BMW Seria 1 în Albastru Misano
M135i xDrive Hatch
Shop The Look
Preț (cu TVA)30.106 €
Consum mixt de combustibil6,8–8,0 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel

THE 1

BMW SERIA 1.

Preț (cu TVA)30.106 €
Consum mixt de combustibil6,8–8,0 l/100 km
Motorizare şi tip de combustibilBenzinăDiesel

BMW Seria 1 este aici pentru a atrage toate privirile. Aceasta pentru că designul său remarcabil şi limbajul designului progresiv îl scoate în evidenţă din mulţime chiar de la prima vedere. Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte interiorul său, cu o atmosferă modernă care inspiră prin calitatea premium şi senzaţia de deschidere. Motoarele eficiente, tracţiunea faţă în premieră acum pentru BMW Seria 1 şi tehnologiile de şasiu de ultimă generaţie garantează experienţe de condus pline de dinamică şi sportivitate, în timp ce tehnologiile inovatoare şi sistemele inteligente de asistenţă au grijă să ajungi întotdeauna la destinaţie în siguranţă şi confortabil.

Citeşte în continuare

CONFIGURAŢII SUGERATE PENTRU BMW SERIA 1.

118i Hatch

AVANTAJE

32.602
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Servicii BMW ConnectedDrive
 • Monitorizare presiune anvelope

120i

PACHET SPORT LINE

37.587
 • Transmisie Steptronic cu dublu ambreiaj
 • Scaune sport pentru conducătorul auto și pasagerul față
 • Capacitate mărită a rezervorului

M135i xDrive Hatch

EDIŢIA COLOR VISION

56.272
 • Spoiler M spate
 • Direcție M Sport
 • Ediție ColorVision

DESIGNUL SPORTIV AL MODELELOR BMW SERIA 1.

Autoritate recunoscută imediat: designul BMW Seria 1 lasă o impresie puternică atât la interior cât şi la exterior. Începând de la partea frontală dinamică cu grila frontală dublă amplă şi spoilerul faţă lat. Contururile clar definite merg în paralel cu linia fluidă a plafonului până la partea din spate distinctă. Caracterul premium al BMW Seria 1 continuă şi la interior. Pasagerii pot să se bucure la interior de atmosfera generos dimensionată şi deschisă a stării de bine. Habitaclul impresionează prin caracteristicile de echipare optimizate ergonomic şi orientarea către şofer pusă în aplicare sistematic.

Citeşte în continuare

DESIGN.

Caracteristicile de echipare de înaltă calitate pentru exteriorul şi interiorul BMW Seria 1.

Explorează opţiunile de design sportiv ale modelului BMW Seria 1 cu Sport Line. Cu opţiunile de echipare de înaltă calitate pentru exterior şi interior, îţi poţi personaliza automobilul în întregime pentru a se potrivi gustului tău şi preferinţelor personale.
Modelul BMW Seria 1 Sport Line în Alb Mineral
Grila frontală dublă a BMW Seria 1

Grilă frontală dublă.

Grila frontală dublă caracteristică este proiectată ca un element legat şi conţine rama grilei frontale cromată lucioasă şi lamele verticale negre lucioase. Fiind detaliul de design vizual central, aceasta subliniază prezenţa şi estetica automobilului privit din faţă.
BMW Seria 1, modelul Sport Line, cu capace oglinzi exterioare negre

Capacele oglinzilor în Negru.

Capacele oglinzilor nu sunt vopsite în culoarea caroseriei, ci în negru lucios. Acestea subliniază silueta sportivă a automobilului şi îi oferă aspect individualizat.
Modelul BMW Seria 1 Sport Line cu pachetul M Shadow Line lucios

Pachet M Shadow Line lucios.

Pachetul M Shadow Line lucios include numeroase echipamente cu detalii în Negru lucios. Acestea includ finisajele ramelor interioare în care se retrag geamurile, ghidajele şi ramele geamurilor, montanţii B, precum şi ramele oglinzilor exterioare, baza oglinzii exterioare, protecţia pentru oglindă şi piciorul oglinzii.
Ornamentul pentru ţeava de eşapament al modelului BMW Seria 1 Sport Line

Ornament pentru ţeava de eşapament.

Ornamentul pentru ţeava de eşapament de 90 mm (pe stânga la motoarele cu 3 cilindri, pe stânga şi dreapta la motoarele cu 4 cilindri) creează un accent optic şi scoate în evidenţă caracterul sportiv al automobilului.
Habitaclul modelului BMW Seria 1 Sport Line cu volanul sport îmbrăcat în piele

Volan sport îmbrăcat în piele.

Volanul sport îmbrăcat în piele neagră are trei spiţe şi un ornament galvanizat. Volanul sport îmbrăcat în piele neagră are zone ergonomice pentru degetul mare pentru o manevrabilitate mai bună.
BMW Seria 1, modelul Sport Line, ornamentele interioare Illuminated Berlin

Ornamentele interioare Illuminated Berlin.

Ornamentele interioare „Illuminated Berlin” cu detalii „High Matt” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor oferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.
Molul BMW Seria 1 Sport Line cu plafonul panoramic din sticlă

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschis, plafonul panoramică asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt, iar atunci când este închis, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipat cu funcţii de glisare şi de ridicare precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.

NOUL BMW SERIA 1 EDIŢIA COLOR VISION.

