Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, în Albastru Phytonic, rulând Shop The Look
Preț (cu TVA) 54.919,00 €
Consum mixt de combustibil1,3–1,8 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDieselPlug-in Hybrid

THE 5

BMW SERIA 5 SEDAN.

Preț (cu TVA) 54.919,00 €
Consum mixt de combustibil1,3–1,8 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDieselPlug-in Hybrid

BMW Seria 5 Sedan este un sedan modern din clasa business. De la prima vedere, acesta oferă sportivitate elegantă care este exprimată prin silueta dinamică şi designul minimalist. Suprafeţele clare şi contururile precise conferă exteriorului o atmosferă modernă şi tehnologizată. Interiorul elegant şi funcţional completează ambiţia pentru inovaţie a automobilului, cu tehnologii orientate spre viitor şi funcţii sportive. Împreună cu dinamica de condus impresionantă şi tehnologiile inovatoare, BMW Seria 5 Sedan oferă confort, încredere şi, mai presus de toate, plăcere maximă de a conduce atât în călătoriile lungi, cât şi în cele scurte.

Citeşte în continuare
Ecotichet 2022

Oferta pentru modele Plug-in hybrid & ecotichet.

Află mai multe

DESIGNUL BMW SERIA 5 SEDAN.

BMW Seria 5 Sedan ridică sportivitatea şi caracterul încrezător la următorul nivel – datorită proporţiilor BMW caracteristice, precum ampatamentul lung, capota extinsă şi linia continuă a plafonului. Contururile precise creează un contrast fascinant cu suprafeţele line în stil minimalist, oferind un aspect modern şi, totodată, clasic. În special grila BMW şi farurile BMW Laserlight conferă părţii frontale caracter dinamic şi inovator. Farurile se potrivesc perfect în grila frontală, care accentuează lăţimea automobilului şi creează o eleganţă şi o prezenţă excepţionale, ce se menţin până la ţevile de eşapament din spoilerul spate. Rezultatul este un aspect stilat şi sportiv, în acelaşi timp.

Citeşte în continuare

BMW SERIA 5 SEDAN PLUG-IN HYBRID.

Flotă BMW PHEV în mişcare, BMW Seria 2 Active Tourer F45 LCI, BMW Seria 3 Sedan G20, BMW Seria 3 Touring G21, BMW Seria 5 Sedan G30 LCI, BMW Seria 5 Touring G31 LCI, BMW Seria 7 Sedan G11/G12 LCI, BMW X1 LCI F48, BMW X2 F39, BMW X3 G01 LCI, BMW X5 G05 LCI

CELE MAI IMPORTANTE DETALII DESPRE MODELELE BMW SERIA 5 SEDAN PLUG-IN HYBRID.

Descoperă avantajele şi principalele caracteristici tehnice ale modelelor BMW Seria 5 Sedan 530e, 530e xDrive şi 545e xDrive cu propulsie hibridă inovatoare.

Ce e mai bun din ambele lumi: cu modelele BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid BMW 530e**, BMW 530e xDrive** şi BMW 545e xDrive**, experimentezi mobilitate susţinută şi dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie şi dinamica de condus.
Imagine din partea laterală a unui BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid conectat la BMW Wallbox

Tehnologia plug-in hybrid a modelului BMW Seria 5 Sedan.

Două tehnologii în armonie perfectă: modelele BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid BMW 530e**, BMW 530e xDrive** şi BMW 545e xDrive** combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie creează o experienţă de condus care combină eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce – şi, în funcţie de modul de condus, rezultatul este fie zero emisii locale şi aproape silenţios, fie un cuplu spectaculos şi suficiente rezerve pentru călătorii mai lungi. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive de pe modelele BMW 530e xDrive** şi BMW 545e xDrive** este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime. Procesul de „recuperare”, prin intermediul căruia energia cinetică este transformată în energie electrică în timpul frânării şi este transferată în baterie, oferă o contribuţie suplimentară preţioasă la experienţa de condus eficientă.

Mai multe despre trenul de rulare BMW plug-in hybrid
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid

Modurile de condus ale modelelor BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid.

Complet electric şi cu zero emisii pe drumul spre muncă sau foarte dinamic şi cu o autonomie suficientă pentru excursia din weekend – automobilele hibride BMW Seria 5 Sedan 530e**, 530e xDrive** şi 545e xDrive** îţi oferă toate posibilităţile de care ai putea avea nevoie. Profită de modurile de condus inteligente care utilizează în mod optim motorul cu combustie internă şi motorul electric – şi experimentează fascinaţia unei tehnologii orientate spre viitor şi a unei experienţe de condus unice.

