Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019 Manhattan
X6 M50i
Shop The Look
Preț (cu TVA)80.861 €
Consum mixt de combustibil6,6 − 7,7 l /100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel

THE X6

BMW X6: TOATE DETALIILE IMPORTANTE.

Preț (cu TVA)80.861 €
Consum mixt de combustibil6,6 − 7,7 l /100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel
THE X6BMW X6: TOATE DETALIILE IMPORTANTE.

Modelul BMW X6 prezintă un aspect unic asociat cu suveranitatea sportivă datorită motorului puternic, şasiului precis şi echipamentelor, cum ar fi pachetul xOffroad.

BMW X6 M50i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,2 – 12,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 257 – 275

Citeşte în continuare

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU BMW X6.

BMW X6 xDrive30d

ESSENCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019 Maro Sparkling cu configuraţia Essence, cu xDrive30d
78.694
  • Tehnologie Mild-Hybrid
  • DAB tuner
  • Sistem de difuzoare HiFi

BMW X6 xDrive40d

BALANCE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019 Roşu Flamenco cu configuraţia Balance, cu xDrive40d
103.558
  • xLine
  • Trapă panoramică din sticlă
  • Cupholder, temperate

BMW X6 xDrive40i

SIGNATURE.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019 Manhattan cu configuraţia Signature, cu xDrive40i
126.333
  • Pachet M Sport
  • Frâne M Sport, roșu lucios
  • Sistem Surround Bowers& Wilkins Diamond

CONFIGURAŢII SELECTATE PENTRU BMW X6.

X6 xDrive30d

ESSENCE.

X6 xDrive40d

BALANCE.

X6 xDrive40i

SIGNATURE.

DINAMICA DE CONDUS A BMW X6.

Performanţa maximă a motorului pe benzină cu 8 cilindri de 530 CP, precizia remarcabilă a suspensiei Adaptive M Professional sau cooperarea fără efort între suspensia pneumatică adaptivă pe 2 axe şi pachetul xOffroad fac din BMW X6 un Sport Activity Coupé superior pe orice teren.

Imagine în prim plan cu butoanele Driving Experience Control al BMW X6 G06 2019

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport poate fi reglat pentru a oferi un sunet mult mai intens al motorului prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus din cadrul programelor SPORT şi SPORT+, în timp ce programul orientat spre confort oferă un sunet mai discret.
Suspensia M adaptivă a BMW X6 G06 2019

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul Driving Experience Control în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv, cu manevrabilitate agilă.
Imagine în prim plan cu spoilerul spate M Carbon al BMW X6 G06 2019

Spoiler M Carbon spate.

Spoilerul M din carbon pentru partea spate scoate în evidenţă aspectul puternic şi sportiv al automobilului şi scade semnificativ portanţa nedorită pe puntea spate.
Imagine din interior cu scaunele sport ale BMW X6 G06 2019

Scaune Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Dinamice şi confortabile: scaunele sport cu reglare individuală pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă, disponibile în echiparea standard, au numeroase opţiuni pentru reglare electrică, inclusiv pentru lăţimea spătarului şi pentru unghiul scaunului. Protecţiile şezutului şi ale spătarului sunt mai înalte şi, împreună cu suportul pentru coapse reglabil, oferă ergonomie excelentă şi suport în părţile laterale, chiar şi atunci când intri cu viteză în viraje.
Tracţiunea integrală inteligentă BMW xDrive a modelului BMW X6 G06 2019

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
Imagine în prim plan cu pachetul xOffroad al modelului BMW X6 G06 2019 cu comutatoare off-road selectabile

Pachet xOffroad.

BMW X6 este dotat cu un pachet xOffroad care îţi permite să călătoreşti în siguranţă şi rapid atât pe şosea, cât şi pe suprafeţe mai puţin solide, în orice moment. Patru moduri de condus off-road, care pot fi selectate, adaptează cu şi mai multă precizie sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive, în funcţie de suprafaţa pe care se deplasează automobilul – pentru mai multă tracţiune pe teren cu nisip, pietre, pietriş sau zăpadă.
Imagine în prim plan cu butoanele Driving Experience Control al BMW X6 G06 2019

Driving Experience Control.

Driving Experience Control oferă conducătorului auto alegerea între modul standard COMFORT, modul ECO PRO, orientat spre eficienţă, şi modul SPORT, care permite un stil de condus şi mai dinamic. Noua funcţie interactivă Adaptive Mode reglează în mod continuu suspensia adaptivă, direcţia şi transmisia Steptronic pentru a se adapta situaţiei de condus actuale.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X6 G06 2019, rulând în faţa unui peisaj urban

EXPERIMENTEAZĂ CARACTERISICILE SUPERIOARE DE CONDUS ALE MODELULUI BMW X6.

* Automobilul din videoclip prezintă echipamente opţionale care nu mai sunt disponibile.

Citeşte în continuare

DETALIILE DE DESIGN ALE MODELULUI BMW X6.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 22”, tip 742 M, în Jet Black, cu anvelope mixte ale modelului BMW X6 G06 2019

„Covor” luminos de întâmpinare.

„Covorul” luminos de întâmpinare proiectează o imagine în faţa portierelor, pentru a te întâmpina în mod ideal la intrarea în automobil. „Covorul” luminos face, de asemenea, ieşirea în întuneric şi mai confortabilă şi mai sigură.
Plafonul panoramic din sticlă al BMW X6 G06 2019

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschisă, trapa panoramică asigură aer proaspăt la interior. iar atunci când este închis, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipată cu funcţii de glisare şi de ridicare, precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.
Imagine de la exterior cu o cutie portbagaj pentru plafon BMW 520, în negru/argintiu titan montată pe un BMW X6 G06 2019

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 22”, tip 742 M, în Jet Black, cu anvelope mixte.

Jante M din aliaj uşor de 22” Double-spoke, tip 742 M, în Jet Black, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 9,5 J x 22, cu anvelope 275/35 R22 şi spate 10,5 J x 22, cu anvelope 315/30 R22.
Iluminarea ambientală a modelului BMW X6 G06 2019

Iluminare ambientală.

Iluminarea ambientală standard, care include lumini ambientale de contur în portierele faţă şi spate, creează atmosferă relaxantă în interiorul automobilului. „Covorul” luminos de întâmpinare iluminează zona din faţa portierelor, la intrarea şi la ieşirea din automobil. Sunt disponibile şase modele de lumină în alb, albastru, portocaliu, bronz, lila şi verde, toate cu intensitate reglabilă.
Aplicaţii din sticlă CraftedClarity pentru BMW X6 G06 2019

Aplicaţii din sticlă CraftedClarity pentru elemente interioare.

Aplicaţiile din sticlă CraftedClarity au elemente de sticlă create manual care îmbunătăţesc în mod vizual şi tactil interiorul. Detaliile de pe schimbătorul de viteze, controlerul BMW şi butonul Start/Stop sunt realizate din cristal de înaltă calitate.
Plafonul panoramic Sky Lounge al modelului BMW X6 G06 2019

Plafonul panoramic Sky Lounge.

Plafonul panoramic Sky Lounge creează senzaţia de spaţiu generos în timpul zilei, iar pe timp de noapte aceasta oferă un ambient plăcut, datorită designului de lumini ce conţine peste 15.000 de elemente de iluminare. În plus, spătarele scaunelor din faţă au o iluminare ambientală. Designul de lumini şi iluminatul scaunului pot fi comutate între cele şase culori ale luminii ambientale.