Imagine 7/8 din partea frontală a BMW Seria 5 Touring G31 2020 Facelift în Gri Sophisto, rulând la marginea oraşului
530e Touring
Shop The Look
Preț (cu TVA)57.715 €
Consum mixt de combustibil1,5–1,9 l/100 km
Motorizare şi sistem de propulsieBenzinăDieselPlug-in Hybrid

THE 5

BMW SERIA 5 TOURING.

Preț (cu TVA)57.715 €
Consum mixt de combustibil1,5–1,9 l/100 km
Motorizare şi sistem de propulsieBenzinăDieselPlug-in Hybrid

Un maestru al clasei sale: BMW Seria 5 Touring îmbină funcţionalitatea excepţională şi confortul în călătoriile lungi, oferit de un model BMW Touring, cu aspectul excepţional şi dinamica specifică modelelor BMW Seria 5. Exteriorul este mai încrezător şi mai modern ca niciodată, datorită ampatamentului lung, a suprafeţelor clare şi a detaliilor de design speciale. Interiorul elegant şi foarte funcţional îţi oferă opţiuni de depozitare generoase, în special datorită portbagajului flexibil. Împreună cu dinamica de condus impresionantă şi tehnologiile inovatoare, BMW Seria 5 Touring stabileşte noi standarde în materie de confort şi flexibilitate.

Citeşte în continuare

ALEGE-ŢI CONFIGURAŢIA PENTRU BMW SERIA 5 TOURING.

520d Touring

ESSENCE

530e Touring

BALANCE

530d xDrive Touring

SIGNATURE

Ecotichet 2022

Oferta pentru modele Plug-in hybrid & ecotichet.

Află mai multe

DESIGNUL BMW SERIA 5 TOURING.

BMW Seria 5 Touring stabileşte noi standarde în materie de funcţionalitate şi aspect sportiv. Ampatamentul lung şi capota extinsă scot în evidenţă autoritatea automobilului, în timp ce contururile precise şi suprafeţele în stil minimalist creează aspect modern. În special grila BMW şi farurile BMW Laserlight conferă părţii frontale caracter dinamic şi inovator. Farurile se integrează perfect în grila frontală, care, în plus, evidenţiază şi lăţimea automobilului. Ca rezultat, aspectul general este unul elegant şi, totodată, sportiv, creând o prezenţă specială care se continuă până la ţevile de eşapament.

Citeşte în continuare

BMW SERIA 5 TOURING PLUG-IN HYBRID.

 Flotă BMW PHEV în mişcare

CELE MAI IMPORTANTE DETALII DESPRE BMW SERIA 5 TOURING PLUG-IN HYBRID.

Descoperă avantajele şi principalele caracteristici tehnice ale modelelor BMW 530e şi BMW 530e xDrive Touring cu propulsie hibridă inovatoare.

Ce e mai bun din ambele lumi: cu modelele BMW Seria 5 Touring plug-in hybrid BMW 530e** şi BMW 530e xDrive**, poţi avea parte de mobilitate susţinută şi de o dinamică de condus eficientă. Explorează numeroasele avantaje ale acestor inovatoare automobile hibride BMW şi află mai multe despre conceptul de propulsie şi dinamica de condus.

Imagine din partea frontală a unui BMW Seria 5 Touring G31 LCI 2021 plug-in hybrid, la încărcat cu un model
Imagine cu trei sferturi din partea laterală a unui BMW Seria 5 Touring G31 LCI 2021 plug-in hybrid, la încărcat cu un model

Tehnologia plug-in hybrid a modelelor BMW Seria 5 Touring.

Două tehnologii în armonie perfectă: modelele Seria 5 Touring plug-in hybrid BMW 530e** şi BMW 530e xDrive** combină tehnologia de propulsie electrică BMW eDrive cu un motor puternic cu combustie internă BMW. Împreună, cele două unităţi de propulsie creează o experienţă de condus care combină eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce – şi, în funcţie de modul de condus, rezultatul este fie zero emisii locale şi aproape silenţios, fie un cuplu spectaculos şi suficiente rezerve pentru călătorii mai lungi. Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive de pe BMW 530e xDrive** Touring, unic pentru modelele plug-in hybrid din acest segment, este o garanţie suplimentară a dinamicii şi tracţiunii optime. Procesul de „recuperare”, prin intermediul căruia energia cinetică este transformată în energie electrică în timpul frânării şi este transferată în baterie, oferă o contribuţie suplimentară preţioasă la experienţa de condus eficientă.

