Welcome to BMW FAMILY

WELCOME TO BMW FAMILY.

BUCURĂ-TE PE DEPLIN DE EXPERIENŢA PREMIUM BMW, APELÂND LA SERVICIILE BMW.

Mulțumim ca te-ai alăturat familiei noastre. Ai ales automobilul BMW deoarece ai dorit experiența Premium care definește modelele mărcii germane. Aceste standarde nu se rezumă doar la plăcerea de a conduce sau la calitatea tipică BMW. Serviciile BMW te asigură că întreaga experiență in familia BMW este la standarde Premium.

 

Te susținem să îi oferi modelului tău BMW cele mai bune servicii tehnice. Dacă deții un automobil BMW cu vechime de până la 10 ani și ești la prima intervenție într-un service autorizat BMW, primești cadou un voucher atractiv cu o valoare de minim de 415 lei (TVA inclus) pe care să îl poți folosi la prima ta vizită într-unul din service-urile autorizate BMW.

 

Citeşte în continuare
WELCOME TO BMW FAMILY.BUCURĂ-TE PE DEPLIN DE EXPERIENŢA PREMIUM BMW, APELÂND LA SERVICIILE BMW.

AVANTAJELE PRIMEI TALE VIZITE LA UN SERVICE AUTORIZAT BMW.

Voucher atractiv de minim 415 RON.

AVANTAJELE PRIMEI TALE VIZITE LA UN SERVICE AUTORIZAT BMW

1. Primeşti un voucher cadou în valoare de 415 lei (TVA inclus) cu valabilitate 1 an.

Voucherul  cadou în valoare de minim 415 lei (TVA inclus) este acordat la prima reparație/revizie într-un service autorizat BMW din România și are valabilitate 1 an.


2.  Experiența standardelor de calitate BMW Service.


Calitatea serviciilor BMW este superioară serviciilor independente, mulțumită profesionalismului tehnicienilor BMW și folosirii exclusiv a pieselor originale BMW și a aparaturii specializate.

Citeşte în continuare

3. Acces gratuit timp de 2 ani la serviciile BMW Mobile Care din România.

 

Chiar dacă in trecut modelul tau BMW nu a beneficiat de serviciile unui service autorizat BMW pentru schimbul de ulei, nimic nu te împiedică să beneficiezi de serviciile de Mobile Care.

Orice schimb de ulei la un service autorizat din rețeaua BMW îți aduce acces gratuit timp de 2 ani la serviciile de BMW Mobile Care în caz de defecțiuni tehnice, fără a se depăși perioada maximă de zece ani de la data primei înmatriculări a automobilului. Te rugăm să iei în considerare faptul că serviciul de mobilitate BMW în cazul unei defecțiuni expiră la sfârșitului celui de-al zecelea an de la data primei înmatriculări a automobilului tău. 

Citeşte în continuare
BMW MOBILE CARE

AVANTAJELE ALEGERII BMW.

Odată venit în familia BMW lasă-ne să-ți prezentăm avantajele premium pentru care clienții noștri aleg BMW: transparență, servicii digitalizate, gamă largă de accesorii,  rețea extinsă de service, campanii țintite la prețuri fixe.

AVANTAJELE PRIMEI TALE VIZITE LA UN SERVICE AUTORIZAT BMW

BMW SERVICE 5+

Tradiția și valorile BMW sunt răsplătite de loialitatea și pasiunea pe care fiecare posesor le are pentru automobilul său. În semn de respect față de această relație specială, am creat campania BMW Service 5+ cu avantaj client de minim 15% pentru modelele BMW mai vechi de 5 ani.

Poți vedea pachetele disponibile pentru automobilul tău urmând pașii de mai jos.

Citeşte în continuare

TRANSPARENȚĂ ÎN COMUNICAREA CAMPANIILOR TEHNICE:

În cazul în care o componentă nu îndeplinește standardele de calitate BMW cerute sau ar putea prezenta semne de uzură prematură, se poate lua o decizie în astfel de cazuri, de exemplu, înlocuirea gratuită a piesei deteriorate pentru toate vehiculele afectate.

Poți verifica personal dacă automobilul tău poate fi subiectul unei campanii tehnice de rechemare în service.

Citeşte în continuare
CAMPANII TEHNICE

BMW SERVICE INCLUSIVE- AUTOMOBILE RULATE.

Uită de griji. Cu BMW Service Inclusive nu te mai gândești la cheltuielile de întreținere: plătești o singură dată o sumă fixă şi beneficiezi pe toată durata sau kilometrajul selectat de toate lucrările de service incluse în pachet. Aceasta reprezintă un avantaj economic considerabil față de plata pentru fiecare lucrare în parte, prețul ramânând fix si nefiind atins de fluctuațiile inflației.

