Imagine cu partea laterală a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, în Gri Sophisto

THE 5

BMW SERIA 5 TOURING: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

Configurează BMW Seria 5 Touring în funcţie de preferinţele tale. În plus, poţi alege din gama vastă de elemente de design atractive, motoare, tehnologii ale dinamicii de condus, sisteme de asistare a conducătorului auto şi servicii digitale.

Citeşte în continuare
THE 5BMW SERIA 5 TOURING: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE.

BMW Seria 5 Touring

În versiunea de bază, BMW Seria 5 Touring te inspiră prin funcţionalitatea sa şi gama vastă de funcţii de care dispune, pentru a-ţi oferi mai mult confort şi siguranţă.

BMW 530i Touring, G31, 2020, în Gri Sophisto, cu echipamente de bază

În versiunea de bază, BMW Seria 5 Touring te inspiră prin funcţionalitatea sa şi gama vastă de funcţii de care dispune, pentru a-ţi oferi mai mult confort şi siguranţă.

 • Exterior

 • Interior

Luxury Line

Varianta Luxury Line scoate în evidenţă latura stilată a automobilului. Elementele elegante de design create din crom lucios conferă exteriorului un aspect exclusivist. Această impresie de eleganţă este prezentă şi în interior, unde tapiţeria şi ornamentele interioare de înaltă calitate emană lux.

BMW 530i Touring, G31, 2020, în Alb Mineral, cu echipamente Luxury Line

Varianta Luxury Line scoate în evidenţă latura stilată a automobilului. Elementele elegante de design create din crom lucios conferă exteriorului un aspect exclusivist. Această impresie de eleganţă este prezentă şi în interior, unde tapiţeria şi ornamentele interioare de înaltă calitate emană lux.

 • Exterior

 • Interior

Pachet M Sport

Pachetul M Sport conferă automobilului o notă mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit de numeroasele detalii pentru exterior şi interior, pachetul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

BMW 530e Touring, G31, 2020, în Albastru Tansanite II metalizat, cu pachet M Sport

Pachetul M Sport conferă automobilului o notă mai sportivă. În plus faţă de aspectul îmbunătăţit de numeroasele detalii pentru exterior şi interior, pachetul M Sport garantează şi mai multă plăcere de a conduce. Suspensia M Sport şi pachetul M Aerodinamic, de exemplu, optimizează dinamica de condus.

 • Exterior

 • Interior

MODELELE BMW SERIA 5 TOURING PLUG-IN HYBRID BMW 520e, BMW 530e ŞI BMW 530e xDRIVE.

Descoperă avantajele şi principalele caracteristici tehnice ale modelelor BMW 520e, BMW 530e şi BMW 530e xDrive Touring cu propulsie hibridă inovatoare.

Ce e mai bun din ambele lumi: cu modelele BMW Seria 5 Touring plug-in hybrid BMW 520e, BMW 530e şi BMW 530e xDrive, poţi avea parte de mobilitate susţinută şi de o dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie, dinamica de condus, BMW Charging şi despre serviciile digitale utile de la BMW ConnectedDrive.

Imagine din partea frontală a unui BMW Seria 5 Touring plug-in hybrid
Imagine cu trei sferturi din partea laterală a unui BMW Seria 5 Touring plug-in hybrid

Tehnologia plug-in hybrid a modelelor BMW Seria 5 Touring.

Două tehnologii în armonie perfectă: modelele Seria 5 Touring plug-in hybrid BMW 520e, BMW 530e şi BMW 530e xDrive combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie creează o experienţă de condus care combină eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce – şi, în funcţie de modul de condus, rezultatul este fie zero emisii locale şi aproape silenţios, fie un cuplu spectaculos şi suficiente rezerve pentru călătorii mai lungi. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive de pe BMW 530e xDrive Touring, unic pentru modelele plug-in hybrid din acest segment, este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime. Procesul de „recuperare”, prin intermediul căruia energia cinetică este transformată în energie electrică în timpul frânării şi este transferată în baterie, oferă o contribuţie suplimentară preţioasă la experienţa de condus eficientă.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 5 Touring plug-in hybrid

Modurile de conducere ale modelelor BMW Seria 5 Touring plug-in hybrid.

