BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M
iX3
Shop The Look
Preț (cu TVA)68.425 €
Autonomiepână la 461 km*
Motorizare şi tip de combustibilIntegral electric

DESCHIDE DRUMUL CĂTRE VIITOR

BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M

Noul BMW iX3.

Preț (cu TVA)68.425 €
Autonomiepână la 461 km*
Motorizare şi tip de combustibilIntegral electric
DESCHIDE DRUMUL CĂTRE VIITORNoul BMW iX3.

Cu pachetul M Sport ca dotare standard, noul BMW iX3 este mai sportiv ca niciodată. Elementele aerodinamice şi accentele albastre scot în evidenţă faptul că acest automobil este electric. Indiferent dacă este pentru călătorii scurte sau mai lungi – cu o autonomie de până la 461 km* şi consum electric de la 18,5 kWh/100 km*, noul BMW iX3 este ideal pentru orice rută. 

BMW iX3:
Consum de energie, în kWh/100 km: 18,5 - 18,9
Emisii medii de CO₂, în g/km: 0

Citeşte în continuare

OFERTA BMW iX3.

Alege BMW iX3 cu dobăndâ 0% pe 3 ani, avans 20% plus ecotichet în valoare de 45.000 lei şi primele 12 luni fără plata asigurării CASCO, fără franşiză. Bucură-te de călătoriile tale cu încrederea ca ai grijă de mediul înconjurător datorită emisiilor 0 şi costurilor mai mici de utilizare.

Citeşte în continuare

COMPARAŢI MODELELE BMW iX3.

VARIANTA „IMPRESSIVE”

100% electric: modelul „Impressive” disponibil opţional are la bază modelul standard „Inspiring” şi sporeşte senzaţia de exclusivitate şi confortul automobilului tău BMW în timpul deplasării.
BMW iX3 Albastru Inchis

VARIANTA „INSPIRING”

100% electric: modelul standard „Inspiring” include o gamă impresionată de echipamente pentru a spori confortul, siguranţa şi plăcerea de a conduce, cum ar fi:
BMW iX3 Albastru deschis
 • VARIANTA „IMPRESSIVE”
 • VARIANTA „INSPIRING”

DESCOPERĂ CAROSERIA NOULUI BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021

DETALII EXTERIOARE ALE BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021

Design frontal.

Grila frontală aproape complet închisă BMW formează elementul optic central al feţei impresionante. Împreună cu dispunerea în formă de L a gurilor de admisie în albastru BMW i, evidenţiază natura pur electrică a noului model BMW iX3. Farurile adaptive plate cu LED ale noului design conferă feţei modelului BMW iX3 un aspect concentrat.
BMW iX3 G08 cu Jante Jet Black

Imagine din partea laterală.

Contururile generos proporţionate din jurul pasajelor roţilor evidenţiază cu siguranţă roţile M Aerodynamic 890 M style de 20“ de culoare Jet Black cu accente de aluminiu. Priza de aer „Air Breather” proiectat pe aripa modelului BMW M, în spatele roţii din faţă, optimizează fluxul de aer.
BMW iX3 G08 Design Spate

Design spate.

În combinaţie cu priza de aer „Air Breather” verticală, noile stopuri cu LED cu capace de sticlă tridimensionale, grafică de prindere şi indicatoare orizontale asigură un aspect cu concentrare maximă. Difuzoarele de culoare albastră completează partea din spate de deasupra şoselei. Ornamentul poziţionat între acestea are un aspect de înaltă calitate de culoare Gri Frozen.

DESCOPERĂ DOTĂRILE DIN INTERIOR ALE NOULUI BMW iX3.

BMW iX3 G08 2021

CARACTERISTICILE DIN INTERIOR ALE NOULUI BMW iX3.

Habitaclul BMW iX3, G08, 2021

Panou de bord.

BMW Live Cockpit Professional combină un afişaj de instrumente complet digital de 12,3” cu un Control Display de 12,3” cu posibilitatea de utilizare tactilă. BMW Live Cockpit Professional combină un afişaj de instrumente complet digital de 12,3” cu un Control Display de 12,3” cu posibilitatea de utilizare tactilă. Accentele albastre BMW i precum cele de pe butonul de pornire/oprire evidenţiază sistemul de rulare fără emisii al noului model BMW iX3.
Plafon panoramic BMW iX3 G08 2021

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschis, plafonul panoramic din sticlă asigură o atmosferă prietenoasă, inundată de lumină în interiorul automobilului şi asigură un volum generos de aer proaspăt. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipată cu funcţii de glisare şi de ridicare, precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.
Scaune sport BMW iX3 G08 2021

Scaune sport.