Mai multe despre trenul de rulare BMW plug-in hybrid
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW Seria 5 Touring G31 LCI 2021 plug-in hybrid, rulând pe stradă

Modurile de condus ale modelelor BMW Seria 5 Touring Plug-in Hybrid.

Complet electric şi cu zero emisii pe drumul spre muncă sau foarte dinamic şi cu o autonomie suficientă pentru excursia din weekend – automobilele hibride BMW Seria 5 Touring BMW 530e** şi BMW 530e xDrive** îţi oferă toate posibilităţile de care ai putea avea nevoie. Profită de modurile de condus inteligente care utilizează în mod optim motorul cu combustie internă şi motorul electric – şi experimentează fascinaţia unei tehnologii orientate spre viitor şi a unei experienţe de condus unice.

Mai multe despre modurile inteligente de condus
Imagine din partea laterală a unui BMW Seria 5 Touring G31 LCI 2021 plug-in hybrid, la încărcat cu un model

Încărcarea modelelor BMW Seria 5 Touring Plug-in Hybrid.

Indiferent că eşti acasă sau pe drum: BMW Charging îţi oferă soluţii personalizate pentru încărcarea automobilului tău BMW Seria 5 Touring cu propulsie hibridă. Pe lângă furnizarea ca dotare standard a cablului de încărcare (mod 2) pentru prize casnice, sistemul BMW Wallbox îţi oferă o metodă de încărcare extrem de comodă, sigură şi rapidă. Sistemul Smart Wallbox furnizat de partenerul nostru oferă mai multe servicii suplimentare pentru încărcare inteligentă. Serviciul de instalare asigură montarea simplă şi corectă a staţiilor Wallbox. Încărcătorul Flexible Fast Charger asigură o flexibilitate maximă în timpul încărcării la domiciliu. Acest lucru îţi permite să-ţi încarci automobilul BMW plug-in hybrid folosind orice priză casnică sau industrială, cu ajutorul a numeroase adaptoare diferite. Pe lângă cablul de încărcare standard (mod 2), programul de aprovizionare al automobilelor BMW Seria 5 Touring plug-in hybrid include şi cablul de încărcare (mod 3) pentru încărcare publică. Durata de încărcare (0–100%) a modelelor BMW Seria 5 Touring BMW 530e** şi BMW 530e xDrive** este de aproximativ 3,6 ore la o capacitate de încărcare de 3,7 kWh (BMW Wallbox, Flexible Fast Charger, staţii de încărcare publice) şi de aproximativ 6,0 ore la o capacitate de încărcare de 2,3 kWh (priză casnică).

*ofertă specifică pieţei

Mai multe despre BMW Charging
Imagine în prim plan cu sistemul de navigaţie al BMW Seria 5 Touring G31 LCI 2021 plug-in hybrid

Servicii digitale pentru modelele BMW Seria 5 Touring Plug-in Hybrid.

Profită din plin de călătoria ta: BMW îţi oferă servicii digitale inovatoare care îţi fac şi mai uşoară şi mai convenabilă viaţa de zi cu zi alături de modelele BMW 530e** sau BMW 530e xDrive** Touring. Utilizarea aplicaţiei My BMW îţi oferă toate informaţiile de care ai nevoie cu privire la nivelul de încărcare şi ultimele cicluri de încărcare. De exemplu, vei primi o notificare push imediat ce automobilul tău este încărcat complet. Alte servicii digitale, cum ar fi BMW Intelligent Personal Assistant sau Sistemul de integrare pentru smartphone, îţi uşurează mobilitatea de zi cu zi – pentru plăcerea relaxantă de a conduce în automobilul tău BMW Seria 5 Touring cu propulsie plug-in hybrid.

Mai multe despre serviciile digitale

DESIGNUL ŞI FUNCŢIONALITATEA BMW SERIA 5 TOURING.

Imagine în prim plan cu trapa panoramică a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschisă, trapa panoramică asigură aer proaspăt la interior. iar atunci când este închis, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipat cu funcţii de glisare şi de ridicare precum şi cu parasolar electric şi deflector de vânt.
Cârligul de remorcare al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Cârlig de remorcare.

