Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 în Negru Sapphire, rulând
Preț (cu TVA)57.957 €
Performanţă motor374 CP (275 kW)
Motorizare şi sistem de propulsieBenzină

THE 2

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 în Negru Sapphire, rulând

BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Preț (cu TVA)57.957 €
Performanţă motor374 CP (275 kW)
Motorizare şi sistem de propulsieBenzină
THE 2BMW M240i xDRIVE COUPÉ.


Radical sportiv. Revoluționar și independent. Cu dinamica sa uluitoare și agilitatea sa spectaculoasă, BMW M240i xDrive Coupé dezlănțuie o performanță de neegalat. Și mai presus de toate, este pur și simplu o plăcere să-l conduci. Indiferent dacă accelerează, virează sau sprintează de-a lungul unui drum drept – turometrul crește pentru a se potrivi cu nivelul de adrenalină. În același timp, designul în stil „trei secțiuni” concentrat progresiv subliniază ambițiile sportive fără compromisuri cu fiecare aspect, afișând BMW M240i xDrive Coupé cu cel mai bun efect posibil.


BMW M240i xDrive Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8.8–8.1
Emisii medii de CO₂, în g/km: 200–185

 

Citeşte în continuare

PERFORMANŢA BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Motor, suspensie şi putere.

BMW M240i xDRIVE COUPÉ

Dinamică şi agilitate de condus unice, cu potrivire deplină pentru utilizarea de zi cu zi.
 • Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 374 CP
 • Suspensie M Sport, diferențial M Sport și frâne M Sport ca standard.
 • Tracțiune integrală inteligentă BMW xDrive.
 • 374 CP (275 kW), 500 Nm, 0–100 km/h în 4.3 sec.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 în Negru Sapphire

BMW M240i xDRIVE COUPÉ – DETALIILE IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW M240i xDrive Coupé.

Performanţa încântătoare întâlneşte aspectul uluitor: Cu motorul său M TwinPower pe benzină cu 6 cilindri în linie de 374 CP (275 kW) şi caracteristici tehnice proiectate sportiv, cum ar fi suspensia M adaptivă, diferenţialul M sport sau direcţia sport variabilă, BMW M240i xDrive Coupé oferă o experienţă de condus dinamică plină de putere şi agilitate – combinate cu o manevrabilitate extrem de precisă. Această aspiraţie sportivă ridicată este îmbunătăţită şi mai mult de pachetul M Aerodinamic şi pachetul de tehnologii M. Elemente de design specifice M în Gri Cerium şi detaliile exclusive din interior completează aspectul sportiv.
Imagine cu trei sferturi din partea din spate a BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 în Negru Sapphire, rulând
Imagine în prim plan cu motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie al BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Un atlet de top care transmite o plăcere de a conduce pură: Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuție superioară a puterii, condus lin și sunetul inconfundabil al motorului M. Cu sistem VANOS dublu, sistem de control al supapelor Valvetronic, sistem High-Precision Injection și un turbocompresor TwinScroll, acesta oferă o putere excelentă.

Direcţie sport variabilă şi Suspensia M adaptivă ale BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Suspensie M adaptivă şi direcţie sport variabilă.

Suspensia M adaptivă se poate regla electronic în orice moment, pentru a se potrivi condiţiilor de drum. Poţi regla, de asemenea, caracteristicile suspensiei prin intermediul Driving Experience Control în funcţie de stilul de condus pe care îl preferi în momentul respectiv – de la confortabil până la foarte sportiv, cu manevrabilitate agilă. Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse rapoarte de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
Şasiul BMW cu diferenţial M sport al BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală cu Transmisia Steptronic Sport a BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 în Negru Sapphire

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT PLUS şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Imagine în prim plan cu frânele M Sport în Albastru Dark ale BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere fixe cu patru pistoane în faţă şi etriere flotante cu un piston în spate, în Albastru Dark, cu inscripţie M şi beneficiază de discuri de frână mai mari, pentru a oferi o performanţă excelentă la frânare. Adaptate potenţialului dinamic foarte ridicat al modelului tău BMW, acestea permit, de asemenea, adoptarea unui stil de condus deosebit de sportiv şi un răspuns excelent la frânare pe suprafeţe umede.
Imagine din partea frontală a designului BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 în Negru Sapphire

Design frontal.

