CATALOAGE BMW ŞI GHIDURI PENTRU UTILIZATORI.

Întotdeauna informat: descoperă aplicaţiile BMW interesante care te introduc în lumea BMW şi îţi oferă date cheie despre modelul tău BMW, direct pe tableta sau pe smartphone-ul tău.

SERVICII DE MOBILITATE ŞI NAVETĂ ÎN COMUN.

Mobilitate maximă: conectează-te cu automobilul tău BMW, iar astfel viaţa de zi cu zi va deveni mult mai uşoară cu serviciile de navetă în comun de la BMW. Aplicaţiile din secţiunea „Servicii de mobilitate şi navetă în comun” îţi oferă soluţii inteligente, pentru confort maxim.

BMW M ŞI MOTORSPORT.

Acum plăcerea de a conduce se poate măsura: aceste aplicaţii sunt instrumente indispensabile pentru toţi conducătorii auto pasionaţi de motorsport. Prin utilizarea smartphone-ului, a smartwatch-ului sau a tabletei, îţi poţi analiza stilul de condus şi datele de performanţă, poţi distribui rezultatele prietenilor tăi şi îţi poţi îmbunătăţi performanţa pe pista de curse puţin câte puţin.

DEALERI, SERVICII ŞI ECHIPAMENTE.

Poţi comunica direct cu dealerul tău BMW, prin intermediul smartphone-ului sau al tabletei, sau pur şi simplu poţi folosi aplicaţia pentru a face o programare. Poţi folosi aplicaţia „BMW Genius” pentru a accesa cantitatea mare de informaţii din biblioteca BMW. „Head-Up Screen” este o aplicaţie care îţi permite să-ţi configurezi în mod individual accesoriile instalate pentru Head-Up Screen.

LIFESTYLE ŞI DISPOZITIVE.

Eşti mereu în căutare de dispozitive fascinante, doreşti să afli mai multe despre noile produse BMW Lifestyle sau eşti interesat să citeşti articole captivante despre brandul BMW? Dacă da, atunci aceste aplicaţii sunt perfecte pentru tine.

TÂRGURI ŞI EXPOZIŢII.

Fie că te afli chiar în locul respectiv sau la distanţă, aceste aplicaţii te aduc mai aproape: beneficiază de informaţiile exclusive despre expoziţiile şi târgurile noastre cu vânzare şi descoperă fascinanta lume a automobilelor BMW.

REALITATE VIRTUALĂ ŞI AUGUMENTATĂ.

Atât de aproape încât le poţi atinge: descoperă aplicaţiile noastre din secţiunea „Realitate virtuală şi augumentată” şi bucură-te de noua perspectivă asupra lumii BMW, cu aceste tehnologii palpitante.