Complet electric şi zero emisii pe drumul spre muncă sau foarte dinamic şi cu o autonomie suficientă pentru excursia din weekend – automobilele hibride BMW Seria 5 Touring BMW 520e, BMW 530e şi BMW 530e xDrive îţi oferă toate posibilităţile de care ai putea avea nevoie. Profită de modurile de condus inteligente care utilizează din plin, în orice situaţie, motorul cu combustie internă şi motorul electric – şi experimentează fascinaţia unei tehnologii orientate spre viitor şi a unei experienţe de condus unice.
Imagine din partea laterală a unui BMW Seria 5 Touring plug-in hybrid 2021 G31 care se încarcă, cu model

Încărcarea modelelor BMW Seria 5 Touring plug-in hybrid.

Indiferent că eşti acasă sau pe drum: BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău BMW Seria 5 Touring cu propulsie hibridă. Pe lângă furnizarea ca dotare standard a cablului de încărcare pentru prize casnice, sistemul BMW Wallbox îţi oferă o metodă de încărcare extrem de comodă, sigură şi rapidă. Sistemul Smart Wallbox furnizat de partenerul nostru oferă mai multe servicii suplimentare pentru încărcare inteligentă. Serviciul de instalare asigură montarea simplă şi corectă a staţiilor Wallbox. Încărcătorul BMW Flexible Fast Charger asigură o flexibilitate maximă în timpul încărcării la domiciliu. Acest lucru îţi permite să-ţi încarci automobilul BMW plug-in hybrid folosind orice priză casnică sau industrială, cu ajutorul a numeroase adaptoare diferite. Durata de încărcare (0–100%) a modelelor BMW Seria 5 Touring BMW 520e, BMW 530e şi BMW 530e xDrive este de aproximativ 3,6 ore la o capacitate de încărcare de 3,7 kWh (BMW Wallbox, BMW Flexible Fast Charger, staţii de încărcare publice) şi aproximativ 6 ore la o capacitate de încărcare de 2,3 kWh (priză casnică). *ofertă specifică pieţei
Află mai multe despre încărcare
Imagine în prim plan cu sistemul de navigaţie din BMW Seria 5 Touring plug-in hybrid 2021 G31

Servicii digitale pentru modelele BMW Seria 5 Touring plug-in hybrid.

Profită din plin de călătoria ta: BMW îţi oferă servicii digitale inovatoare care îţi fac şi mai uşoară şi mai convenabilă viaţa de zi cu zi alături de modelele BMW 520e, BMW 530e sau BMW 530e xDrive Touring. Utilizarea aplicaţiei My BMW îţi oferă toate informaţiile de care ai nevoie cu privire la nivelul de încărcare şi ultimele cicluri de încărcare. De exemplu, vei primi o notificare push imediat ce automobilul tău este încărcat complet. Alte servicii digitale, cum ar fi BMW Intelligent Personal Assistant sau Sistemul de integrare pentru smartphone, îţi uşurează mobilitatea de zi cu zi – pentru plăcerea relaxantă de a conduce în automobilul tău BMW Seria 5 Touring cu propulsie plug-in hybrid.

ELECTROMOBILITATE.

Dacă doreşti să afli mai multe despre conceptul de electromobilitate orientat spre viitor împreună cu detalii despre avantajele tale şi despre oportunităţile disponibile, atunci te afli în locul potrivit. Aici găseşti informaţii despre electromobilitate, modele plug-in hybrid, BMW i, încărcare, autonomie şi multe altele.

Citeşte în continuare

DINAMICA DE CONDUS ŞI EFICIENŢA BMW SERIA 5 TOURING.

O scurtă privire asupra tehnologiilor trenului de rulare şi ale şasiului.

