Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, rulând pe timp de noapte
Preţ67.592 €
Consum de combustibil, combinat8,9 – 10,7/l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDieselPlug-in Hybrid

THE X5

MODELELE BMW X5: TOATE DETALIILE IMPORTANTE.

Preţ67.592 €
Consum de combustibil, combinat8,9 – 10,7/l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDieselPlug-in Hybrid
THE X5MODELELE BMW X5: TOATE DETALIILE IMPORTANTE.

Echipat cu tehnologii noi pentru mai multă siguranţă şi oferind dinamică de condus pe orice suprafaţă, noul BMW X5 ştie în ce direcţie se îndreaptă

BMW X5 xDrive40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,7 - 8,9 
Emisii medii de CO2, în g/km: 244 - 204

Citeşte în continuare
Ecotichet 2022

Oferta pentru modele Plug-in hybrid & ecotichet.

Află mai multe

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU BMW X5.

BMW X5 xDrive25d

ESSENCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5 G05 2018 Gri Sophisto cu efect strălucitor cu configuraţia Essence, cu xDrive25d
74.269
 • BMW X5 xDrive25d cu 170 kW (231 CP)
 • Sistem de difuzoare HiFi
 • Panou de rulare din aluminiu

BMW X5 xDrive45e

BALANCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a modelului BMW X5 G05 2018 în Albastru BMW Individual Tanzanite metalizat cu configuraţia Balance
96.837
 • Plug-In Hybrid
 • xLine
 • Suspensie pneumatica adaptiva pe ambele punti

BMW X5 xDrive40i

SIGNATURE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5 G05 2018 Alb Mineral cu configuraţia Signature, cu xDrive40i
124.256
 • Model M Sport
 • Ornament Shadowline extins
 • Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU BMW X5.

X5 xDrive25d

ESSENCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5 G05 2018 Gri Sophisto cu efect strălucitor cu configuraţia Essence, cu xDrive25d
76.649
 • BMW X5 xDrive25d cu 170 kW (231 CP)
 • Sistem de difuzoare HiFi
 • Panou de rulare din aluminiu

X5 xDrive45e Plug-in Hybrid

BALANCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a modelului BMW X5 G05 2018 în Albastru BMW Individual Tanzanite metalizat cu configuraţia Balance
97.254
 • Plug-In Hybrid
 • xLine
 • Suspensie pneumatica adaptiva pe ambele punti

X5 xDrive40i

SIGNATURE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5 G05 2018 Alb Mineral cu configuraţia Signature, cu xDrive40i
129.015
 • Model M Sport
 • Ornament Shadowline extins
 • Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System

EXPERIMENTEAZĂ DINAMICA DE CONDUS A BMW X5 ÎN ACEST VIDEOCLIP.

BMW X5 oferă plăcerea de a conduce pe orice teren datorită motorului BMW TwinPower Turbo şi a tracţiunii integrale BMW xDrive remarcabile. Pachetul xOffroad opţional oferă o reglare mai fină: patru moduri de condus off-road, care pot fi selectate, adaptează cu precizie sistemul de tracţiune integrală, în funcţie de suprafaţa pe care se deplasează automobilul.

Citeşte în continuare
Imagine cu motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW X5, G05, 2018

Automobilul din videoclip prezintă echipamente opţionale care nu mai sunt disponibile.

Citeşte în continuare

BMW X5: TRACŢIUNE EXCELENTĂ CU PACHETUL xOFFROAD.

Imagine din lateral cu BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, rulând pe nisip, mod de condus „xSand”

„xSand”.

Următorii parametri sunt presetaţi cu modul „off-road” „xSand”: gardă la sol suplimentară de 20 mm, sistem ABS „off-road” („Anti-lock braking system”, trad. „Sistem de antiblocare al roţilor la frânare”) care poate fi activat de la o viteză de 10 km/h, răspuns controlat al pedalei de acceleraţie. Rezultatul: tracţiune optimă, chiar şi pe drumuri nepavate.
Imagine din lateral cu BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, rulând pe teren pietros, mod de condus „xGravel”

„xGravel”.

Dacă activezi modul „xGravel”, sunt presetaţi următorii parametri: gardă la sol suplimentară de 20 mm, sistem ABS „off-road” („Anti-lock braking system”, trad. „Sistem de antiblocare al roţilor la frânare”) care poate fi activat imediat, răspuns comod al pedalei de acceleraţie. Rezultatul: echilibrul perfect dintre condus lin şi siguranţă pe teren nepavat sau pietros.
Imagine din lateral cu BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, rulând pe teren stâncos, mod de condus „xRocks”

„xRocks”.

Următorii parametri sunt presetaţi cu modul „off-road” „xRocks”: gardă la sol suplimentară de 40 mm, sistem ABS „off-road” („Anti-lock braking system”, trad. „Sistem de antiblocare al roţilor la frânare”) care poate fi activat de la o viteză de 10 km/h, răspuns controlat al pedalei de acceleraţie. Rezultatul: forţă de propulsie constantă şi suficient spaţiu sub automobil.
Imagine din lateral cu BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, rulând pe teren înzăpezit, mod de condus „xSnow”

„xSnow”.

Atunci când drumul este acoperit de gheaţă şi este alunecos, următorii parametri sunt presetaţi în modul „off-road” „xSnow”: sistemul DSC („Dynamic Stability Control”, trad. „Control dinamic al stabilităţii”) este activat, suspensia pneumatică este setată la nivel normal, automobilul porneşte cu viteza a doua. Rezultatul: ai la dispoziţie suficientă aderenţă, chiar şi pe drumuri alunecoase.

BMW X5 xDRIVE45e PLUG-IN HYBRID.

