M Power

CEA MAI PUTERNICĂ LITERĂ DIN LUME.

BMW M

BMW M GmbH: Dedicat celor individualişti.

Motorsportul este pasiune, plăcerea de a conduce este misiune. Puterea de tracţiune este dusă la nivel de perfecţiune, având în minte obiectivul-cheie în orice moment: de a crea automobile care vor deveni legende. Nu vom accepta niciodată ceva mai prejos decât atât.

Citeşte în continuare
CEA MAI PUTERNICĂ LITERĂ DIN LUME.BMW M GmbH: Dedicat celor individualişti.
BMW Series 5 M CS

AUTOMOBILE M: DESCOPERĂ-ŢI PASIUNEA.

Născute pe pista de curse, dar se simt ca acasă pe orice traseu – acesta este motto-ul automobilelor M. Acestea oferă senzaţie motorsport înnăscută, sunt echipate în mod exclusiv şi îndeplinesc cu uşurinţă cele mai înalte standarde în materie de agilitate, de putere şi de dinamică. Motoarele puternice, alături de designul expresiv, reflectă pasiunea implicată în crearea fiecărui automobil personalizat.

BMW INDIVIDUAL.

Posibilitatea de a defini propriul lux reprezintă în sine luxul suprem: creează-ţi propriul automobil BMW potrivit dorinţelor tale – cu ajutorul echipamentelor din Colecţia BMW Individual, fabricate în exclusivitate. Combinaţia de vopsele fascinante, de tapiţerie din piele de calitate înaltă, de ornamente din lemn fin, precum şi funcţii şi echipamente remarcabile – toate îţi permit să-ţi creezi propriul automobil BMW. Treci la nivelul următor şi îndeplineşte-ţi visul de a deţine un automobil cu adevărat unic. Prin stil unic şi măiestrie perfectă, BMW Individual Manufaktur îţi transpune visele în realitate şi îţi creează un automobil unic, ce îţi oferă plăcere de a conduce şi ce reflectă perfect personalitatea ta.

BMW Series 3 M

ECHIPAMENTE ŞI PACHETE M: COMBINAŢIA PERFECTĂ.

Toate echipamentele şi pachetele M includ diverse componente care se potrivesc perfect – de la şasiu până la elemente de design, de la jante din aliaj uşor până la motoare.

BMW M Driving Experience

BMW DRIVING EXPERIENCE: PASIUNE INTENSĂ.

Câştigă experienţă dincolo de limitele regulilor de circulaţie. Descoperă legile fizicii în situaţii extreme de condus şi exersează tehnicile de siguranţă. Experimentează spiritul curselor pe piste autentice – toate acestea şi multe altele în diverse programe de formare a conducătorului auto, desfăşurate în automobilele M şi în alte modele. Pe scurt: BMW Driving Experience.

Powered by M

AUTOMOBILE BMW M PERFORMANCE: „POWERED BY M”.

Automobilele BMW M Performance reprezintă rezultatul pasiunii pentru putere şi dinamică şi al experienţei inginerilor BMW M, care acordă atenţie deosebită detaliilor. Rezultatul: automobile cu caracter deosebit de sportiv, plus dinamică şi confort în utilizarea de zi cu zi. Accesoriile BMW M Performance aduc cursele cu motor pe şosea: componentele moderne şi inovatoare care poartă marca exclusivă „Powered by M”, create în strânsă colaborare cu BMW M GmbH, reprezintă modalitatea ideală prin care îţi poţi face automobilul BMW chiar mai sportiv.

BMW M ÎN CAMPIONATUL MOTOGPTM.

Un parteneriat de succes şi de lungă durată: începând cu anul 1999, BMW M a devenit „Automobilul Oficial al MotoGP” şi un partener puternic şi de încredere al Dorna Sports, organizatorul campionatului MotoGP. Scopul acestui parteneriat constă în oferirea de automobile de siguranţă („Safety”) în cadrul flotei oficiale. În acest sezon, flota este alcătuită din cinci modele BMW M şi M Performance, în frunte cu BMW M4 Coupé Safety. BMW GmbH a continuat de asemenea să îşi extindă activităţile în ultimii ani. Începând cu anul 2003, mult râvnitul premiu BMW M este acordat echipei MotoGP la sfârşitul fiecărui sezon. Invitaţii evenimentului BMW M MotoGP au parte de un week-end de neuitat pe pista de curse, în timp ce le este oferită o perspectivă exclusivă asupra evenimentelor din spatele scenei în momentul culminant al cursei, inclusiv vizitarea garajelor alături de fostul campion mondial Loris Capirossi şi o plimbare tip taxi chiar în automobilul BMW M Safety. Acestea sunt doar câteva din numeroasele activităţi BMW M din cadrul campionatului MotoGP.

Detalii cu privire la colaborarea cu MotoGP sunt disponibile dacă accesezi următorul link: https://www.bmw.ro/ro/topics/fascination-bmw/m-gmbh/m-automobile.html.