Toate elementele de control sunt setate pentru a oferi plăcere de a conduce: de la motorul economic diesel cu 4 cilindri până la motorul puternic pe benzină cu 6 cilindri şi cuplu impresionant. BMW Seria 5 Touring îţi oferă performanţă sportivă în fiecare călătorie. Datorită tehnologiilor cu reglaje optime ale şasiului şi ale sistemului de propulsie, precum suspensia adaptivă, direcţia integrală adaptivă sau sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive, îţi garantăm tracţiune optimă şi plăcere maximă de a conduce.

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift , 2020

Motorul BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Puterea impresionantă, rularea foarte lină şi sunetul captivant sunt elementele centrale ale motorului BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din portofoliul de motoare BMW EfficientDynamics de ultimă generaţie. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta are putere de 245 kW (333 CP).
Motorul BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Motorul BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri.

Motorul de ultimă generaţie BMW TwinPower Turbo diesel cu 4 cilindri şi capacitate de 2.0 litri, se remarcă prin distribuţia agilă a puterii şi prin răspunsul impresionant, chiar şi la turaţii mici ale motorului. Tehnologia turbocompresorului cu geometria variabilă a turbinei şi sistemul direct de injecţie CommonRail asigură eficienţa crescută din punct de vedere al consumului de combustibil şi al emisiilor de noxe.
BMW xDrive al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie lin şi variabil puterea de propulsie către roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune maximă, dinamică de condus şi siguranţă în fiecare situaţie. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.
Imagine cu trei sferturi din partea faţă a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu direcţie integrală adaptivă, rulând

Direcţie integrală adaptivă.

Direcţia integrală adaptivă îmbină suportul de pe puntea faţă, care variază în funcţie de unghiul de direcţie, cu suportul roţilor din spate care contribuie, de asemenea, la direcţie. La viteze reduse, oferă manevrabilitate şi agilitate mai mari prin rotirea roţilor din spate în sens opus roţilor din faţă. La viteze de la 60 la 80 km/h, roţile din spate se rotesc paralel cu roţile din faţă, pentru a creşte stabilitatea şi confortul.
Imagine în prim plan cu butonul Start Stop al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu suspensie adaptivă

Suspensie adaptivă.

Suspensia adaptivă permite ajustarea optimă a caracteristicilor amortizoarelor la solicitările fiecărei situaţii de condus şi creşte confortul şi dinamica de condus. Pe lângă opţiunea standard „COMFORT” care îmbunătăţeşte confortul la condus, poate fi ales şi modul „SPORT”, care permite adaptarea amortizoarelor la un stil de condus sportiv.
Suspensia pneumatică de pe puntea spate cu sistem de control al înălţimii a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Suspensie pneumatică pe puntea spate cu sistem de control al înălţimii.

Suspensia pneumatică de pe puntea spate cu sistem de control al înălţimii garantează confort optim în timpul condusului, indiferent de greutatea transportată. Garda la sol a automobilului, ce rămâne constantă chiar şi atunci când automobilul transport greutăţi mari, contribuie de asemenea la un nivel ridicat de siguranţă.
Imagine în prim plan cu şasiul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu tehnologie „Mild Hybrid”

Tehnologia „Mild Hybrid”.

Tehnologia „Mild-Hybrid” are rolul de a recupera energia cinetică în timpul frânării şi de a ajuta motorul cu ardere internă în timpul accelerării. Acest lucru reduce consumul de combustibil şi emisiile de noxe în timp ce îţi oferă un avantaj dinamic. Tehnologia „Mild Hybrid” creşte răspunsul funcţiei Start/ Stop automate şi oferă mai mult confort.

DESIGNUL ŞI FUNCŢIONALITATEA BMW SERIA 5 TOURING.

Opţiuni de design la exterior şi în interior.

Ne îndreptăm cu stil spre viitor: echipamentele moderne şi detaliile de design, precum farurile BMW Laserlight şi stopurile cu tehnologie LED, accentuează caracterul inovator al BMW Seria 5 Touring. Cu tehnologii inovatoare şi echipamente, precum Control Display-ul de 12,3” sau iluminarea ambientală, interiorul luxos şi funcţional evidenţiază confortul şi eleganţa acestui model din clasa business.