Citeşte în continuare
AVANTAJELE PRIMEI TALE VIZITE LA UN SERVICE AUTORIZAT BMW

CALCULATOR PENTRU AUTOMOBILE RULATE:

Găsește pachetul de service adecvat pentru modelul tău BMW.

Cu ajutorul calculatorului BMW Service Inclusive vei găsi pachetul de service cel mai potrivit pentru tine şi pentru modelul tău BMW.  Preţul pachetului depinde de modelul BMW şi de durată sau kilometraj.

Citeşte în continuare

BMW DIGITAL SERVICES.

Ne adaptăm tendințelor si vrem sa fim mereu in contact cu tine. Rămâi conectat si ușurează-ți viața folosind următoarele servicii:

Citeşte în continuare

MY BMW APP:

Cu aplicația My BMW rămâi conectat la automobilul tău BMW chiar şi când nu ești în interiorul său. Aplicația planifică călătorii ținând cont de situația curentă din trafic şi te avertizează să pleci în timp util. În cazul unei defecțiuni, transmite automat locul unde te afli şi date despre automobil, astfel încât să poți primi ajutor cât mai repede posibil. Aplicația îți amintește și să faci o nouă programare în service și oferă multe alte funcții care sunt extinse în mod constant.

Citeşte în continuare
MY BMW APP

PROGAMARE ONLINE.

Facem programările mai convenabile ca oricând: cu ajutorul programărilor online de la BMW, poți efectua acum programări în service cu doar câteva click-uri şi la orice oră pe site-ul partenerului tău BMW Service – cât mai rapid posibil. Conform nevoilor tale. Atunci când ți se potrivește cel mai bine.

Citeşte în continuare
AVANTAJELE PRIMEI TALE VIZITE LA UN SERVICE AUTORIZAT BMW

DIGITAL SERVICE RECEPTION:

Cel mai bun service. Complet fără contact. Ai opțiunea de a preda automobilul tău BMW la unul dintre punctele noastre de service fără contact. Pentru a realiza acest lucru, faceți o programare prin telefon sau online la centrul BMW Service şi selectați recepția în service fără contact. Cu câteva zile înainte de programarea stabilită, vei primi un link de la partenerul nostru care te va direcționa către pre-înregistrare. După această pre-înregistrare, vei primi un cod care deschide seiful tău personal. Îți lași cheia acolo şi o ridici din nou mai târziu.

Citeşte în continuare

SMART VIDEO COMMUNICATION:

Datorită BMW Smart Video Communication – sistemul inovator de dialog video – poți vedea pur şi simplu tot ce fac experții noștri de service. Pe durata reparațiilor în service la partener a automobilului tău BMW, vei primi prin e-mail, SMS sau prin aplicația My BMW un video creat direct în atelier.

Indiferent unde te afli, poți vedea exact ce servicii de mentenanță şi reparații suplimentare sunt necesare. De asemenea, vei primi și o ofertă detaliată a lucrărilor de service propuse. De îndată ce te-ai convins, poți aproba cu un singur click.

Citeşte în continuare
SMART VIDEO COMUNICATION
AVANTAJELE PRIMEI TALE VIZITE LA UN SERVICE AUTORIZAT BMW

MANUALUL DE UTILIZARE GRATUIT:

Dețineți o mașină importată și nu aveți un manual de instrucțiuni pentru aceasta? În acest caz, avem o soluție pentru a trimite un manual in limba dorită - gratuit și în format electronic.

Citeşte în continuare

GAMĂ LARGĂ DE ACCESORII:

Fii noul designer pentru modelul tău BMW. Personalizează-ți automobilul așa cum îți dorești alegând din gama largă de accesorii BMW.

Citeşte în continuare

Bine ai venit in Familia BMW. Acestea sunt câteva dintre avantajele de a accesa serviciile Premium oferite în cadrul rețelei noastre de dealeri.

Citeşte în continuare

ÎNTREBĂRI FRECVENTE.

  • Ce modele BMW se înscriu în campania “Welcome to BMW FAMILY”?
  • Ce condiţii trebuie să întrunesc ca posesor de BMW pentru a beneficia de această campanie?
  • Care sunt intervenţiile în service eligibile pentru oferirea voucherului?
  • Care este durata de valabilitate a voucherului?
  • Pot cere contravaloarea în bani a voucherului?
  • De câte ori pot folosi voucherul?
  • Pot apela la orice service autorizat BMW din ţară pentru a beneficia de această campanie?