CONDUCI MAI DEPARTE ŞI MAI REPEDE. CU PLĂCERE ŞI ZERO EMISII DE NOXE.

Autonomia, încărcarea şi eficienţa BMW i3 şi BMW i3s.

CONDUCI MAI DEPARTE ŞI MAI REPEDE. CU PLĂCERE ŞI ZERO EMISII DE NOXE.

Autonomia, încărcarea şi eficienţa BMW i3 şi BMW i3s.

CONDUCI MAI DEPARTE ŞI MAI REPEDE. CU PLĂCERE ŞI ZERO EMISII DE NOXE.Autonomia, încărcarea şi eficienţa BMW i3 şi BMW i3s.

BMW i3 este echipat cu tot ce ai nevoie pentru a depăşi provocările mobilităţii moderne – şi face acest lucru în linişte (motorul este silenţios). Bateria sa de înaltă tensiune poate fi încărcată de la o staţie publică la până la 80% din capacitatea sa în aproximativ 45 de minute. În plus, cu managementul inteligent al energiei automobilul este foarte eficient, atât în traficul urban, cât şi în călătorii pe distanţe mai mari.

Citeşte în continuare
BMW i

MAI PUTERNIC. MAI SPAŢIOS. TE DUCE MAI DEPARTE.

Să călătoreşti nu a fost niciodată mai uşor: BMW i3 poate parcurge până la 260 de kilometri pe zi datorită autonomiei sale extinse. Noua baterie performantă furnizează motorului electric şi mai multă energie, iar tu vei simţi plăcerea electrică de a conduce.

ÎNCARCI RAPID ŞI UŞOR, ORIUNDE.

Încărcarea nu a fost niciodată mai simplă: opţiunile de încărcare inteligentă ale BMW i3 îţi oferă flexibilitate şi confort de cel mai înalt nivel, iar prin serviciul digital poţi plănui încărcarea bateriei automobilului mai bine decât oricând, indiferent dacă eşti acasă ori pe drum.

 • Încărcare la domiciliu

  Cu BMW i Wallbox şi BMW i Wallbox Plus îţi poţi încărca rapid şi comod automobilul BMW i3 în siguranţă, chiar la domiciliul tău. Bateria va fi încărcată la 80% din capacitatea sa în aproximativ trei ore. Acest lucru este posibil datorită cablului de încărcare trifazat al noului BMW i Wallbox cu o putere de până la 11 kW*, disponibil pentru BMW i3. Datorită serviciului nostru, instalarea BMW i Wallbox va fi realizată de specialişti.
  Pentru chiar mai multă sustenabilitate, ai opţiunea de a folosi energie verde solară pe care ai generat-o la domiciliu.

  * Wallbox-ul are o capacitate de încărcare de până la 22 kW.

 • Încărcarea la staţii publice

  Există multe motive pentru care să ieşi undeva cu BMW i3 – la fel cum sunt şi multe oportunităţi de încărcare cât timp eşti plecat. În primul rând, aspectele practice: pentru încărcarea BMW i3 poţi utiliza staţii publice de încărcare atât cu sursă de curent altenativ (AC), cât şi cu sursă de curent continuu (DC). Astfel, devii mai flexibil şi ai posibilitatea de a-ţi încărca automobilul foarte rapid, pentru că la o staţie de încărcare DC energia este transferată direct către bateria de înaltă tensiune a automobilului, la nivel constant şi cu flux puternic de curent. Prin această metodă, bateria BMW i3 se încarcă până la 80% din capacitatea sa în aproximativ 45 de minute. Ca alternativă, poţi încărca BMW i3 la o staţie de încărcare AC la până la 80% din capacitatea sa maximă în aproximativ trei ore. Prin urmare, staţiile publice de încărcare cu sursă de curent alternativ (AC) sunt potrivite pentru perioadele lungi în care automobilul este parcat, ca de exemplu în timpul unei sesiuni de cumpărături.

CONECTIVITATE ŞI SISTEME DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (2):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 15,2 – 16,3
  Autonomia medie în modul electric, în km: 285 – 310
  Autonomia în modul electric (valori obţinute de clienţi), în km: până la 260

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3s (2):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 16,1 – 17,2
  Autonomia medie în modul electric, în km: 270 – 285
  Autonomia în modul electric (valori obţinute de clienţi), în km: până la 260

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile marcate cu (2) sunt provizorii.

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.