CATALOAGE BMW
ŞI GHIDURI PENTRU UTILIZATORI.

CATALOAGE BMW <br> ŞI GHIDURI PENTRU UTILIZATORI.

CATALOAGE BMW: TOATE MODELELE BMW PE TELEFONUL TĂU MOBIL.

Descoperă lumea BMW pe smartphone sau pe tabletă: aplicaţia Cataloagele BMW îţi oferă acces la cataloagele digitale ale tuturor modelelor. Bucură-te de informaţii interactive despre modelul dorit, alături de imagini la rezoluţie înaltă, videoclipuri şi povestiri.

  • Beneficiile dintr-o privire.

GHIDUL CONDUCĂTORULUI AUTO BMW: MANUALUL TĂU DE INSTRUCŢIUNI.

Ghidul conducătorului auto BMW este un manual de operare pentru anumite modele BMW. Află beneficiile pe care ţi le oferă automobilul tău din manualul de operare complet şi foloseşte funcţia de căutare imagini sau animaţiile explicative. Cu cât îţi cunoşti mai bine automobilul, cu atât mai încrezător te vei simţi în trafic.

  • Beneficiile dintr-o privire.

GHIDUL CONDUCĂTORULUI AUTO BMW i: MANUALUL DE INSTRUCŢIUNI PENTRU AUTOMOBILUL TĂU BMW i.

Ghidul conducătorului auto BMW i este un manual de operare pentru anumite modele BMW i. Află beneficiile pe care ţi le oferă automobilul tău din manualul de operare complet şi foloseşte funcţia de căutare imagini sau animaţiile explicative. Cu cât îţi cunoşti mai bine automobilul, cu atât mai încrezător te vei simţi în trafic.

  • Beneficiile dintr-o privire.

BMW INDIVIDUAL: AN EXPRESSION OF YOUR PERSONALITY.

Discover BMW Individual with the fascinatingly intuitive and explorative app for your tablet and smartphone. Visualise your own individual BMW with just a few taps of your fingers. Experience the BMW Individual Collection in all its variety together with the almost limitless options of BMW Individual Manufaktur.    

  • The benefits at a glance

CATALOAGELE BMW LIFESTYLE: INTERACTIVE ŞI FASCINANTE.

Descoperă cel mai nou portofoliu de produse BMW Lifestyle – în mod digital, pe tableta ta. Bucură-te de informaţii interactive despre produse, videoclipuri, imagini cu rezoluţie înaltă şi de toate informaţiile de care ai nevoie despre produsul respectiv. Aplicaţia îţi oferă şi perspectivă la 360°, precum şi animaţii care îţi prezintă îndeaproape funcţionalităţile produselor.

  • Beneficiile dintr-o privire.