„GET OUT THERE”.

xDRIVE. SISTEMUL INTELIGENT DE TRACŢIUNE INTEGRALĂ DE LA BMW.

Vremea şi condiţiile de rulare se pot schimba repede, însă plăcerea de a conduce rămâne. Cu BMW xDrive, sistemul inteligent de tracţiune integrală, care se adaptează în fracţiuni de secundă la noile condiţii de rulare şi care distribuie forţă de tracţiune acolo unde este nevoie. Astfel, sistemul asigură tracţiune, stabilitate direcţională şi caracteristici optime la virare. Nu trebuie decât să pleci la drum şi să te bucuri de plăcerea de a conduce!

Citeşte în continuare
„GET OUT THERE”.xDRIVE. SISTEMUL INTELIGENT DE TRACŢIUNE INTEGRALĂ DE LA BMW.

EVOLUŢIA UNEI REVOLUŢII.

Pionierul tracţiunii integrale.

1985: Modelul BMW 325i “Allrad” a fost dezvăluit publicului în cadrul „International Motor Show” (IAA) din Frankfurt. La o primă vedere, nu părea să ofere prea multe. Dar lucrurile s-au schimbat după ce a intrat pe circuitul de test – noul sistem de tracţiune integrală a demonstrat că poate oferi plăcere maximă de a conduce. Presa de profil a fost încântată de tracţiunea optimizată şi de dinamica de condus sporită în viraje. La acea vreme, „Auto Zeitung” a declarat: „BMW este noul maestru al performanţei la condus.”
Citeşte în continuare

Componente electronice pentru mai multă siguranţă.

1991: BMW Seria 5 a revenit pe piaţă cu un model cu tracţiune integrală: pentru prima dată, distribuţia puterii era controlată electronic în BMW 525iX. Astfel, sistemul asigura răspuns direct şi rapid şi caracteristici de condus sigure, chiar şi pe suprafeţe de drum acoperite cu zăpadă. Un concept superior care a impresionat încă de la început.
Citeşte în continuare

O clasă nouă, proprie.

1999: Cu puţin timp înainte de intrarea în noul mileniu, BMW a lansat BMW X5. Acesta a impresionat prin dinamică de condus impresionantă, fără egal în rândul automobilelor „off-road”. Concurenţa a fost depăşită atât pe asfalt, cât şi „off-road”, datorită sistemelor de control electronice inovatoare, precum sistemul de Control dinamic al stabilităţii (DSC - Dynamic Stability Control).
Citeşte în continuare

Tracţiunea integrală devine inteligentă.

2003: Pregăteşte-te să fii uimit(ă) de BMW xDrive: noul tren de rulare cu distribuţie variabilă a puterii către puntea faţă şi puntea spate a fost introdus odată cu lansarea noului BMW X3 şi a noului BMW X5, în 2003. Acel moment a marcat naşterea a ceea ce astăzi cunoaştem drept singurul sistem inteligent de tracţiune integrală din lume.
Citeşte în continuare

Atletism la puterea x.

2008: Încă o dată, BMW defineşte o categorie complet nouă de automobile: anul 2008 a marcat introducerea pe piaţă a primului Sports Activity Coupé (SAC) din lume: BMW X6, cel mai sportiv model BMW X din toate timpurile. Sistemul de Control dinamic al performanţei (DPC - Dynamic Performance Control) conceput special pentru BMW X6 oferă stabilitate direcţională şi precizie optimă în fiecare situaţie de condus.
Citeşte în continuare

Plăcerea de a conduce în formă compactă.

2009: Noul BMW X1 cu xDrive a fost, pentru o lungă perioadă de timp, singurul reprezentant al clasei compacte premium. În combinaţie cu sistemul Performance Control, sistemul inteligent de tracţiune integrală a îmbunătăţit precizia şi manevrabilitatea automobilului.
Citeşte în continuare

Aspect luxos care impresionează oriunde.

2015: Premiera mondială a BMW Seria 7 aflat la a şasea generaţie a avut loc în septembrie 2015 la Salonul auto internaţional din Frankfurt. Noul model BMW impresionează prin inovaţii multiple – una dintre acestea, BMW xDrive, a fost disponibilă încă de la lansare. Sistemul inteligent de tracţiune integrală este pentru prima dată îmbinat cu Direcţia integrală adaptivă, care permite direcţionarea roţilor din spate.
Citeşte în continuare

„GET OUT THERE!” TU DECIZI CUM.

Toate cele peste 100 de modele BMW cu xDrive oferă plăcere nelimitată de a conduce, indiferent dacă optezi pentru un model dinamic, sportiv sau elegant.

„GET OUT THERE!” TU DECIZI CUM.

Toate cele peste 100 de modele BMW cu xDrive oferă plăcere nelimitată de a conduce, indiferent dacă optezi pentru un model dinamic, sportiv sau elegant.

DESCOPERĂ NOUA PERFORMANŢĂ OFERITĂ. ŞI MULTE ALTELE.

Descoperă cele mai frumoase şi mai captivante destinaţii din munţii Alpi, cu „BMW Mountains”. Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive este şi va rămâne un companion demn de încredere.

CARE ESTE OCAZIA PERFECTĂ PENTRU A CĂLĂTORI MAI DES?

Află mai multe despre plăcerea de a conduce: descoperă BMW xDrive în cadrul unui test drive.

CARE ESTE OCAZIA PERFECTĂ PENTRU A CĂLĂTORI MAI DES?

Află mai multe despre plăcerea de a conduce: descoperă BMW xDrive în cadrul unui test drive.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW 225i xDrive Active Tourer:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,2
  Emisii medii de CO2, în g/km: 164

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.