BMW Z4 M40i 2022 Albastru Portimao
Preț (cu TVA) 65.093,00 €
Kraftstoffverbrauch, kombiniert7,8-8,0 l/100 km*
Motorizare şi tip de combustibilBenzină

THE Z4

BMW M

MODELUL BMW Z4 M40i ROADSTER.

Preț (cu TVA) 65.093,00 €
Kraftstoffverbrauch, kombiniert7,8-8,0 l/100 km*
Motorizare şi tip de combustibilBenzină
THE Z4MODELUL BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i ROADSTER.

Un roadster care nu ar putea fi mai sportiv. Descoperă BMW Z4 M40i Roadster.
 

 • Design emblematic cu detalii inspirate din sportul cu motor.
 • Dinamică de condus puternică cu până la 340 CP (250 kW)* şi manevrare precisă.
 • Pachet M Aerodinamic pentru eficienţă şi dinamică optimizate.

*Valorile sunt provizorii

Citeşte în continuare

DESIGNUL EXTERIOR AL MODELULUI BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i 2022 Albastru Portimao
BMW Z4 M40i 2022, prizele de aer Air Breather

Prize de aer „Air Breather”.

Prizele de aer „Air Breather” din spatele arcadelor roţilor faţă şi prizele de aer „Air Curtain” din spoilerul faţă scad turbulenţele din jurul arcadelor roţilor şi distribuie uniform fluxul de aer, reducând astfel coeficientul de frecare. În acelaşi timp, evidenţiază aspectul sportiv al automobilului, ca elemente decorative.

BMW Z4 M40i 2022, Pachet M aerodinamic

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic cu spoiler faţă, spoiler spate şi praguri laterale specifice M în culoarea caroseriei, precum şi difuzor aerodinamic în Dark Shadow accentuează stilul de condus dinamic şi aspectul sportiv al automobilului. Astfel, componentele M îmbunătăţesc aspectul automobilului şi în acelaşi timp îi optimizează proprietăţile dinamice.

BMW Z4 M40i 2022, ţevi de eşapament cu formă unică

Ţevi de eşapament.

Ţevile de eşapament rotunde cromate şi lucioase din spate, de pe partea dreaptă şi stângă, sporesc aspectul sportiv al automobilului.

DESIGNUL INTERIOR AL BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i 2022, scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă

Scaune M Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Scaunele M Sport cu tetiere integrate, poziţionare mai joasă a şezutului, părţi laterale înalte pe spătarul şi şezutul scaunului oferă suport îmbunătăţit pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă, chiar şi atunci când automobilul intră cu viteză în viraje. În plus, scaunul conducătorului auto şi, în funcţie de echipare, cel al pasagerului din faţă pot fi ajustate la dimensiunile corpului tău, cu sistemul integrat de reglare a lăţimii spătarului.

BMW Z4 M40i 2022, volan M îmbrăcat în piele

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu model sportiv cu trei spiţe are butoane multifuncţionale şi emblemă M. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră cu zone ergonomice pentru degetul mare şi-ţi oferă o experienţă de condus foarte dinamică şi sportivă.

BMW Z4 M40i 2022, Sistem audio surround Harman Kardon

Sistem de sunet surround Harman Kardon.

Sistemul de sunet surround Harman Kardon oferă acustică impresionantă şi are amplificator digital de 408 W, şapte canale şi 12 difuzoare. Interiorul automobilului este învăluit în sunet de calitate excepţională. Egalizatorul specific contribuie la diminuarea zgomotelor de fundal provenite din exterior.

DETALII IMPORTANTE ALE DINAMICII DE CONDUS A BMW Z4 M40i ROADSTER.

Datorită tehnologiei de ultimă generaţie, a poziţiei joase pe şosea şi a optimizării sistematice a greutăţii, BMW Z4 Roadster atinge valori impresionante de performanţă.

BMW Z4 M40i 2022, motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Un atlet de top care transmite o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie superioară a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection şi un turbocompresor TwinScroll, acesta oferă o putere excelentă.

BMW Z4 M40i 2022, suspensie M adaptivă

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă, coborâtă cu 10 mm, se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Conducătorul auto poate regla caracteristicile de condus prin intermediul „Driving Experience Control” în funcţie de stilul de condus pe care îl preferă în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv – şi beneficiază de manevrabilitate foarte agilă.

BMW Z4 M40i 2022, frâne M Sport

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în partea faţă şi etriere flotante cu un piston în partea spate, de culoare albastră, cu inscripţie M şi au discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţă foarte bună la frânare.

DETALII DIGITALE DIN BMW Z4 M40i ROADSTER.

BMW Z4 M40i 2022 tehnologii digitale
BMW Z4 M40i 2022, BMW Intelligent Personal Assistant

BMW Intelligent Personal Assistant.

Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine. 

BMW Z4 M40i 2022, BMW Operating System 7

BMW Operating System 7.

Conceptul de operare inovator al sistemului de operare BMW 7 permite operarea simplă a funcţiilor automobilului prin vorbire, ecran tactil şi Controller iDrive – într-un mod foarte intuitiv. În acest scop, funcţionalitatea Controlerului a fost actualizată. Acum meniul pentru aplicaţii poate fi selectat direct.

Află mai multe

DATELE TEHNICE ALE BMW Z4 M40i ROADSTER.

MODELUL BMW Z4 M40i ROADSTER.*

Putere maximă în CP (kW), la 1/min:

250 (340) / 5000 - 6500

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

4,5

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

7,9 – 8

Emisii medii de CO₂, în g/km:

181 – 182

BMW Z4 M40i 2022, schiţă detalii tehnice
No text

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Z4 M40i Roadster, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

Consum de combustibil şi emisii de CO2.

BMW Z4 M40i Roadster:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,8 – 8,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 177 – 182
 

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele din WLTP iau în considerare, în cazul unei serii, orice echipamente opţionale. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW Z4 M40i Roadster.*:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,9 – 8
  Emisii medii de CO2, în g/km: 181 – 182

  *Valorile sunt provizorii

  Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 modificat. Cifrele din WLTP iau în considerare, în cazul unei serii, orice echipamente opţionale. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.