Partea frontală a BMW M240i xDrive Coupé este supremaţia stilului sportiv şi, de asemenea, extrem de independentă: powerdome-ul de pe capotă vorbeşte de la sine. Grila frontală expresivă are o ramă Gri Cerium şi clape noi care se deschid sau se închid în funcţie de necesarul de aer. Farurile distinctive te trimit cu gândul la modelele iconice BMW Coupé, cum ar fi BMW 2002, în timp ce spoilerul faţă specific M – parte a Pachetului M Aerodinamic standard – cu gurile sale de admisie laterale clar conturate şi triunghiulare în Gri Cerium subliniază dinamica impresionantă a automobilului M.
Imagine din partea din spate cu designul BMW M240i xDrive Coupé G42 2021, în Negru Sapphire

Design spate.

Partea din spate a BMW M240i xDrive Coupé are un aspect deosebit de sportiv. Stopurile compacte cu poziţionare la extremele exterioare accentuează postura amplă, în timp ce spoilerul spate în culoarea caroseriei ca dotare standard îmbunătăţeşte caracteristicile de condus datorită aerodinamicii optimizate şi, de asemenea, setează accente sportive. De asemenea, la acest efect contribuie şi spoilerul spate specific M, care impresionează prin difuzorul său uimitor în negru lucios şi cu o incrustaţie hexagonală distinctivă. Aspectul general dinamic este completat de ţevi de eşapament în formă liberă în Gri Cerium.
Imagine din partea laterală cu BMW M240i xDrive Coupé G42 2021, în Negru Sapphire

Design lateral.

Partea laterală a BMW M240i xDrive Coupé este cea a unei siluete coupé radical de sportivă. Designul agil în stilul „trei secvenţe” cu capota extinsă, consolele scurte şi habitaclul din spate creează o impresie extrem de dinamică. În acelaşi timp, secţiunea grilei frontale poziţionată vertical, cunoscută ca bot de rechin, conferă o dinamică suplimentară designului lateral. Oglinzi exterioare M în Gri Cerium şi liniile precise care se extind de la faruri la stopuri accentuează ambiţiile sportive ale automobilului.
Scaunele M Sport ale BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Scaune M Sport.

Scaunele M Sport ergonomice au reglaje multiple şi tetiere parţial integrate şi oferă suport excelent în părţile laterale pentru tine şi pasagerul din faţă. În plus, lăţimea spătarului poate fi ajustată în mod individual. Designul deosebit, cu logo M negru, subliniază alura sportivă a automobilului.
Volanul M îmbrăcat în piele al BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele are design cu trei spiţe, butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături în aceeaşi culoare şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigurând astfel o manevrare directă şi sportivă a automobilului.
Imagine în prim plan cu ornamentele interioare M de pe feţele portierelor ale BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Ornamente interioare M.

Ornamentul interior M iluminat prezintă în mod unic culorile M pentru un interior care va atrage atenţia oricui. Panourile portierelor, iluminate în culorile M, accentuează caracterul exclusivist, sportiv al automobilului, în timp ce efectul de diminuare progresivă a intensităţii evidenţiază dinamica pentru care sunt recunoscute cele mai puternice litere din lume.

HABITACLUL CONDUCĂTORULUI AUTO ŞI TEHNOLOGII.

Conceptul operaţional, serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistenţă disponibile pentru BMW M240i xDrive Coupé.

Extrem de concentrat şi bine conectat fără compromisuri: În interiorul habitaclului orientat spre conducătorul auto al BMW M240i xDrive Coupé vei fi înconjurat de tehnologie de ultimă generaţie. Bucură-te de beneficiile sistemelor inteligente de asistenţă în mers sau la parcare sau comunică cu automobilul tău BMW utilizând BMW Intelligent Personal Assistant. Numeroase funcţii de conectivitate şi servicii digitale sunt disponibile pentru a-ţi oferi o legătură ideală cu automobilul tău BMW tău şi cu restul lumii – pentru mobilitate contemporană la cel mai înalt nivel posibil.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Live Cockpit Professional

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcție de navigație include două ecrane de afișare de înaltă calitate, care au un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluție cu operare tactilă și un afișaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat și prin intermediul controlerului iDrive Touch*.

*Pentru acest model de automobil, funcția tactilă pentru controlerul iDrive este posibil să nu fie disponibilă momentan.

