DE PROFESIE, ATLET. DE PLĂCERE, BUSINESSMAN.

BMW SERIA 5 TOURING.

DE PROFESIE, ATLET. DE PLĂCERE, BUSINESSMAN.

BMW SERIA 5 TOURING.

DE PROFESIE, ATLET. DE PLĂCERE, BUSINESSMAN.BMW SERIA 5 TOURING.

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec. (BMW 530d Touring3)

5,6

Consum mixt de combustibil, în l/100 km (BMW 530d xDrive Touring3)

5,3 - 5,7

Emisii medii de CO2, în g/km (BMW 530d xDrive Touring3)

139 - 149

Dinamică de condus impresionantă, design sportiv şi confort maxim – BMW Seria 5 Touring este un adevărat maestru al clasei sale. Este echipat cu tehnologii de ultimă generaţie, este foarte funcţional şi debordează caracter sportiv. Este un automobil flexibil, care asigură suficient spaţiu pentru tot felul de activităţi. Plăcerea de a conduce este garantată datorită confortului şi stilului business, care sunt acum la un nivel complet nou.

BMW 530d xDrive Touring (3):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,6 – 5,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 148 – 154

DINAMIC - DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

DINAMIC - DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE.

Motoare BMW TwinPower Turbo puternice, construcţie uşoară inteligentă, direcţie integrală adaptivă pentru manevrabilitate şi agilitate optimă, precum şi mod „Adaptive”: BMW Seria 5 Touring a fost creat pentru a oferi conducătorului auto condus sportiv şi pentru a fi mereu cu un pas înaintea concurenţei.

Citeşte în continuare
„BMW Seria 5 Touring este elegant şi sportiv, iar astfel este perfect pentru orice ocazie. Designul formal şi precis surprinde prin rafinament, estetică şi funcţionalitate.”
Karim Habib, Director de Design la BMW Automobile
„Caracteristicile sportive de condus, cel mai înalt grad de confort, funcţionalitatea inovatoare şi sistemele de asistare a conducătorului auto transformă BMW Seria 5 Touring într-un automobil premium ideal pentru clasa business şi pentru utilizare zilnică.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, VICEPREŞEDINTE AL BMW GROUP DESIGN

COPILOTUL TĂU BMW.

COPILOTUL TĂU BMW.

Copilotul tău BMW reprezintă cel mai bun sprijin pe care te poţi baza. Astfel, îi poţi încredinţa activităţi importante dar monotone. Funcţia „Driving Assistant Plus” oferă condus autonom în situaţii precum ambuteiaje şi trafic aglomerat, dar şi în călătoriile lungi. În plus, eşti pe mâini bune chiar şi atunci când schimbi banda de circulaţie.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

  • Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

    (1) Valorile sunt valabile până la data de 15.04.2018. Pentru detalii privind disponibilitatea acestora, te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

    Valorile automobilelor marcate cu (3) sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. [În cazul acestor automobile şi în ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.]

    Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

    Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.