Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019 Manhattan
Preţ78.064 €
Consum mixt de combustibil6,6 − 7,7 l /100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel

THE X6

BMW X6: TOATE DETALIILE IMPORTANTE.

Preţ78.064 €
Consum mixt de combustibil6,6 − 7,7 l /100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel
THE X6BMW X6: TOATE DETALIILE IMPORTANTE.

Modelul BMW X6 prezintă un aspect unic asociat cu suveranitatea sportivă datorită motorului puternic, şasiului precis şi echipamentelor, cum ar fi pachetul xOffroad.

BMW X6 M50i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,2 – 12,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 256 – 275

Citeşte în continuare

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU BMW X6.

BMW X6 xDrive30d

ESSENCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019 Maro Sparkling cu configuraţia Essence, cu xDrive30d
78.694
 • Tehnologie Mild-Hybrid
 • DAB tuner
 • Sistem de difuzoare HiFi

BMW X6 xDrive40d

BALANCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019 Roşu Flamenco cu configuraţia Balance, cu xDrive40d
103.558
 • xLine
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Cupholder, temperate

BMW X6 xDrive40i

SIGNATURE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019 Manhattan cu configuraţia Signature, cu xDrive40i
126.333
 • Pachet M Sport
 • Frâne M Sport, roșu lucios
 • Sistem Surround Bowers& Wilkins Diamond

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU BMW X6.

X6 xDrive30d

ESSENCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019 Maro Sparkling cu configuraţia Essence, cu xDrive30d
81.192
 • Tehnologie Mild-Hybrid
 • DAB tuner
 • Sistem de difuzoare HiFi

X6 xDrive40d

BALANCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019 Roşu Flamenco cu configuraţia Balance, cu xDrive40d
106.262
 • xLine
 • Trapă panoramică din sticlă
 • Cupholder, temperate

X6 xDrive40i

SIGNATURE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019 Manhattan cu configuraţia Signature, cu xDrive40i
129.396
 • Pachet M Sport
 • Frâne M Sport, roșu lucios
 • Sistem Surround Bowers& Wilkins Diamond

DINAMICA DE CONDUS A BMW X6.

Performanţa maximă a motorului pe benzină cu 8 cilindri de 530 CP, precizia remarcabilă a suspensiei Adaptive M Professional sau cooperarea fără efort între suspensia pneumatică adaptivă pe 2 axe şi pachetul xOffroad fac din BMW X6 un Sport Activity Coupé superior pe orice teren.

Imagine în prim plan cu butoanele Driving Experience Control al BMW X6 G06 2019

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport poate fi reglat pentru a oferi un sunet mult mai intens al motorului prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus din cadrul programelor SPORT şi SPORT+, în timp ce programul orientat spre confort oferă un sunet mai discret.
Suspensia M adaptivă a BMW X6 G06 2019

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul Driving Experience Control în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv, cu manevrabilitate agilă.
Imagine în prim plan cu spoilerul spate M Carbon al BMW X6 G06 2019

Spoiler M Carbon spate.

Spoilerul M din carbon pentru partea spate scoate în evidenţă aspectul puternic şi sportiv al automobilului şi scade semnificativ portanţa nedorită pe puntea spate.
Imagine din interior cu scaunele sport ale BMW X6 G06 2019

Scaune Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Dinamice şi confortabile: scaunele sport cu reglare individuală pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, disponibile în echiparea standard, au numeroase opţiuni pentru reglare electrică, inclusiv pentru lăţimea spătarului şi pentru unghiul scaunului. Protecţiile şezutului şi ale spătarului sunt mai înalte şi, împreună cu suportul pentru coapse reglabil, oferă ergonomie excelentă şi suport în părţile laterale, chiar şi atunci când intri cu viteză în viraje.
Tracţiunea integrală inteligentă BMW xDrive a modelului BMW X6 G06 2019

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
Imagine în prim plan cu pachetul xOffroad al modelului BMW X6 G06 2019 cu comutatoare off-road selectabile

Pachet xOffroad.

BMW X6 este dotat cu un pachet xOffroad care îţi permite să călătoreşti în siguranţă şi rapid atât pe şosea, cât şi pe suprafeţe mai puţin solide, în orice moment. Patru moduri de condus off-road, care pot fi selectate, adaptează cu şi mai multă precizie sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, în funcţie de suprafaţa pe care se deplasează automobilul – pentru mai multă tracţiune pe teren cu nisip, pietre, pietriş sau zăpadă.
Imagine în prim plan cu butoanele Driving Experience Control al BMW X6 G06 2019

Driving Experience Control.

Driving Experience Control oferă conducătorului auto alegerea între modul standard COMFORT, modul ECO PRO, orientat spre eficienţă, şi modul SPORT, care permite un stil de condus şi mai dinamic. Noua funcţie interactivă Adaptive Mode reglează în mod continuu suspensia adaptivă, direcţia şi transmisia Steptronic pentru a se adapta situaţiei de condus actuale.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019, rulând în faţa unui peisaj urban

EXPERIMENTEAZĂ CARACTERISICILE SUPERIOARE DE CONDUS ALE MODELULUI BMW X6.

