BMW Seria 3

BMW SERIA 3.
UN SIMBOL ÎN DEVENIRE.

Designul emblematic redefineşte
aşteptările şi stabileşte standarde noi.

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
BMW SERIA 3. <br>UN SIMBOL ÎN DEVENIRE.Designul emblematic redefineşte<br>aşteptările şi stabileşte standarde noi.

BMW SERIA 3 SEDAN PLUG-IN HYBRID CU ECOTICHET.

0% Dobanda pe 3 ani cu 20%. Eotichet de 20.000 lei.
Două tehnologii în armonie perfecta: un model BMW plug-in hybrid combină tehnologia eDrive a motorului electric cu un motor puternic pe combustie. Împreună cele 2 creează o experienţă de condus care îmbină în fiecare moment eficienţa maximă cu plăcerea de a conduce.

Citeşte în continuare

LIDER PRIN STIL

Transformă-ţi visele în realitate cu liderul incontestabil în clasa sa.

Elegant şi sportiv - noul BMW Seria 3 este un adevărat lider care conduce schimbarea. Strălucirea metalică a noii vopsele Albastru Phytonic adaugă o notă captivantă aspectului automobilului. Soluţiile inovatoare de confort precum farurile BMW Laserlight sau protecţia fonică asigură plăcerea pură de a conduce. Interiorul noului BMW Seria 3 se concentrează pe eleganţă şi inovaţii – o multitudine de caracteristici de design atractive şi îmbunătăţiri tehnologice de ultimă generaţie.

BMW Seria 3

BMW LASERLIGHT

Uimitoarele faruri BMW Laserlight cu detalii albastre garantează o vizibilitate de până la 600 de metri – dublu faţă de farurile standard. Mai multă vizibilitate înseamnă o siguranţă sporită şi un confort îmbunătăţit la volan, în special pe timp de noapte.
BMW Seria 3

GEAMURI IZOLATE FONIC

Bucură-te de linişte în timp ce conduci mulţumită protecţiei fonice inovatoare care atenuează zgomotul de la exterior. Sau poate preferi să te bucuri de sunetul pur al muzicii oferit de sistemul surround de la Harman Kardon?
BMW Seria 3

DESIGN SPORTIV

Designul aerodinamic al noului BMW Seria 3 garantează plăcerea pură de a conduce. Suspensia întărită înseamnă o senzaţie sportivă şi captivantă la fiecare curbă. Alte caracteristici distinctive, precum jantele M de 19”, vor ieşi cu siguranţă în evidenţă, oferind automobilului un caracter sportiv şi dinamic.
BMW Seria 3

OBICEIURILE MELE

Acum, modelul tău BMW îţi poate învăţa obiceiurile de condus şi reglează automat setările tale preferate. Activează încălzirea volanului, reglează nivelul preferat al încălzirii în scaune sau adaptează climatizarea inteligent şi automat.
BMW Seria 3

APPLE CAR PLAY

Când eşti la volanului unui automobil BMW nu înseamnă că nu te mai poţi bucura de aplicaţiile tale preferate de pe smartphone. Apple CarPlay îţi permite acces wireless la iPhone şi la aplicaţii precum WhatsApp, Spotify sau Apple Music. De asemenea, poţi discuta cu Siri folosind butonul de comandă vocală de pe volan.
BMW Seria 3

LIVE COCKPIT PROFESSIONAL CU SISTEMUL DE OPERARE 7.0

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include noul sistem de operare 7.0, afişaj de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. De asemenea, poţi controla cu uşurinţă BMW 7.0 cu ajutorul controlerului iDrive Touch.
BMW Seria 3

INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT

BMW Seria 3 devine un partener de condus de încredere – cu noul BMW Intelligent Personal Assistant care învaţă obiceiurile şoferului şi reţine anumite comportamente. Cu această funcţie, automobilul se va asigura de starea ta de bine şi îţi va oferi toate informaţiile necesare referitoare la automobil. E suficient să spui „Hey, BMW”.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Descoperă modelul BMW Seria 3 perfect pentru tine!

BMW Seria 3

UN SIMBOL ÎN DEVENIRE.

BMW Seria 3
 • Sistem de asistenţă la parcare
 • Oglindă retrovizoare cu funcţie automată antiorbire
 • Aer condiţionat automat cu control pe trei zone

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW Seria 3

IMAGINEA VIITORULUI.

BMW Seria 3
 • Pachet BMW M Shadow Line
 • Iluminare ambientală
 • Scaune sport în combinaţie stofă/ piele

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW Seria 3

LIDER PRIN STIL.

BMW Seria 3
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 138
 • Viteză maximă: 250 km/h

Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

BMW Seria 3

Gama de modele BMW Seria 3 impresionează prin variante fascinante.

Descoperă toate modelele uluitoare ale BMW Seria 3. Care va fi modelul perfect pentru tine?

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 320d Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,7
  Emisii medii de CO2, în g/km: 122

  BMW 320d xDrive Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 4,9
  Emisii medii de CO2, în g/km: 130

  BMW 330i Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 5,6 - 6
  Emisii medii de CO2, în g/km: 129 - 138

  BMW 320i Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 142

  BMW 330e Sedan:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 1,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 32

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.