Imagine cu partea laterală a BMW Seria 5 Touring, G31, staţionând
Imagine în prim plan cu trapa panoramică a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Trapă panoramică.

Atunci când este deschisă, trapa panoramică asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt, iar atunci când este închisă, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipat cu funcţii de glisare şi de ridicare precum şi cu parasolar electric şi deflector de vânt.
Cârligul de remorcare al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Cârlig de remorcare.

Cârligul de remorcare cu bilă cu acţionare electrică poate tracta greutăţi de până la 2.000 kg. Sistemul de control al stabilităţii remorcii frânează automat automobilul dacă remorca începe să se balanseze, pentru a stabiliza ambele vehicule. Bila cu acţionare electrică se poate retracta în mod electric sub spoilerul spate şi astfel nu mai este vizibilă.
Pachetul pentru portbagaj al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Pachet pentru portbagaj.

Pachetul pentru portbagaj creşte funcţionalitatea portbagajului, cu funcţia de reglare a unghiului spătarului în raport variabil, inclusiv poziţia „Cargo”, inele de prindere în partea stângă şi dreaptă cu două puncte de ataşare mobile, o curea de fixare cu rame din plastic pe panourile din dreapta, precum şi un cârlig multifuncţional.
Jantele aerodinamice BMW Individual, tip 1001 I, ale BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Jante aerodinamice BMW Individual, tip 1001 I.

Jante aerodinamice BMW Individual de 20”, tip 1001 I, în Negru Jet, lucioase, cu anvelope mixte runflat şi aspect 3D, dimensiuni faţă 8 J x 20, 245/35 R20 şi spate 9 J x 20, 275/30 R20.
Imagine în prim plan cu grila frontală a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Grilă frontală.

Grila frontală mare, dintr-o singură bucată – cunocută şi sub denumirea de „grilă BMW” – este un element de design caracteristic, ce oferă automobilului un aspect impunător şi dinamic. Culoarea barelor verticale şi a ramei grilei variază în funcţie de pachetul de echipamente ales.
Imagine în prim plan cu farurile BMW Laserlight ale BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 650 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Accentele albastre şi inscripţia „BMW Laser” din faruri subliniază atât standardele tehnologice ale automobilului, cât şi sportivitatea acestuia.
Imagine în prim plan cu stopurile cu tehnologie LED ale BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Stopuri cu tehnologie LED.

Stopurile tridimensionale cu forma caracteristică de L şi elementele de iluminare expresive cu tehnologie LED îţi permit, chiar şi pe timp de noapte, să identifici acest model ca fiind un BMW autentic.
Imagine în prim plan cu ţevile de eşapament vizibile şi în formă de trapez ale BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Ţevi de eşapament vizibile şi în formă de trapez.

Ţevi de eşapament vizibile şi în formă de trapez, cromate, una pe partea dreaptă şi una pe partea stângă a automobilului.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Touring Individual, G31, Facelift, 2020, staţionând
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Touring Individual, G31, Facelift, 2020, staţionând
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 Touring Individual, G31, Facelift, 2020, staţionând
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring Individual, G31, Facelift, 2020, cu tapiţerie din piele
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring Individual, G31, Facelift, 2020, cu tapiţerie din piele
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring Individual, G31, Facelift, 2020, cu tapiţerie din piele
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring Individual, G31, Facelift, 2020, cu ornamente interioare
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring Individual, G31, Facelift, 2020, cu ornamente interioare
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring Individual, G31, Facelift, 2020, cu ornamente interioare

COLECŢIA BMW INDIVIDUAL A BMW SERIA 5 TOURING.

Funcţionalitatea întâlneşte individualitatea. Cu articolele BMW Individual exclusiviste şi de înaltă calitate precum şi impresionantele roţi aerodinamice BMW Individual tip 1001, poţi adăuga caracteristici distinctive modelului tău BMW Seria 5 Touring. Elegantele vopsele BMW Individual Roşu Aventurin, Albastru Tanzanite şi Gri Alvit îţi permit să asortezi ideal exteriorul sportiv în funcţie de preferinţele tale, iar tapiţeria elegantă din piele în culorile Caramel, Tartufo sau Alb Smoke conferă interiorului acea notă deosebită.

