₂, în g/km: 177 – 192

Imaginile prezintă echipamente opţionale, ecranele şi afişajele în funcţie de opţiunile de echipare.

Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO₂ şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO₂ (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO₂ pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Cifrele pentru performanţe, consum şi emisii de CO2 sunt valabile pentru automobilele cu transmisie standard.

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022.

Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp 

Pentru mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, la Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

[1]
Datele de performanţă ale motoarelor pe benzină se aplică automobilelor care utilizează combustibil cu cifră octanică de 98 (RON). Datele privind consumul de combustibil se aplică automobilelor care utilizează combustibili de referinţă în conformitate cu Regulamentul UE 715/2007. De asemenea, poate fi utilizată benzină fără plumb cu cifra octanică de 91 (RON) şi mai mult, cu un conţinut maxim de etanol de 10% (E10). BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 95 (RON). Pentru maşinile de înaltă performanţă, BMW recomandă combustibil cu cifra octanică de 98 (RON).

[2] Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022.

[3]
Performanţele de încărcare depind de starea încărcării, temperatura ambientală, profilul individual de condus şi de utilizarea consumatorilor auxiliari. Intervalele de autonomie prezentate au la bază condiţiile optime WLTP. Timpii de încărcare se aplică pentru o temperatură ambientală de 23 de grade Celsius după o călătorie şi pot diferi în funcţie de comportamentul de utilizare.

[4] Greutatea fără sarcină (UE) se referă la un automobil cu echipare standard şi nu include echipamente opţionale. Greutate fără sarcină include un rezervor plin 90% şi un conducător auto cu greutatea de 75 kg. Echipamentele opţionale pot afecta greutatea automobilului selectat, sarcina utilă şi viteza maximă dacă echipamentul selectat are un impact asupra aerodinamicii automobilului.

[5] Compus din motor cu combustie (valoare nominală specificată) şi motor electric (până la valoarea nominală specificată).

[6] Cifrele sunt provizorii; cifrele lipsă nu erau disponibile la data publicării.
 

Citeşte în continuare

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale modelelor BMW Seria 4 Cabriolet M.

 • BMW M4 Cabriolet Competition M xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 231 – 233

  BMW M440i xDrive Cabriolet:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8 – 8,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 177 – 192

  Imaginile prezintă echipamente opţionale, ecranele şi afişajele în funcţie de opţiunile de echipare.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.