* Automobilul din videoclip prezintă echipamente opţionale care nu mai sunt disponibile.

Citeşte în continuare

DETALIILE DE DESIGN ALE MODELULUI BMW X6.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 22”, tip 742 M, în Jet Black, cu anvelope mixte ale modelului BMW X6 G06 2019

„Covor” luminos de întâmpinare.

„Covorul” luminos de întâmpinare proiectează o imagine în faţa portierelor, pentru a te întâmpina în mod ideal la intrarea în automobil. „Covorul” luminos face, de asemenea, ieşirea în întuneric şi mai confortabilă şi mai sigură.
Plafonul panoramic din sticlă al BMW X6 G06 2019

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschisă, trapa panoramică asigură aer proaspăt la interior. iar atunci când este închis, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipată cu funcţii de glisare şi de ridicare, precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.
Imagine de la exterior cu o cutie portbagaj pentru plafon BMW 520, în negru/argintiu titan montată pe un BMW X6 G06 2019

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 22”, tip 742 M, în Jet Black, cu anvelope mixte.

Jante M din aliaj uşor de 22” Double-spoke, tip 742 M, în Jet Black, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 9,5 J x 22, cu anvelope 275/35 R22 şi spate 10,5 J x 22, cu anvelope 315/30 R22.
Iluminarea ambientală a modelului BMW X6 G06 2019

Iluminare ambientală.

Iluminarea ambientală standard, care include lumini ambientale de contur în portierele faţă şi spate, creează atmosferă relaxantă în interiorul automobilului. „Covorul” luminos de întâmpinare iluminează zona din faţa portierelor, la intrarea şi la ieşirea din automobil. Sunt disponibile şase modele de lumină în alb, albastru, portocaliu, bronz, lila şi verde, toate cu intensitate reglabilă.
Aplicaţii din sticlă CraftedClarity pentru BMW X6 G06 2019

Aplicaţii din sticlă CraftedClarity pentru elemente interioare.

Aplicaţiile din sticlă CraftedClarity au elemente de sticlă create manual care îmbunătăţesc în mod vizual şi tactil interiorul. Detaliile de pe schimbătorul de viteze, controlerul BMW şi butonul Start/Stop sunt realizate din cristal de înaltă calitate.
Plafonul panoramic Sky Lounge al modelului BMW X6 G06 2019

Plafonul panoramic Sky Lounge.

Plafonul panoramic Sky Lounge creează senzaţia de spaţiu generos în timpul zilei, iar pe timp de noapte aceasta oferă un ambient plăcut, datorită designului de lumini ce conţine peste 15.000 de elemente de iluminare. În plus, spătarele scaunelor din faţă au o iluminare ambientală. Designul de lumini şi iluminatul scaunului pot fi comutate între cele şase culori ale luminii ambientale.

ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW X6.

Accesoriile BMW M Performance îţi permit să oferi modelului tău BMW X6 un caracter maxim de motorsport. Alege dintre dotările pentru exterior îmbunătăţite optic, precum şi jantele atractive forjate şi din aliaj uşor. Cu accesoriile originale BMW îţi personalizezi automobilul tău BMW după preferinţe: produsele sunt potrivite perfect automobilului BMW X6 în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa.

Barele transversale pentru plafon BMW pentru BMW X6 G06 2019

Barele transversale pentru plafon BMW.

Barele transversale pentru plafon pot fi utilizate împreună cu toate suporturile pentru plafon şi cutiile portbagaj pentru plafon BMW şi sunt complementul vizual perfect al automobilului în ansamblu. Acestea sunt de uşor de instalat şi respectă cele mai înalte standarde de calitate şi siguranţă datorită construcţiei rezistente şi a sistemului de blocare care protejează împotriva furturilor.
Spre produs
Imagine de la exterior cu o cutie portbagaj pentru plafon BMW 520, în negru/argintiu titan montată pe un BMW X6 G06 2019

Cutie portbagaj BMW 520, în negru/argintiu titaniu.

Cutie portbagaj în Negru cu panouri laterale în Argintiu Titan are o capacitate de 520 litri şi se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW. Datorită faptului că poate fi deschisă din ambele părţi şi are un sistem de închidere în 3 puncte pe fiecare parte, aceasta este extrem de uşor de utilizat şi blocat pentru a preveni furtul.
Spre produs
Covoraşul pentru compartimentul pentru bagaje al modelului BMW X6 G06 2019

Covoraş pentru compartimentul pentru bagaje.

Covoraşul anti-alunecare, rezistent la apă şi deosebit de durabil cu borduri înălţate pe toate laturile protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. În negru, completează perfect interiorul unui automobil cu echiparea de bază.
Spre produs
Covoraşele spate BMW ale BMW X6 G06 2019

Covoraşe spate BMW.

