BMW M760e xDrive Sedan pachet M Performance cu vopsea Negru Sapphire BMW Individual în două tonuri, BMW Individual Gri Dravit
BMW M760e xDrive
Shop The Look
Preț (cu TVA)140.420 €
Performanța motoruluiPână la 571 CP (420 kW)*
Motorizare şi tip de combustibilPlug-in Hybrid

THE 7

BMW M

NOUL BMW M760e xDrive.

Preț (cu TVA)140.420 €
Performanța motoruluiPână la 571 CP (420 kW)*
Motorizare şi tip de combustibilPlug-in Hybrid
THE 7NOUL BMW M760e xDrive.

NOUL BMW M760e xDRIVE SEDAN.

Trăieşte plăcerea de a conduce sportiv cu sistemul dublu de propulsie – cu noul şi impresionantul BMW M760e xDrive.
 

 • Plug-in hybrid cu motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie şi tehnologia electrică eDrive.
 • Plăcerea maximă de a conduce cu o putere totală de 420 CP (571 kW)*.
 • Tehnologii inovatoare precum M Sport Boost şi o suspensie specifică M Executive Drive Pro transpune caracterul noului BMW M760e xDrive Sedan pe drum, permiţând experimentarea caracterului sportiv.


BMW M760e xDrive:
Consum de combustibil, cumulat (WLTP) în l/100 km: 1,0 – 1,3
Emisii de CO2, cumulate (WLTP) în g/km: 23 – 29

* Valorile sunt provizorii

Citeşte în continuare

NOUL BMW M760e xDRIVE SEDAN.

Detaliile sportive dintr-o privire.

BMW M760e xDRIVE SEDAN.

Putere, confort şi lux într-o combinaţie unică.
 • Motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie
 • M HYBRID.
 • Suspensie Executive Drive Pro cu personalizare specifică M
 • 571 CP (420 kW)*, 800 Nm*, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,3 s*
BMW M760e xDrive Sedan

*până în 03/23 doar împreună cu piele Merino BMW Individual în combinaţie lână/caşmir cu conţinut exclusiv Alb Smoke/ Gri deschis.
***Reprezentările pot varia.

Citeşte în continuare

BMW M760e xDrive SEDAN – DETALIILE IMPORTANTE.

BMW M760e xDrive Sedan
Şasiu BMW M760e xDrive Sedan

Concept propulsie puternică.

Propulsia hibridă a noului BMW M760e xDrive combină rezervele puternice ale unui motor M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie cu 30 kW* M Sport Boost pentru o performanţă ridicată de 420 kW* pentru a accelera de la 0 la 100 km/h în doar 4,3 s*.

Volan M şi afişaj curbat BMW M760e xDrive Sedan

M Sport Boost.

Dacă este activată funcţia M Sport Boost prin intermediul padelelor de schimbare, suspensia şi propulsia sunt configurate să ofere performanţa maximă. Aceasta înseamnă că puterea suplimentară este disponibilă întotdeauna când este nevoie, de exemplu în depăşire sau accelerare.

Consolă centrală BMW M760e xDrive Sedan

Executive Drive Pro.

Cu Executive Drive Pro specific M, te poţi bucura de un stil de condus deosebit de confortabil sau de unul sportiv. Sistemul de control al şasiului compensează activ denivelările drumului. De asemenea, acesta reduce la minimum forţele care acţionează asupra ta în curbe. Te vei bucura de o plăcere fantastică de a conduce în orice situaţie.

Capotă şi grilă radiator BMW M760e xDrive Sedan pachet M Performance cu vopsea Negru Sapphire BMW Individual în două tonuri, BMW Individual Gri Dravit

Design frontal uimitor.

Caracterul grilei frontale continuă în stil turbină în capotă. În grila frontală, logo-ul M este un semn de putere pentru caracterul sportiv. Bara spoiler M de dedesubt şi stilul îngust al luminilor de zi conferă aspectului frontal împreună cu oglinzile exterioare M un caracter absolut independent.