Pentru a asigura un nivel ridicat de confort în interior, modelul BMW iX3 este echipat cu scaune sport cu piele cu textură fină perforată Sensatec, care este inclusă în echiparea standard. Volanul M îmbrăcat în piele, inclusiv control multifuncţional şi sigla M, are un design cu 3 spiţe. Benzile de ornament interioare de culoare Aluminiu Rhombicle Dark adaugă şi mai multe accente sportive.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU BMW iX3.

Jante BMW iX3 G08 2021 din aliaj uşor Double-spoke de 19” BMW, tip 842, bicolore

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 842, bicolore.

Jante BMW din aliaj uşor Double-spoke de 19”, tip 842, bicolore. Disponibile în set complet de iarnă cu (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope) şi anvelope runflat, cu dimensiunea jantelor de 8J x 19.
Spre produs
Covoraşe faţă BMW pentru toate anotimpurile pentru modelul BMW iX3 G08 2021

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil X3.
Spre produs
Suportul pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0 pentru BMW iX3 G08 2021

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.
Spre produs

NOUL BMW iX3 CU 286 CP (210 kW).

BMW iX3 G08 2021

BMW iX3 O MAȘINĂ ELECTRICĂ PERFORMANTĂ.

Mai dinamic, eficient şi inovator ca niciodată: a cincea generaţie a tehnologiei BMW eDrive echipată pe modelul BMW iX3. În combinaţie cu bateria de înaltă tensiune nou proiectată şi cu suspensia adaptivă, permite acestui SAV să ofere o performanţă de condus electrizantă, cu acceleraţie pe fiecare metru.

Suspensie adaptivă BMW iX3 G08 2021

Suspensie adaptivă.

Suspensia adaptivă permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările fiecărei situaţii de condus şi creşte confortul la rulare şi dinamica de condus. Pe lângă opţiunea standard „COMFORT” care îmbunătăţeşte confortul la condus, modul „SPORT” permite adaptarea amortizoarelor la un stil de condus sportiv.
BMW iX3, G08, 2021, cu „topologie integrată de sisteme de acţionare electrificată”

Unitate de acţionare electrică.

Unitatea de acţionare perfect integrată combină motorul electric, transmisia şi componentele electronice de putere într-o carcasă de aluminiu, economisind spaţiu şi greutate. Implementarea directă şi spontană a cererilor de acceleraţie asigură plăcerea tipică de condus BMW. Prin gestionarea fără pământuri rare, motorul electric este deosebit de durabil.
Sistem de recuperare BMW iX3 G08

Sistem de recuperare.

Sistemul de recuperare converteşte energia cinetică generată în timpul decelerării şi frânării în electricitate şi o alimentează în bateria de înaltă tensiune a unităţii pentru a creşte autonomia. Posibilităţile de reglare ale nivelului de recuperare în patru etape permite individualizarea crescută şi un câştig semnificativ în confort.
BMW IconicSounds Electric BMW iX3 G08 2021

„BMW IconicSounds Electric”.

Cu BMW IconicSounds Electric, te poţi bucura de o experienţă de condus mult mai palpitantă în mod integral electric. Sunetele create îţi oferă un răspuns acustic imediat atunci când efectuezi diferite manevre. În plus, sunetul produs este redat în interior prin sistemul audio şi la exterior prin componentele sistemului acustic de protecţie pentru pietoni.

DESCOPERĂ AUTONOMIA NOULUI MODEL iX3 DE LA BMW.

Explorează autonomia extinsă a noului BMW iX3! Utilizează opţiunile de configurare şi descoperă cât de departe poţi merge dacă ţii cont de anumiţi factori.
Selectează modelul
  • De ce variază autonomiile?
  • În detaliu
  • Specificaţiile generale ale autonomiei şi valorile autonomiei pentru acest indicator
  • Care sunt ipotezele care stau la baza setărilor stilului de condus?

  AUTONOMIE DE PÂNĂ LA 461 KM* CU BMW iX3.

  BMW iX3 G08 2021 Negru Carbon M

  Graţie colaborării între conceptul eficient de tren de rulare, designul aerodinamic şi bateria de înaltă tensiune, BMW iX3 este o mașină electrică ce ajunge la o autonomie de până la 461 kilometri*. Tehnologii inovatoare, cum ar fi recuperarea energiei de frânare, ajută la extinderea autonomiei şi reduc consumul de energie până la 18,9–18,5 kWh/100 km.

  DESCOPERĂ AUTONOMIA NOULUI MODEL iX3 DE LA BMW.

  Explorează autonomia extinsă a noului BMW iX3! Utilizează opţiunile de configurare şi descoperă cât de departe poţi merge dacă ţii cont de anumiţi factori.
  Selectează modelul
  • iX3

   453 - 461 km WLTP 0 g/km CO2

  Estimated Range could not be calculated.

  Profil de condus
  OverlandHighway
  Temperatura exterioară
  -10°35°
  Configurator şi preţDate tehnice