TEHNOLOGIILE BMW SERIA 5 TOURING.

Servicii digitale şi sisteme inteligente de asistare a conducătorului auto.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.

Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu display-ul pentru informaţii
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

„BMW Live Cockpit Professional” cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de înaltă rezoluţie cu diagonala de 12,3” şi operare tactilă şi un display de instrumente complet digital cu diagonala de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul Controller-ului iDrive Touch.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu pachetul „Connected Professional”

Pachetul „Connected Professional”.

Serviciul de asistenţă „Concierge”, serviciile „Remote”, BMW Maps ori sistemul de integrare pentru smartphone? De ce să comanzi opţiuni individuale, atunci când le poţi avea pe toate împreună? Cu pachetul „Connected Professional”, te poţi bucura de aceste servicii de la BMW ConnectedDrive.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu BMW Maps

BMW Maps – sistem de navigaţie conectat.

BMW Maps – sistem de navigaţie conectat te impresionează cu o mare acurateţe a timpului de sosire estimat, calcularea foarte rapidă a traseelor şi introducerea simplă a destinaţiilor. Acest lucru este posibil prin introducerea liberă a textului. Sistemul dinamic de calculare a traseului bazat pe cloud adaptează imediat recomandarea traseului, în funcţie de schimbările din trafic.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu sistem de integrare pentru smartphone

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului tău în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Cu sistemul de integrare pentru smartphone, automobilul tău dispune de Apple CarPlay® şi Android Auto® prin conectarea wireless a smartphone-ului tău la automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.
Imagine în prim plan cu portiera BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond

Sistem de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond.

Sistemul de sunet surround Bowers & Wilkins Diamond are putere de 1.400 W, două difuzoare de unde înalte realizate din diamante sintetice şi oferă calitate de studio a sunetului pentru toţi pasagerii automobilului. 16 difuzoare atent poziţionate creează o experienţă memorabilă a sunetului. Difuzoarele sunt iluminate pentru a confirma şi la nivel vizual calitatea premium a sunetului oferit de sistem.
BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu „BMW Digital Key”

„BMW Digital Key”.

De ce să-ţi iei cheia cu tine dacă ai smartphone-ul? Poţi deschide şi închide automobilul tău BMW, şi chiar porni motorul, folosind „BMW Digital Key”. De asemenea, poţi autoriza până la cinci persoane cu iPhone-uri compatibile* să folosească automobilul tău BMW. Printre altele, puterea de propulsie şi viteza maximă pot fi limitate, de exemplu, pentru conducătorii auto începători. *„BMW Digital Key” este compatibilă doar cu anumite iPhone-uri. Lista iPhone-urilor compatibile este disponibilă la bmw.com/digitalkey.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu BMW Intelligent Personal Assistant

„BMW Intelligent Personal Assistant.”

' Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu „Remote Software Upgrade”

„Remote Software Upgrade”.

Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu asistent pentru mersul în marşarier

Asistent pentru mersul în marşarier.

Asistentul pentru mersul în marşarier memorează ultimii 50 m din traiectoria parcursă cu o viteză de până la 35 km/h, astfel încât să poată da înapoi dacă este necesar. Nu mai trebuie să direcţionezi automobilul şi te poţi concentra pe monitorizarea zonelor din jurul acestuia.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de condus monotone sau complexe. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistent la direcţie şi la menţinerea traseului cu funcţii extinse, asistent la schimbarea benzii de circulaţie şi asistent la menţinerea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale.

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO2.

BMW 530e Touring(1):
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: x,x – x,x
Emisii medii de CO2, în g/km: xxx – xxx


BMW 530i Touring:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,9 – 6,2
Emisii medii de CO2, în g/km: 135 – 141


Valorile automobilelor marcate cu (1) sunt provizorii.


Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

 

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

 

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 530e Touring:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,4 - 2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 42 - 46

  BMW 530i Touring:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,6 - 5,8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 127 - 133

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.