Cârligul de remorcare cu bilă cu acţionare electrică poate tracta greutăţi de până la 2.000 kg. Sistemul de control al stabilităţii remorcii frânează automat automobilul dacă remorca începe să se balanseze, pentru a stabiliza ambele vehicule. Bila cu acţionare electrică se poate retracta sub spoilerul spate şi astfel nu mai este vizibilă.
Pachetul pentru portbagaj al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020

Pachet pentru portbagaj.

Pachetul pentru portbagaj creşte funcţionalitatea portbagajului, cu funcţia de reglare a unghiului spătarului în raport variabil, inclusiv poziţia „Cargo”, inele de prindere în partea stângă şi dreaptă cu două puncte de ataşare mobile, o curea de fixare cu rame din plastic pe panourile din dreapta, precum şi un cârlig multifuncţional.

TEHNOLOGIILE BMW SERIA 5 TOURING.

BMW Seria 5 Touring îţi stă întotdeauna la dispoziţie: sistemele de asistare a conducătorului auto de ultimă generaţie şi echipamentele pentru conectivitate îţi garantează un nivel maxim de siguranţă şi confort, în timp ce funcţiile inovatoare de business şi divertisment te fascinează şi te informează. Iar, datorită serviciilor digitale inteligente, eşti conectat în mod ideal pe tot parcursul călătoriei – pentru a te bucura de mobilitate lipsită de griji şi relaxantă.

Imagine în prim plan cu habitaclul BMW Seria 5 Touring G31 LCI cu BMW Live Cockpit Professional de 12,3” pe afişajul central de informaţii
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu Driving Assistant Professional

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu asistent pentru mersul în marşarier

Asistent pentru mersul în marşarier.

Asistentul pentru mersul în marşarier memorează ultimii 50 m din traiectoria parcursă cu o viteză de până la 35 km/h, astfel încât să poată da înapoi dacă este necesar. Nu mai trebuie să direcţionezi automobilul şi te poţi concentra pe monitorizarea zonelor din jurul acestuia.
Imagine în prim plan din faţă cu BMW Laserlight al BMW Seria 5 Touring G31 2020 Facelift

Faruri BMW Laserlight.

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 650 m, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Accentele albastre şi inscripţia BMW Laser din faruri subliniază atât standardele tehnologice ale automobilului, cât şi sportivitatea acestuia.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu BMW Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane performante sub forma Control Display-ului de 12,3” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive*.

 

*Pentru acest model de automobil, funcția tactilă pentru controlerul iDrive este posibil să nu fie disponibilă momentan.

Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu ,,Remote Software Upgrade”.

Remote Software Upgrade.

Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
Imagine din habitaclul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu sistem de integrare pentru smartphone

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcțiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poți gestiona ca de obicei? Sistemul de integrare pentru smartphone conectează smartphone-ul wireless la automobilul tău prin Apple CarPlay și Android Auto. Acest lucru îți permite să folosești funcțiile cunoscute și numeroase aplicații cu ajutorul Control Display-ului.

BMW Seria 5 Touring Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key transformă smartphone-ul* tău compatibil într-o cheie de automobil. Pentru a descuia portierele trebuie doar să ții smartphone-ul în dreptul mânerului; înainte de a porni motorul automobilului tău BMW, pune telefonul în tăvița pentru smartphone. În plus, poți trimite o cheie BMW Digital Key către până la cinci prieteni și poți chiar să limitezi viteza maximă, de exemplu – ideal pentru șoferii începători.

 

*BMW Digital Key este compatibilă doar cu anumite modele de smartphone. O listă a tuturor modelelor de smartphone compatibile este disponibilă accesând: bmw.com/digitalkey. Pentru folosirea BMW Digital Key sunt necesare echipamentele Teleservices.

DINAMICA DE CONDUS A BMW SERIA 5 TOURING.

O scurtă privire asupra tehnologiilor trenului de rulare şi ale şasiului.

Toate elementele de control sunt setate pentru a oferi plăcere de a conduce: de la motorul economic diesel cu 4 cilindri până la motorul puternic pe benzină cu 6 cilindri şi cuplu impresionant. BMW Seria 5 Touring îţi oferă performanţă sportivă în fiecare călătorie. Datorită tehnologiilor cu reglaje optime ale şasiului şi ale sistemului de propulsie, precum suspensia adaptivă, direcţia integrală adaptivă sau sistemul inteligent de tracţiune integrală xDrive, îţi garantăm tracţiune optimă şi plăcere maximă de a conduce.