Mai multe despre modurile inteligente de condus
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid

Încărcarea modelelor BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid.

Indiferent că eşti acasă sau pe drum: BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău BMW Seria 5 Sedan cu propulsie hibridă. Pe lângă furnizarea ca dotare standard a cablului de încărcare (mod 2) pentru prize casnice, sistemul BMW Wallbox îţi oferă o metodă de încărcare extrem de comodă, sigură şi rapidă. Sistemul Smart Wallbox furnizat de partenerul nostru oferă mai multe servicii suplimentare pentru încărcare inteligentă. Serviciul de instalare asigură montarea simplă şi corectă a staţiilor Wallbox. Încărcătorul Flexible Fast Charger asigură o flexibilitate maximă în timpul încărcării la domiciliu. Acest lucru îţi permite să-ţi încarci automobilul BMW plug-in hybrid folosind orice priză casnică sau industrială, cu ajutorul a numeroase adaptoare diferite. Pe lângă cablul de încărcare standard (mod 2), programul de aprovizionare al automobilelor BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid include şi cablul de încărcare (mod 3) pentru încărcare publică, precum şi cardul BMW Charging, care îţi oferă condiţii atractive pentru încărcarea la o staţie publică*. Durata de încărcare (0–100%) a modelelor BMW Seria 5 Sedan BMW 530e**, BMW 530e xDrive** şi BMW 545e xDrive** este de aproximativ 3,6 ore la o capacitate de încărcare de 3,7 kWh (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, staţii de încărcare publice) şi de aproximativ 6 ore la o capacitate de încărcare de 2,3 kWh (priză casnică). *ofertă specifică pieţei

Mai multe despre BMW Charging
Imagine în prim plan cu sistemul de navigaţie din BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid

Servicii digitale pentru modelele BMW Seria 5 Sedan plug-in hybrid.

Profită din plin de călătoria ta: BMW îţi oferă servicii digitale inovatoare care îţi fac viaţa alături de modelele 530e**, 530e xDrive** sau 545e xDrive** mai uşoară şi mai confortabilă. Utilizarea aplicaţiei My BMW îţi oferă toate informaţiile de care ai nevoie cu privire la nivelul de încărcare şi ultimele cicluri de încărcare. De exemplu, vei primi o notificare push imediat ce automobilul tău este încărcat complet. Alte servicii digitale, cum ar fi BMW Intelligent Personal Assistant sau Sistemul de integrare pentru smartphone, îţi uşurează mobilitatea de zi cu zi – pentru plăcerea relaxantă de a conduce în automobilul tău BMW Seria 5 Sedan cu propulsie plug-in hybrid.

Mai multe despre serviciile digitale

TEHNOLOGIILE BMW SERIA 5 SEDAN.

Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu display-ul pentru informaţii
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu asistent pentru mersul în marşarier

Asistentul pentru mersul în marşarier.

Asistentul pentru mersul în marşarier memorează ultimii 50 m din traiectoria parcursă cu o viteză de până la 35 km/h, astfel încât să poată da înapoi dacă este necesar. Nu mai trebuie să direcţionezi automobilul şi te poţi concentra pe monitorizarea zonelor din jurul acestuia.
Imagine în prim plan cu farurile BMW Laserlight ale BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, în Albastru Phytonic

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 650 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Accentele albastre şi inscripţia BMW Laser din faruri subliniază atât standardele tehnologice ale automobilului, cât şi sportivitatea acestuia.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane performante sub forma Control Display-ului de 12,3” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
*Pentru acest model de automobil, funcția tactilă pentru controlerul iDrive este posibil să nu fie disponibilă momentan.

Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu „Remote Software Upgrade”

Remote Software Upgrade.

Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Sedan, G30, Facelift, 2020, cu sistem de integrare pentru smartphone

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău acceptă Apple CarPlay şi Android Auto printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.
BMW Seria 5 Sedan Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key transformă smartphone-ul* tău compatibil într-o cheie de automobil. Pentru a descuia portierele trebuie doar să ții smartphone-ul în dreptul mânerului; înainte de a porni motorul automobilului tău BMW, pune telefonul în tăvița pentru smartphone. În plus, poți trimite o cheie BMW Digital Key către până la cinci prieteni și poți chiar să limitezi viteza maximă, de exemplu – ideal pentru șoferii începători.

*BMW Digital Key este compatibilă doar cu anumite modele de smartphone. O listă a tuturor modelelor de smartphone compatibile este disponibilă accesând: bmw.com/digitalkey. Pentru folosirea BMW Digital Key sunt necesare echipamentele Teleservices.