DE PROFESIE, ATLET. DE PLĂCERE, BUSINESSMAN.

NOUL BMW SERIA 5 TOURING.

DE PROFESIE, ATLET. DE PLĂCERE, BUSINESSMAN.

NOUL BMW SERIA 5 TOURING.

DE PROFESIE, ATLET. DE PLĂCERE, BUSINESSMAN.NOUL BMW SERIA 5 TOURING.

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. (BMW 530d xDrive Touring)

5,6

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW 530d xDrive Touring)

De la 5,3 până la 5,7

Emisii medii de CO2, în g/km (BMW 530d xDrive Touring)

De la 139 până la 149

Dinamică de condus impresionantă, design sportiv şi confort maxim – BMW Seria 5 Touring este un adevărat maestru al clasei sale. Este echipat cu tehnologii de ultimă generaţie, este foarte funcţional şi debordează caracter sportiv. Este un automobil flexibil, care asigură suficient spaţiu pentru tot felul de activităţi. Plăcerea de a conduce este garantată datorită confortului şi stilului business, care sunt acum la un nivel complet nou.

BMW 530d xDrive Touring:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: de la 5,3 până la 5,7
Emisii medii de CO2, în g/km: de la 139 până la 149

DINAMIC - DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

DINAMIC - DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

Motoare BMW TwinPower Turbo puternice, construcţie uşoară inteligentă, direcţie integrală adaptivă pentru manevrabilitate şi agilitate optimă, precum şi mod „Adaptive”: BMW Seria 5 Touring a fost creat pentru a oferi conducătorului auto condus sportiv şi pentru a fi mereu cu un pas înaintea concurenţei.

„Noul BMW Seria 5 Touring este elegant şi sportiv, iar astfel este perfect pentru orice ocazie. Designul formal şi precis surprinde prin rafinament, estetică şi funcţionalitate.”
KARIM HABIB, DIRECTOR DE DESIGN LA BMW AUTOMOBILE
„Caracteristicile sportive de condus, cel mai înalt grad de confort, funcţionalitatea inovatoare şi sistemele de asistare a conducătorului auto transformă BMW Seria 5 Touring într-un automobil premium ideal pentru clasa business şi pentru utilizare zilnică.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, VICEPREŞEDINTE AL BMW GROUP DESIGN

COPILOTUL TĂU BMW.

COPILOTUL TĂU BMW.

Copilotul tău BMW reprezintă cel mai bun sprijin pe care te poţi baza. Astfel, îi poţi încredinţa activităţi importante dar monotone. Funcţia „Driving Assistant Plus” oferă condus autonom în situaţii precum ambuteiaje şi trafic aglomerat, dar şi în călătoriile lungi. În plus, eşti pe mâini bune chiar şi atunci când schimbi banda de circulaţie.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Cifrele pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie se aplică în funcţie de formatul de jante şi anvelope selectat. Consumul de combustibil este determinat în concordanţă cu circuitul ECE de condus.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale autoturismelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.