Imagine în prim plan cu şasiul BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu tehnologie ,,Mild Hybrid".

Tehnologia mild hybrid.

Tehnologia mild hybrid are rolul de a recupera energia cinetică în timpul frânării şi de a susţine motorul cu ardere internă în timpul accelerării. Astfel, consumul de combustibil şi emisiile scad, iar tu beneficiezi de un avantaj dinamic. Tehnologia mild hybrid creşte răspunsul funcţiei Start/Stop automate şi oferă mai mult confort.
Imagine în prim plan cu butonul Start Stop al BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu suspensie adaptivă”.

Suspensie adaptivă.

Suspensia adaptivă permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările fiecărei situații de condus și sporește confortul și dinamica de condus. Pe lângă opțiunea standard COMFORT care îmbunătățește confortul la condus, poate fi ales și modul SPORT, care permite adaptarea amortizoarelor la un stil de condus sportiv.

Imagine cu trei sferturi din partea faţă a BMW Seria 5 Touring, G31, Facelift, 2020, cu direcţie integrală adaptivă, rulând”.

Direcţie integrală adaptivă.

Direcţia activă integrală îmbină, în funcţie de viteză, direcţia activă variabilă de pe puntea faţă cu roţile spate, care contribuie de asemenea la manevrarea automobilului. La viteze reduse, oferă manevrabilitate şi agilitate mai mari prin rotirea roţilor din spate în sens opus roţilor din faţă. Începând cu viteze de la 60 la 80 km/h, roţile spate se întorc în aceeaşi direcţie cu cele din faţă, pentru a creşte stabilitatea şi confortul în timpul condusului.
Emblema BMW xDrive a BMW Seria 5 Touring G31 2020 Facelift

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru un plus de tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.

VARIANTELE ŞI OPŢIUNILE DE ECHIPARE ALE BMW SERIA 5 TOURING.

BMW Seria 5 Touring.

 • Jante din aliaj usor de 18" Double-spoke, tip 844
 • Pachet pentru exterior din aluminiu satinat
 • Scaune sport din piele „Dakota” în Alb Ivoire
 • Aer condiţionat automat
BMW 5 Series Touring 530i G31 2020 pachet de bază în culoarea Gri Sophisto

Model Luxury Line.

 • Jante din aliaj uşor W-spoke de 18", tip 632
 • Ornamente interioare din lemn Fineline Ridge cu inserţii Crom Pearl
 • Scaune sport din piele „Dakota”
 • Bord îmbracat în Sensatec Negru
BMW Seria 5 Touring 530i G31 2020 Linia de lux în Alb Mineral

Pachet M Sport.

 • Jante din aliaj uşor Double Spoke M de 18", tip 662 M cu anvelope mixte
 • Ornamente interioare din aluminiu Rhombicle Gri Smoke cu inserţii Crom Pearl
 • Scaune sport pentru conducătorul auto şi pasagerul faţă
 • Suspensie M Sport
BMW Seria 5 Touring 530e G31 2020 M Pachet Sport în Tansanite Blue II metalic vedere frontală cu trei sferturi
 • BMW Seria 5 Touring.
 • Model Luxury Line.
 • Pachet M Sport.

ACCESORII ORIGINALE BMW ŞI ACCESORII BMW M PERFORMANCE PENTRU BMW SERIA 5 TOURING.

Sentimentul de bine, de familiar.

Toţi conducătorii de modele BMW se bucură de plăcerea de a conduce ca standard. Accesorii originale BMW sunt disponibile pentru dorinţele tale speciale. Oferim o vastă selecţie de accesorii individuale şi opţionale care se potrivesc perfect cu automobilul tău BMW Seria 5 Touring în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa, oferindu-ţi o valoare adăugată maximă pentru orice îţi doreşti.

Suport universal BMW pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW, Travel & Comfort pentru BMW Seria 5 Touring G31 2020 Facelift

Suport universal BMW pentru tablete cu carcasă de siguranţă BMW.