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant.

Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi expertul tău personal în automobile? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Rosteşte comenzi naturale pentru a opera numeroase funcţii ale automobilului. De asemenea, îţi poate explica aspecte legate de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti şi mai bine.
BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Driving Assistant

Driving Assistant.

Pachetul de siguranţă Driving Assistant include sistemul de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare, Speed Limit Assist, inclusiv afişarea limitei de viteză şi indicator de interzicere a depăşirii şi avertizare prealabilă, precum şi sistemul de avertizare trafic transversal în partea spate. Sistemul de avertizare în caz de părăsire a benzii de circulaţie şi sistemul de avertizare în caz de schimbare a benzii de circulaţie cu revenire activă, precum şi sistemul de avertizare la coliziunea din spate completează pachetul de siguranţă.
Asistentul la parcare Plus al BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Asistent la parcare Plus.

Asistentul la parcare Plus te ajută să parchezi şi să manevrezi automobilul. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi asistent pentru mersul în marşarier.
Sistemul de integrare pentru smartphone al BMW M240i xDrive Coupé G42 2021

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcțiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poți gestiona ca de obicei? Sistemul de integrare pentru smartphone conectează smartphone-ul wireless la automobilul tău prin Apple CarPlay și Android Auto. Acest lucru îți permite să folosești funcțiile cunoscute și numeroase aplicații cu ajutorul Control Display-ului.

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Remote Software Upgrade

Remote Software Upgrade.

Acesta păstrează modelul tău BMW actualizat. Actualizările Remote Software Upgrade pot fi descărcate prin intermediul aplicaţiei My BMW sau în automobil, apoi pot fi instalate.

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key transformă smartphone-ul* tău compatibil într-o cheie de automobil. Pentru a descuia portierele trebuie doar să ții smartphone-ul în dreptul mânerului; înainte de a porni motorul automobilului tău BMW, pune telefonul în tăvița pentru smartphone. În plus, poți trimite o cheie BMW Digital Key către până la cinci prieteni și poți chiar să limitezi viteza maximă, de exemplu – ideal pentru șoferii începători.

*BMW Digital Key este compatibilă doar cu anumite modele de smartphone. O listă a tuturor modelelor de smartphone compatibile este disponibilă accesând: bmw.com/digitalkey. Pentru folosirea BMW Digital Key sunt necesare echipamentele Teleservices.

DATELE TEHNICE ALE BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

Putere maximă în CP (kW):

374 (275)

Cuplu maxim în Nm:

 

500

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

4,3

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

8,1 – 8,8

BMW M240i xDrive Coupé G42 2021 Negru Sapphire
Anvelope pentru masini BMW

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

ACCESORII M PERFORMANCE ŞI ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU AUTOMOBILELE BMW M SERIA 2 COUPÉ.

BMW M240i xDrive Coupé oferă o plăcere de a conduce dinamică şi o varietate de dotări sportive. Accesorii originale BMW sunt disponibile pentru completarea stilului tău. Oferim o vastă selecţie de adiţii individuale şi opţionale care sunt ideale pentru acest automobil deosebit de sportiv în ceea ce priveşte calitatea, designul şi performanţa, oferindu-ţi o valoare adăugată maximă – indiferent ce planuri ai.

Grila frontală M Performance din fibră de carbon a modelului BMW Seria 2 Coupé G42 2021

Grilă frontală M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este fabricată din fibră de carbon de calitate premium. Pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi unic.
Spre produs
Spoilerul spate M Performance din fibră de carbon al BMW Seria 2 Coupé G42 2021

Spoiler spate M Performance din fibră de carbon.

Spoilerul spate M Performance din fibră de carbon îmbunătăţeşte calitatea premium a automobilului, aspectul dinamic şi asigură o aerodinamică optimizată.
Spre produs
Difuzorul spate M Performance din fibră de carbon al modelului BMW Seria 2 Coupé G42 2021

Difuzor spate M Performance din fibră de carbon.

Difuzorul spate M Performance cu aspect de fibră de carbon creează o impresie şi mai modernă – şi îmbunătăţeşte aspectul sportiv al automobilului.
Spre produs
Jante M Performance forjate Y-spoke de 20" tip 795 M, Jet Black mat ale BMW Seria 2 Coupé G42 2021

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Jet Black mat.

