BMW Z4 „First Edition” portocaliu pe o stradă în penumbră

BUCURĂ-TE DE CARACTERUL SĂU UNIC.

Noul BMW Z4 „First Edition”.

BUCURĂ-TE DE CARACTERUL SĂU UNIC.

Noul BMW Z4 „First Edition”.

BUCURĂ-TE DE CARACTERUL SĂU UNIC.Noul BMW Z4 „First Edition”.

Accelerează puternic: noul BMW Z4 „First Edition” dezvăluie o nouă dimensiune a plăcerii de a conduce în aer liber, din fiecare unghi în care priveşti. Un model în ediţie limitată care are eleganţa unui roadster şi dinamica unui automobil BMW M. Este disponibil în exclusivitate pentru o perioadă limitată de timp şi are culoarea exterioară Portocaliu Frozen metalizată. Cu plafonul ridicat sau coborât – acest model BMW Roadster excepţional se bucură de libertate fără limite folosind la maximum puterea sa de 340 CP. Modelul BMW Z4 va fi prezentat pentru prima oară în octombrie la Paris, la salonul auto „Mondial de l’Automobile”.

5 DETALII RELEVANTE

  • 01 Ediţie specială exclusivistă, cu disponibilitate limitată
  • 02 Design clasic, cu linii clare şi precise
  • 03 Motor M TwinPower Turbo pentru dinamică de condus maximă
  • 04 Aspect foarte sportiv, datorită pachetului M Aerodinamic
  • 05 Habitaclu digital orientat spre conducătorul auto, cu două afişaje mari

BUCURĂ-TE DE CARACTERUL SĂU INDIVIDUAL.

Designul BMW Z4 „First Edition”.

Evadează din convenţional şi bucură-te de libertatea unică: BMW Z4 „First Edition” reflectă acest lucru din faţă până în spate. Culoarea exterioară Portocaliu Frozen metalizat scoate în evidenţă suprafeţele puternice printr-un design precis, astfel reuşeşte să accentueze puterea superioară a ADN-ului roadster clasic. BMW Z4 „First Edition”: plăcere individuală de a conduce.

BMW Z4 „First Edition” portocaliu staţionând în viraj, în faţa unui peisaj montan

Spectaculos.

BMW Z4 „First Edition” este sportiv şi încrezător. Farurile hexagonale cu tehnologie bi-LED şi cu tuburile poziţionate vertical, pentru prima dată, sunt aliniate în mod lin în părţile laterale şi oferă perspectivă directă asupra părţii centrale: grila BMW a radiatorului care este joasă şi are design în formă de plasă. Aceasta, împreună cu prizele de aer specifice M, accentuează partea frontală mai lată. Rezultatul: aspect sportiv exclusivist, ideal pentru şosea.

Perspectivă din spate a unui BMW Z4 „First Edition” rulând pe o stradă montană

Impresionant.

Privit din spate, BMW Z4 „First Edition” emană dinamică pură. Spoilerul spate distinctiv iese în evidenţă în mod elegant, în timp ce liniile de design laterale care pornesc de la umeri încadrează stopurile înguste cu tehnologie LED. Un rezultat puternic: spoilerul spate al pachetului M Aerodinamic, împreună cu difuzorul aerodinamic şi cu ţevile de eşapament, creează un aspect sportiv unic.

Imagine a interiorului BMW Z4 „First Edition” cu top-ul deschis, volan şi scaune

Eleganţă.

Bucură-te de plăcerea de a conduce în aer liber: capota lungă, soft-top-ul clasic şi consolele scurte definesc silueta roadster caracteristică BMW Z4 „First Edition”. Profilul sportiv este acccentuat, din partea faţă până în spate, de un design minimalist cu suprafeţe deschise şi închise la culoare. O formă dinamică ce se continuă până la linia puternică a umerilor.

Perspectivă de sus asupra BMW Z4 „First Edition” portocaliu în timp ce rulează
BMW Z4 „First Edition” cu top-ul deschis şi perspectivă asupra habitaclului

BUCURĂ-TE DE PUTEREA SA.

Acceleraţie, putere, precizie: trei caracteristici care scot în evidenţă BMW Z4 „First Edition” în fiecare viraj. Acest model în ediţie limitată accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,6 secunde. Este o experienţă care te determină să-ţi doreşti mai mult, iar datorită combinaţiei de suspensie fermă, direcţie precisă şi greutate scăzută, îţi oferă plăcere maximă de a conduce în stil sportiv.