AVANGARDIST DIN ORICE PERSPECTIVĂ.

Designul BMW i3.

AVANGARDIST DIN ORICE PERSPECTIVĂ.

Designul BMW i3.

AVANGARDIST DIN ORICE PERSPECTIVĂ.Designul BMW i3.

BMW i3 nu urmează tendinţe, ci este o reprezentare mai personală a stilului de viaţă. Conceptul său redefineşte ideea de habitaclu rafinat şi te încântă cu o combinaţie de detalii funcţionale şi materiale durabile fără efecte negative asupra mediului înconjurător; este un automobil care va stabili tendinţe prin individualitatea pe care o oferă.

Citeşte în continuare
BMW i

SPIRITUL TIMPURILOR, ÎN INTERPRETARE MODERNĂ.

FOARTE DINAMIC.

Exteriorul BMW i3 îţi comunică încă de la prima vedere sportivitatea acestui model. Suprafeţele în două culori şi marginile bine definite şi uşor proeminente accentuează designul modern, iar pachetul sport opţional scoate în evidenţă exteriorul automobilului datorită detaliilor numeroase. Jantele din aliaj uşor de 20” în Negru Jet sau bicolore şi ampatamentul mai lat accentuează sportivitatea încrezătoare. Suspensia sport coborâtă cu 10 mm şi pragurile laterale „Aeroflap” completează aspectul dinamic.

Citeşte în continuare

MULT SPAŢIU DISPONIBIL.

Interiorul unic şi spaţios al BMW i3 este evident încă de la prima vedere prin portierele deschise. Designul aerisit şi îmbietor face ca accesul în automobil şi încărcatul bagajelor să fie foarte simple şi confortabile, fără niciun risc pentru siguranţa ta, pentru că portierele închise capată funcţia de siguranţă a montantului B.

Citeşte în continuare

FASCINANTĂ ÎNCĂ DE LA PRIMA VEDERE.

Una dintre caracteristicile distinctive ale BMW i3 este dinamica sa. Farurile în formă de „U” cu tehnologie LED din echiparea standard încadrează simbolul mărcii: grila radiatorului. Sub grilă, bara de protecţie lăţeşte din punct de vedere vizual partea frontală a automobilului, care are semnalizatoare mari şi foarte expresive.

Citeşte în continuare

FOARTE SPORTIV.

Bara de protecţie din spate este cu 40 de milimetri mai mare decât cea a modelului anterior şi defineşte mare parte din grosimea părţii spate a automobilului. Poziţionate pe hayon, literele inscripţionate „eDrive” şi „i3” ies puţin în evidenţă spre exterior şi subliniază încă o dată postura sportivă şi puternică a automobilului. Sigla BMW i cu tonurile sale albastre accentuează suprafaţa „black belt” caracteristică şi subliniază trăsăturile sportive ale automobilului.

Citeşte în continuare

CEL MAI MARE EFECT ESTE CREAT DE DETALII.

BMW i3 are trăsături distinctive special selectate care îi completează aspectul unic: în negru lucios şi cu banda ornamentală în crom mat, montantul A şi montanţii plafonului sunt exemple perfecte în acest sens; aceste elemente scot în evidenţă designul inovator al automobilului şi îi acordă un stil elegant.

Citeşte în continuare

STRĂLUCIRE DE NEEGALAT.

De la luminile de zi până la semnalizatoare şi de la farurile pentru faza scurtă până la cele pentru faza lungă, toate funcţiile farurilor economisesc mai multă energie datorită tehnologiei LED. Farurile cu LED oferă o reglare automată a luminii şi o vizibilitate sporită pe timp de noapte şi în condiţii meteorologice nefavorabile, datorită iluminării excelente, cu o culoare a luminii asemănătoare cu cea naturală.

Farurile opţionale cu tehnologie LED şi distanţă de iluminare extinsă includ un modul matrix pentru faza scurtă, faza lungă şi luminile pentru viraje.

Citeşte în continuare

TRANSFORMĂ NOAPTEA ÎN ZI.

Stopurile au aspect caracteristic BMW i în formă de U şi folosesc tehnologie LED. De asemenea, unităţile de iluminare asigură vizibilitate bună în condiţii nefavorabile şi se extind de pe părţile laterale ale automobilului până pe hayon. Stopurile sunt integrate în bara de protecţie în ambele părţi.

Citeşte în continuare

MAI UŞOR. MAI AGIL.

Fiind parte din construcţia uşoară inteligentă a BMW, plafonul realizat din plastic ranforsat cu fibră de carbon (CFRP) ajută la scăderea masei automobilului şi îi coboară centrul de greutate; acest factor duce la creşterea agilitaţii şi a dinamicii în virajele strânse, la accelerare şi la frânare.

Citeşte în continuare

DINAMICĂ IMPRESIONANTĂ.

Pachetul sport subliniază dinamica modelului BMW i3. Acesta conţine jante din aliaj uşor de 20" Double-spoke, bicolore sau opţional în Negru Jet, cu anvelope mixte, suspensie sport coborâtă cu 10 mm, ornamente pentru arcadele late ale rotilor şi praguri laterale „Aeroflap” negre lucioase.

Citeşte în continuare

CARACTER UNIC – ÎN TOATE PRIVINŢELE.

Individualitatea poate fi exprimată în multe feluri; la fel şi schema modernă de culori a BMW i3, care include şase culori minunate. De exemplu, elegantul Albastru Imperial şi intensul Roşu Melbourne, ambele cu detalii în Gri Frozen metalizat sunt culori care încântă prin claritate şi luminozitate. Modelul este disponibil iniţial în clasicul Bej Jucaro. Jantele din aliaj uşor de 19” şi 20” se potrivesc perfect în acest context, având diverse modele care accentuează aspectul avangardist al automobilului.

EMOŢII PUTERNICE.

EMOŢII PUTERNICE.

   

AUTONOMIE, ÎNCĂRCARE ŞI EFICIENŢĂ.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (2):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 15,2 – 16,3
  Autonomia medie în modul electric, în km: 285 – 310
  Autonomia în modul electric (valori obţinute de clienţi), în km: până la 260

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3s (2):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 16,1 – 17,2
  Autonomia medie în modul electric, în km: 270 – 285
  Autonomia în modul electric (valori obţinute de clienţi), în km: până la 260

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile marcate cu (2) sunt provizorii.

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.