Jante M Performance forjate Y-spoke de 20”, tip 795 M, Jet Black mat. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope şi anvelope runflat.
Spre produs
Volanul M Performance al BMW Seria 2 Coupé G42 2021

Volan M Performance.

Detalii captivante: Volanul cu zonă de prindere din Alcantara oferă o senzaţie şi o prindere excelente pentru o experienţă de condus mai sportiv.
Spre produs
Husa spătarului M Performance din Alcantara/fibră de carbon a BMW Seria 2 Coupé G42 2021

Husă spătar M Performance din Alcantara/fibră de carbon.

Bancheta din spate M Performance din fibră de carbon cu pori deschişi şi Alcantara conferă scaunelor un aspect de motorsport de înaltă calitate.
Spre produs
Cutie portbagaj de plafon BMW 320, în Negru/Argintiu Titan pentru BMW Seria 2 Coupé G42 2021

Cutie portbagaj de plafon BMW 320, în Negru/Argintiu Titan.

Cutie portbagaj blocabilă în Negru/Argintiu Titan accesibilă din ambele părţi, cu o capacitate de 320 litri. Se potriveşte cu toate sistemele pentru plafon BMW.
Spre produs
Suportul pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0 pentru BMW Seria 2 Coupé G42 2021

Suport pentru biciclete BMW cu montare în spate Pro 2.0.

Suport BMW uşor, stabil pentru două biciclete/e-biciclete cu montare în spate Pro 2.0. Sarcină maximă admisă de 60 kg, poate fi pliat compact.
Spre produs
Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă ale BMW Seria 2 Coupé G42 2021

Covoraşe BMW pentru toate anotimpurile pentru locurile din faţă.

Covoraşele BMW pentru toate anotimpurile se potrivesc perfect şi protejează spaţiul pentru picioare din faţă de murdărie şi umezeală. Negre, cu încrustaţie din oţel inoxidabil.
Spre produs
Covoraşul BMW pentru compartimentul de bagaje al BMW Seria 2 Coupé G42 2021

Covoraş BMW pentru compartimentul de bagaje.

Covoraş antiderapant negru rezistent pentru protecţie împotriva murdăriei şi umidităţii.
Spre produs
Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19" tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen ale BMW Seria 2 Coupé G42 2021

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen.

Jante M Performance din aliaj uşor Y-spoke de 19”, tip 898 M, Gri Gunmetal Frozen. Set complet de roţi pentru vară cu indicator de presiune în anvelope.
Spre produs
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 2 Coupé; G42 2021 Thundernight, staţionând în faţa unui depozit

BMW SERIA 2 COUPÉ.

Sportivul şi elegantul BMW Seria 2 Coupé inspiră prin dinamica sa unică cu tracţiune spate şi confort modern într-un interior de înaltă calitate.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW M240i xDRIVE COUPÉ.

BMW Service angajat ajutând clientul

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte specifice pentru BMW M240i xDrive Coupé, te rugăm să contactezi un dealer BMW din zona ta. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

PACHETUL BMW SERVICE INCLUSIVE PENTRU BMW M240i xDRIVE COUPé

BMW Service angajat întâmpinând clientul

#whateverhappens. Călătoreşte oriunde fără griji: acest pachet îţi oferă 100% transparenţă şi planificare facilă pentru perioada de timp sau numărul de kilometri selectaţi de tine.

 • Serviciu de verificare a automobilului conform ghidului BMW
 • Service microfiltru
 • Service lichid de frână

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW M240i xDrive Coupé.

BMW M240i xDrive Coupé:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,9–8,1 
Emisii medii de CO₂, în g/km: 179–184

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022.
 

Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp
 

Pentru mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO2 şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, la Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

Citeşte în continuare

Consumul de combustibil şi emisiile de CO₂ ale BMW M240i xDrive Coupé.

 • BMW M240i xDrive Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8.8–8.1 
  Emisii medii de CO2, în g/km: 200–185

  Datele oficiale despre consumul de combustibil şi emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Valorile WLTP sunt utilizate pentru stabilirea valorilor impozitelor şi a altor taxe auto, care sunt calculate în conformitate cu noua procedură de măsurare WLTP începând cu 01.01.2021. Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP şi NEDC, accesează www.bmw.de/wltp