Actualizare software la distanţă şi actualizare software BMW prin USB

MENŢINEŢI BMW-UL ACTUALIZAT.

Actualizare software la distanţă şi actualizare software BMW prin USB.

Pentru a-ţi menţine BMW-ul ca nou după achiziţie, poţi actualiza software-ul foarte uşor. În funcţie de automobil, ai la dispoziţie mai multe opţiuni precum funcţia de actualizare software la distanţă sau actualizarea de software BMW prin USB.

Citeşte în continuare
MENŢINEŢI BMW-UL ACTUALIZAT.Actualizare software la distanţă şi actualizare software BMW prin USB.

ACTUALIZARE SOFTWARE LA DISTANŢĂ.

Actualizare software la distanţă: actualizări de software oriunde te afli

Actualizări de software oriunde te afli.

Să ştii ca BMW-ul tău este mereu actualizat chiar şi atunci când călătoreşti trebuie să fie un seniment liniştitor. Acest lucru este posibil datorită funcţie de actualizare software la distanţă – un serviciu convenabil conceput pentru a reduce stresul actualizărilor de software. Aceasta se asigură că automobilul tău poate primi prin conexiune Wi-Fi toate actualizările necesare oriunde ai fi, la fel cum le primeşti şi pe telefonul mobil. Astfel, vei economisi timp datorită SIM-ului integrat în automobil. Poţi accesa informaţii despre modificările de software oricând doreşti. Tot în acelaşi mod poţi instala şi alte funcţii suplimentare.

ACTUALIZARE SOFTWARE BMW PRIN USB.

Actualizare software BMW: descarcă ultimul update şi transferă-l prin USB către automobilul tău BMW

Actualizare software.

Sistemele pentru telefoane de tip smartphone, playere de muzică şi tablete se află în continuă dezvoltare. De aceea, actualizările de software se asigură că aplicaţiile din automobilul tău BMW ţin pasul cu cele mai recente inovaţii. Astfel, tu poţi folosi oricând dispozitivele mobile în automobilul tău. Pentru a-ţi menţine BMW-ul ca nou după achiziţie, poţi actualiza software-ul foarte uşor. Descarcă ultimul update şi transferă-l către automobilul tău BMW prin USB.

MEREU INFORMAT.

Actualizare software.

Sistemele pentru telefoane de tip smartphone, playere de muzică şi tablete se află în continuă dezvoltare. De aceea, actualizările de software se asigură că aplicaţiile din automobilul tău BMW ţin pasul cu cele mai recente inovaţii. Astfel, tu poţi folosi oricând dispozitivele mobile în automobilul tău.

Citeşte în continuare