Suportul universal are dimensiuni reglabile şi este ataşat de suportul de bază, disponibil separat, al echipamentului opţional “Travel & Comfort”. Oferă o fixare sigură pentru o gamă largă de tablete Apple sau Samsung cu carcasă de siguranţă BMW de la 7“ la 11". Aceasta poate fi rotită 360° şi blocată în orice unghi dorit.
Spre produs
Covoraş BMW pentru compartimentul de bagaje al BMW Seria 5 Touring G31 2020 Facelift

Covoraş BMW pentru compartimentul de bagaje.

Covoraşul durabil, anti-alunecare, rezistent la apă, cu borduri înălţate pe toate laturile şi un design atractiv protejează compartimentul de bagaje de murdărie şi umezeală. În negru, cu inserţie din oţel inoxidabil, se potriveşte perfect cu interiorul.
Spre produs
Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED ale BMW Seria 5 Touring G31 2020 Facelift

Proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED.

Noile proiectoare BMW pentru portiere cu tehnologie LED cu o calitate îmbunătăţită a proiecţiei şi o durată de viaţă peste medie fac din intrarea şi ieşirea din automobil o experienţă unică. Acestea se activează automat atunci când portierele se deschid şi luminează zona de intrare într-o manieră cu totul individuală prin proiectarea unei imagini pe suprafaţa din dreptul automobilului. Conducătorul auto poate selecta personal imaginea proiectată folosind slidere interschimbabile şi poate alege între logo-ul BMW sau logo-ul BMW M.
Spre produs
Capacele oglinzilor exterioare M Performance din fibră de carbon ale BMW Seria 5 Touring G31 2020 Facelift

Oglinzi exterioare BMW M Performance din fibră de carbon.

Confecţionate manual cu meticulozitate din fibră de carbon, aceste uimitoare capace M Performance pentru oglinzile exterioare subliniază pedigree-ul high-tech al automobilului. Designul dinamic al capacelor garantează un aspect care atrage toate privirile şi le oferă o notă atletică individuală.
Spre produs
Jantele M Performance forjate Multi-spoke de 20”, tip 732 M, Bicolor ale BMW Seria 5 Touring G31 2020 Facelift”.

Jante M Performance forjate Multi-spoke de 20”, tip 732 M, Bicolor.

Jantele M Performance forjate de înaltă calitate Multi-spoke de 20”, tip 732 M sunt finisate în Auriu Night Bicolor lucioase, cu striaţii lucioase şi au logo M colorat. Set de roţi pentru vară, ce include TPMS (sistem de monitorizare a presiunii din anvelope), jante şi anvelope runflat 8J x 20, 245/35 R20 95Y XL RSC în faţă şi 9J x 20, 275/30 R20 97Y XL RSC în spate.
Spre produs
Volanul M Performance al BMW Seria 5 Touring G31 2020 Facelift

Volan M Performance.

Argumente convingătoare la îndemână: datorită zonei de prindere din Alcantara, volanul M Performance este deosebit de plăcut şi ferm de ţinut – pentru o senzaţie mai directă la virare. Contururile sale distinctive şi marcajul central din piele roşie consolidează adiţional aspectul individual de motorsport.
Spre produs

DATELE TEHNICE ALE BMW 530e TOURING.

Putere sistem în CP (kW), la 1/min:

215 (292)

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

6,1

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

1,5–1,9

Emisii medii de CO₂, în g/km:

35 - 43

BMW 530e Touring G31 LCI în Gri Sophisto, rulând în traficul din oraş

SERVICIILE BMW.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW SERIA 5 TOURING.

BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

#whateverhappens: Călătorii fără griji pentru automobile electrice: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă. Selectezi singur termenul de la 4 la 6 ani – sau un termen de 3 ani dacă eşti client de leasing. Conţinutul pachetului de service:
 • Serviciu de verificare a automobilului
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână
Descoperă mai multe despre BMW Service Inclusive
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Descoperă mai multe despre BMW Teleservices
Asistenţă rutieră BMW

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
Descoperă mai multe despre Asistenţă rutieră BMW
Angajat BMW oferă asistenţă unui client

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Seria 5 Touring, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

Consum de combustibil şi emisii de CO2.

 • BMW 530e Touring:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,5–1,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 35 - 43

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele nou omologate începând cu data de 01.01.2021, specificaţiile oficiale există numai conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.

  ** La temperaturi sub 0 grade Celsius, modul de condus pur electric al acestui plug-in hybrid va fi disponibil numai după ce bateria se va încălzi până la o stare de funcţionare, după ce vehiculul a parcurs câţiva kilometri.