Funcţionalitate fiabilă combinată cu eleganţă sportivă: covoraşele BMW anti-alunecare, rezistente la apă şi durabile cu borduri înălţate pe toate laturile protejează zona picioarelor împotriva murdăriei şi a umezelii. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil. Un format special 3D pentru a se îmbina perfect atât din punct de vedere al aspectului, cât şi al potrivirii.
Spre produs
Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Bicolor ale BMW X6 G06 2019

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Bicolor.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, cu greutate optimizată, sunt finisate în Jet Black Bicolor lucios şi au inscripţia M Performance şi logo M colorat. O roată faţă, dimensiunea roţii 9,5J x 22, fără anvelopă.
Spre produs
Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Jet Black mat ale modelului BMW X6 G06 2019

Jante M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M, Jet Black mat.

Jantele de înaltă calitate M Performance din aliaj uşor Star-spoke de 22”, tip 749 M cu greutate optimizată, turnate în flux sunt finisate în Jet Black mat cu inscripţia M Performance şi logo M colorat. O roată faţă, dimensiunea roţii 9,5J x 22, fără anvelopă.
Spre produs
Grila frontală M Performance din fibră de carbon a modelului BMW X6 G06 2019

Grilă frontală BMW M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale BMW M Performance este creată din fibră de carbon de calitate premium, lucrată 100% manual, iar barele decorative sunt din plastic foarte rezistent. Un punct de atracţie în partea din faţă a automobilului pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi individual.
Spre produs
Aripioarele spate M Performance în negru lucios ale modelului BMW X6 G06 2019

Aripioare spate M Performance în negru lucios.

Pentru o notă elegantă de fler sportiv: Aripioarele spate M Performance subliniază eleganţa dinamică a automobilului. Ele sporesc caracterul sportiv şi individualitatea automobilului.
Spre produs
Imagine din exterior cu spoilerul M spate din fibră de carbon al modelului BMW X6 G06 2019

Spoiler M spate din fibră de carbon.

Şi mai impresionant: Spoilerul M spate creat din fibră de carbon evidenţiază calitatea premium, aspectul dinamic al automobilului. Fibra de carbon este un material inovator care scade greutatea automobilului şi în acelaşi timp îl face foarte rezistent. În plus, datorită faptului că este creat în mod elaborat din fibră de carbon de înaltă calitate lucrată manual, spoilerul spate se potriveşte perfect cu designul automobilului, precum şi cu celelalte echipamente din fibră de carbon.
Spre produs
Imagine din exterior cu capacele oglinzilor exterioare M Performance din fibră de carbon ale modelului BMW X6 G06 2019

Capacele oglinzilor exterioare BMW M Performance din fibră de carbon.

Confecţionate manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace pentru oglinzile exterioare subliniază pedigree-ul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă atletică individuală.
Spre produs
Folia adezivă M Performance în Negru Frozen a modelului BMW X6 G06 2019

Print lateral M Performance în negru frozen.

Sportivitate totală: Folia adezivă M Performance în Negru Frozen (negru/gri mat) oferă automobilului un aspect deosebit de individualist şi dinamic. Poziţia foliei adezive deasupra pragului lateral subliniază elementele de design caracteristice şi proporţiile automobilului.
Spre produs
Volan M Performance pentru BMW X6 G06 2019

Volan M Performance.

Detalii captivante: Datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance oferă o senzaţie şi o aderenţă excelente – pentru un control al direcţiei mai direct şi mai receptiv. Designul distinctiv şi banda centrală din piele roşie scot în evidenţă stilul sportiv.
Spre produs

SISTEME DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO ŞI SERVICII DIGITALE DISPONIBILE PENTRU BMW X6.

Alături de toate tehnologiile şi caracteristicile precum BMW Head-up Display, BMW X6 are încă mai mult decât suficient spaţiu pentru numeroase sisteme de asistenţă şi servicii.

BMW Digital Key BMW X6 G06 2019

BMW Digital Key.

Nu este nevoie să iei cheia cu tine, atât timp cât ai iPhone-ul. Poţi deschide şi închide automobilul tău BMW şi îl poţi chiar porni folosind BMW Digital Key. De asemenea, poţi autoriza până la 5 persoane cu iPhone-uri compatibile să folosească automobilul tău BMW. Printre altele, viteza maximă poate fi limitată – ideal pentru şoferii începători. BMW Digital Key este compatibil doar cu modelele iPhone selectate. O listă a tuturor modelelor iPhone compatibile este disponibilă la următoarea adresă: bmw.com/digitalkey

Remote Software Upgrade BMW X6 2019

Remote Software Upgrade.

Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
Imagine din habitaclu cu Driving Assistant Professional al modelului BMW X6 G06 2019

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul la schimbarea benzii de circulaţie, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
Not available in Romania.

Connected Music.

Ascultă muzica ta preferată oriunde te-ai afla. Muzică clasică pe autostradă, jazz în timpul orelor de vârf şi pop în timpul călătoriei de plăcere. Not available in Romania.