Faruri de cristal BMW Iconic Glow BMW M760e xDrive Sedan pachet M Performance cu vopsea Negru Sapphire BMW Individual în două tonuri, BMW Individual Gri Dravit

Faruri de cristal BMW Iconic Glow.

Farurile BMW din cristal Iconic Glow dau automobilului tău BMW un aspect unic, atât în staţionare, cât şi în mers. Elementele din cristal ale farurilor superioare reflectă lumina în numeroase faţete. Acestea asigură lumini de zi unice şi o prezentare impresionantă de bun venit şi de rămas bun.

Sistem de evacuare cu 4 ţevi BMW M760e xDrive Sedan pachet M Performance cu vopsea Negru Sapphire BMW Individual în două tonuri, BMW Individual Gri Dravit

Design spate sigur de sine.

Sistemul de evacuare cu aspectul său cu 4 ţevi dezvăluie stilul sportiv al noului BMW M760e xDrive din exterior. Cele două ţevi de eşapament duble de pe părţile opuse sunt înconjurate de finisaje pentru ţevi de eşapament cu formă liberă, creând o impresie sportivă şi elegantă.

Habitaclu cu volan M, afişaj curbat BMW şi Interaction Bar BMW M760e xDrive Sedan

Habitaclu centrat pe şofer.

În habitaclu, un afişaj curbat BMW de 14,9 inchi de înaltă rezoluţie şi elementul de control multifuncţional cu aspect faţetat, care este BMW Interaction Bar, permit interacţiunea cu un confort maxim. În plus, în My Mode Sport o combinaţie de setări de suspensie, design luminos şi sunet generează o experienţă de a conduce extraordinar de încărcată de adrenalină.

Interior în combinaţia piele Merino/lână-caşmir BMW Individual cu caracteristici exclusiviste BMW M760e xDrive Sedan

Interior în combinaţia piele Merino/lână-caşmir BMW Individual cu caracteristici exclusiviste.

Combinaţia piele Merino/lână-caşmir BMW Individual cu caracteristici exclusiviste, chiar şi volanul M este acoperit cu acest material fin. Senzaţia provocată la atingere este nu numai excepţional de stabilă, ci şi extrem de plăcută.

BMW Theatre Screen BMW M760e xDrive Sedan

Compartiment pasageri spate luxos.

O senzaţie de a te aşeza într-un lounge VIP apare imediat ce intri. Noul Theatre Screen BMW de 31,3“ cu Amazon Fire TV integrat amplasat în partea din spate a habitaclului, împreună cu scaunele confortabile, transformă fiecare călătorie într-o aventură pentru pasionaţii de filme.** Accente precum difuzoarele integrate în uşi şi un covor pufos completează ambianţa exclusivistă.

PACHETUL M PERFORMANCE PENTRU NOUL BMW M760e xDRIVE SEDAN.

BMW M760e xDrive Sedan

Pachetul M Performance evidenţiază ADN-ul sportiv al noului model BMW M760e xDrive:
 

 • Spoiler M spate, Negru Sapphire subliniază linia spatelui şi măreşte forţa aerodinamică pe şosea.
 • Frânele M Sport în negru lucios combină un aspect excepţional cu performanţe deosebite, chiar şi în situaţii provocatoare.
 • Pachet M Shadow Line lucios cu caracteristici extinse continuă să fascineze cu accente speciale de culoare neagră lucioasă, cum ar fi cadrul grilei frontale, o bandă ornament spate şi finisaje pentru ţevi de eşapament.

DEPLASARE ELECTRICĂ CU NOUL BMW M760e xDRIVE SEDAN.

Tehnologii inovatoare pentru a susţine deplasare electrică şi încărcarea.

Autonomie mare, modurile inteligente de a conduce şi tehnologiile convenabile de încărcare completează experienţa de a conduce a noului model BMW M760e xDrive Sedan.
BMW M760e xDrive Sedan
BMW M760e xDrive Sedan

Autonomie electrică.

Cu o autonomie pur electrică de peste 80 km*, vă deplasaţi aproape silenţios şi fără noxe.