Ce e mai bun din ambele lumi: cu BMW X5 xDrive45e ai parte de mobilitate sustenabilă şi dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW.

Imagine cu trei sferturi din partea laterală a automobilului BMW X5 xDrive45e G05 plug-in hybrid în timp ce se încarcă
Imagine din partea frontală cu modelul BMW X5 xDrive45e G05 plug-in hybrid în faţa unui garaj, cu un model

Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW X5 xDrive45e.

BMW X5 xDrive45e plug-in hybrid combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie creează o experienţă versatilă de condus - în funcţie de modul de condus, fără emisii locale şi aproape silenţios sau cu un cuplu mare şi cu destule rezerve chiar şi pentru distanţe lungi.
Explorează electromobilitatea BMW
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a modelului BMW X5 xDrive45e G05 plug-in hybrid, care se deplasează pe stradă

Modurile de condus ale BMW X5 xDrive45e.

Pur electric în drum spre serviciu sau puternic şi dinamic pentru o călătorie de sfârşit de săptămână - cu o autonomie electrică de până la 88 de kilometri, BMW X5 xDrive45e oferă toate posibilităţile. În deplasare, modurile de condus inteligente asigură o interacţiune optimă între motorul cu combustie şi motorul electric în orice situaţie.

Explorează electromobilitatea BMW
Imagine din partea laterală cu modelul BMW X5 xDrive45e G05 plug-in hybrid în faţa unui garaj, cu un model

Încărcarea modelului BMW X5 xDrive45e.

Indiferent că eşti acasă sau pe drum: BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău BMW X5 plug-in hybrid, incluzând cablul de încărcare standard (Mod 2) pentru prize casnice.

Află mai multe despre încărcare
Imagine în prim plan cu sistemul de navigaţie al modelului BMW X5 xDrive45e G05 plug-in hybrid

Servicii digitale pentru BMW X5 xDrive45e.

BMW îţi oferă servicii digitale inovatoare care fac viaţa de zi cu zi alături de automobilul tău BMW X5 xDrive45e mai uşoară şi mai convenabilă. BMW Connected Charging te îndrumă cu încredere spre cele mai apropiate staţii de încărcare de pe traseul tău şi îţi oferă informaţii suplimentare detaliate.
Explorează electromobilitatea BMW

DESIGNUL BMW X5.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, staţionând pe timp de noapte

Faţă.

Grila frontală mare, uşor hexagonală, luminile opţionale laser cu elemente albastre X şi puternicele guri de admisie ale modelului BMW X5 tradus puterea şi dinamica într-un limbaj de design captivant.
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW X5 xDrive40i, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat

Spate.

Liniile orizontale din partea din spate a noului BMW X5 vizualizează funcţionalitatea ridicată a acestui automobil: hayonul divizat Split Tailgate poate fi deschis şi închis din două părţi, este complet electric şi poate fi acţionat prin simpla apăsare a unui buton.
Habitaclul modelului BMW X5 G05 2018 cu xDrive40i

Panou de bord.

În interiorul modelului BMW X5, limbajul clar de design cu materiale de înaltă calitate rezultă într-o ambianţă exclusivistă care oferă o atmosferă de spaţiu deschis datorită plafonului panoramic opţional. Elementele opţionale din sticlă ale schimbătorului de viteze, Controllerul BMW, butonul start/stop şi controlul volumului oferă o experienţă unică de design în habitaclu.
BMW X5 xDrive40i G05 2018 fond

Fond.

Senzaţia generoasă de spaţiu din BMW X5 se extinde şi pentru cel de-al doilea rând de scaune confortabile. Dacă numărul total de cinci locuri nu este suficient, puteţi extinde capacitatea de locuri disponibilă în spate cu două locuri suplimentare cu un al treilea rând de locuri opţional.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW X5.

Accesoriile BMW M Performance îţi permit să oferi modelului tău BMW X5 un caracter maxim de motorsport. Alege dintre dotările pentru exterior îmbunătăţite optic, precum şi jantele atractive forjate şi din aliaj uşor. Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect automobilului BMW X5 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

Imagine din exterior cu jantele din aliaj uşor Star-spoke de 20”, tip 748 M ale modelului BMW X5 G05 2018

Jante din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 748 M, vopsite în Jet Black mat.

Jantele de înaltă calitate, din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 748 M, sunt vopsite în Jet Black mat şi au logo „M” colorat, oferind automobilului un aspect extrem de sportiv cu apariţia lor exclusivistă. O roată faţă, dimensiunea roţii 9J x 20, fără anvelopă.
Spre produs
Imagine din exterior cu jantele M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Bicolor ale modelului BMW X5 G05 2018

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Bicolor.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, cu greutate optimizată, sunt finisate în Jet Black Bicolor lucios şi au inscripţia M Performance şi logo M colorat. O roată faţă, dimensiunea roţii 9,5J x 22, fără anvelopă.
Spre produs
Imagine din exterior cu o cutie portbagaj pentru plafon BMW 520, în negru/argintiu titan montată pe un BMW X5 G05 2018

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titaniu.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are un sistem de închidere în 3 puncte pe fiecare parte, aceasta este extrem de uşor de utilizat şi blocat pentru a preveni furtul.
Spre produs
Imagine din exterior cu suportul pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0 pentru BMW X5 G05 2018

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suportul BMW pentru biciclete Pro 2.0 în partea din spate este uşor, dar robust şi poate susţine până la 60 kg. Extraordinar de uşor de manevrat, poate transporta două biciclete sau biciclete electrice (poate fi extins pentru a găzdui trei biciclete). Funcţia sa de înclinare permite accesul uşor la portbagaj în orice moment.
Spre produs