Află mai multe
Consolă centrală BMW M760e xDrive Sedan

Moduri inteligente de a conduce.

În zonele cu emisii zero, noul model BMW M760e xDrive trece la modul de conducere pur electric, astfel încât să vă bucuraţi de acces nerestricţionat în zonele din centrul oraşului.

Află mai multe

HABITACLU ŞI TEHNOLOGII ÎN NOUL BMW M760e xDRIVE SEDAN.

Instrumente specifice M, concept de operare intuitivă, detalii tehnologice importante şi sisteme inteligente de asistenţă.

Noul BMW M760e xDrive Sedan oferă o multitudine de soluţii inovatoare:

 • Afişajele specifice M, My Mode Sport şi un concept de operare intuitiv combină cea mai bună imagine de ansamblu posibilă cu confortul suprem.
 • Conectivitatea extinsă şi serviciile digitale inteligente vă asigură că sunteţi în permanenţă la zi.
 • Un număr vast de sisteme inteligente de asistenţă garantează un nivel maxim de siguranţă şi confort.
BMW M760e xDrive Sedan
BMW M760e xDrive Sedan

My Mode Sport.

În My Mode Sport, afişajele, scaunele, suspensiile şi multe altele au un aranjament deosebit de sportiv. Afişajele specifice M din panoul de instrumente intensifică în plus senzaţia de dinamică a condusului la noul BMW M760e xDrive Sedan.

BMW M760e xDrive Sedan

BMW Touch Command.

Confort inovator de operare: cu BMW Touch Command puteţi controla diferite funcţii de infotainment prin intermediul unui afişaj tactil din uşile din spate.

Volan M îmbrăcat în piele BMW M760e xDrive Sedan

Volan M îmbrăcat în piele.

Cu volanul standard M îmbrăcat în piele care include marcajul în poziţia orei 12, cusături colorate tip M şi butoane multifuncţionale te vei bucura de o senzaţie sportivă de control direct asupra direcţiei.

BMW M760e xDrive Sedan

Sistem de divertisment „Experience” pentru locurile din spate.

Relaxează-te şi bucură-te de călătorie: BMW Theatre Screen de 31,3” cu Amazon Fire TV încorporat creează o experienţă panoramică unică de divertisment pe bancheta din spate.**

Consolă Executive Lounge spate BMW M760e xDrive Sedan cu suprafaţă din sticlă şi combinaţie piele Merino BMW Individual cu lână/caşmir cu conţinut exclusivist Alb Smoke/Gri deschis

Consolă Executive Lounge spate.

Funcţional, dar sofisticat: consola din spate Executive Lounge cu suprafaţă vitrată de înaltă calitate şi funcţie practică de pliere.

BMW M760e xDrive Sedan

Funcţii care pot fi rezervate.

Dacă doreşti beneficiezi de upgrade-uri BMW ConnectedDrive la o dată ulterioară, cum ar fi încălzire în volan sau Asistentul la parcare, poţi face cu uşurinţă acest lucru prin intermediul magazinului ConnectedDrive. Disponibil începând cu trimestrul 4 al anului 2022.

BMW M760e xDrive Sedan

Driving Assistant Professional.

Driving Assistant Professional menţine automat banda, viteza şi distanţa şi reduce riscul de accidente în numeroase situaţii.

BMW M760e xDrive Sedan

Parking Assistant Professional.

Asistentul la parcare Professional poate - în plus faţă de Asistentul la parcare Plus - să parcheze automobilul tău BMW fără ca şoferul să se afle în automobil. Repetă automat o manevră pe care ai efectuat-o anterior. Tot ce trebuie să faci este să îl monitorizezi cu atenţie - din cheie sau din smartphone.

BMW M760e xDrive Sedan

BMW Intelligent Personal Assistant.

BMW Intelligent Personal Assistant este expertul tău personal în automobile. Îţi permite să operezi numeroase funcţii folosind un limbaj natural şi să primeşti sugestii personalizate.

ACCESORII ORIGINALE BMW PENTRU NOUL BMW M760e xDrive.