Ediţia ColorVision oferă, printre altele, următoarele caracteristici:
 • Pachetul M Sport cu volan M îmbrăcat în piele.
 • Culori de calitate superioară.
 • Design Edition pentru jante din aliaj uşor de 18”.
BMW Seria 1, ediţia ColorVision
Design frontal BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Design frontal.

Grila frontală BMW este amplasată distinctiv între farurile emblematice BMW, cu stilul lor îndrăzneţ, oferind un design modern şi agil al părţii din faţă.

Design spate BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Design spate.

Spatele modelului BMW Seria 1 conferă un aspect sportiv şi distinctiv al designului exterior.  Linia proeminentă  subliniază  postura impozantă  şi robustă pe drum.

Jante M din aliaj uşor de 18”, bicolore, BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Jante M din aliaj uşor de 18”, bicolore.

Prin designul exclusivist în două culori, jantele M din aliaj uşor de 18”, lucioase, în Y-spoke tip 553 M, bicolore oferă modelului BMW Seria 1 din ediţia ColorVision un aspect deosebit de dinamic.

Scaune M Sport în design specific ediţiei BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Scaune M Sport în design specific ediţiei.

Cu materialele luxoase şi designul în două culori, scaunele M sport în piele Dakota Negru/Roşu Magma sau Negru/Alb Ivory oferă propriul fler sportiv. Logourile „Edition” brodate în tetiere accentuează caracterul exclusivist şi de calitate superioară.

Covoraşe specifice ediţiei BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Covoraşe specifice ediţiei.

Aspectul captivant şi finisajele de calitate superioară ale modelului BMW Seria 1 din ediţia ColorVision sunt vizibile până la cel mai fin detaliu. Covoraşele specifice ediţiei cu contur din piele sintetică în negru subliniază această abordare.

Praguri portiere exclusive, BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Praguri portiere exclusive.

De le intrare, BMW Seria 1 din ediţia ColorVision îşi dezvăluie accentele exclusiviste. Pragurile portierelor cu logo Edition integrat şi efecte fluorescente la contactul cu lumina produc acest efect.

DINAMICA DE CONDUS.

Trenul de rulare, şasiul şi direcţia M Sport ale BMW Seria 1.

Indiferent dacă este vorba de acceleraţia puternică, manevrabilitatea agilă sau de aderenţa sigură - BMW Seria 1 transformă fiecare călătorie într-un punct culminant datorită motorului său eficient şi a setului format din trenul de rulare dinamic şi componentele de şasiu. Explorează caracteristicile dinamicii de condus selectate şi configurează automobilul tău personalizat BMW Seria 1.
BMW Seria 1 cu direcţia M Sport

Direcţia M Sport.

Direcţia M Sport cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi reduce efortul fizic necesar la virare. Automobilul tău poate fi direcţionat mai precis, oferind caracteristici de manevrabilitate deosebit de atletice, în special pe drumuri sinuoase.
BMW Seria 1, transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive inteligent al BMW Seria 1

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea.
BMW Seria 1 cu suspensia adaptivă

Suspensie adaptivă.

Suspensia adaptivă permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările situaţiei de condus şi îmbină confortul superior cu dinamica de condus şi cel mai înalt nivel de siguranţă. Poţi alege modul „COMFORT” standard sau modul „SPORT”, prin intermediul sistemului „Driving Experience Control”.
BMW Seria 1 în Albastru Misano

ASISTENŢĂ CONDUCĂTOR AUTO ŞI CONECTIVITATE.

Tehnologii inteligente şi sisteme inteligente de asistenţă în BMW Seria 1.

Acţionează computerul de bord prin comanda prin gesturi, permite automobilului să parcheze independent sau solicită asistentului vocal inteligent să îţi indice următoarea staţie de alimentare. BMW Seria 1 îţi oferă o gamă largă de funcţii ajutătoare, servicii digitale, şi sisteme inteligente de asistenţă - pentru confort şi siguranţă maxime.
BMW Seria 1, Control Display cu sistemul inteligent de asistenţă Driving Assistant

Driving Assistant.

Pachetul de siguranţă Driving Assistant are sisteme bazate pe camere video, precum sistem de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, sistem de asistenţă privind limita de viteză, Speed Limit Info cu indicator de interzicere a depăşirii şi previzualizare, precum şi Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie. În plus, echipamentul bazat pe radar are sistem de Avertizare de trafic în partea spate, Avertizare la schimbarea benzii de circulaţie şi Avertizare de coliziune în partea spate.
BMW Seria 1 cu sistemul de ajutor practic al Asistentului la parcare

Asistentul la parcare.

Asistentul la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Camera video cu perspectivă spate îţi oferă vizibilitate optimă asupra zonei din spatele automobilului. Sistemul activ de asistenţă la parcare asigură mai multă protecţie împotriva avariilor produse în timpul parcării. Asistentul la parcare realizează automat parcarea automobilului în spaţii laterale sau perpendiculare şi poate de asemenea ieşi din spaţiile de parcare laterale. Asistentul pentru mersul cu spatele te ajută în timpul mersului în marşarier, de exemplu, pe benzile înguste.
BMW Seria 1 cu funcţia de control prin gesturi BMW

Funcţia de control prin gesturi BMW.

Prin intermediul funcţiei de control prin gesturi BMW şi prin anumite mişcări ale mâinii poţi opera o serie de funcţii ale automobilului. Sistemul recunoaşte gesturi simple precum „glisare” sau „indicare” pentru operaţiunile selectate, de exemplu pentru a răspunde sau a respinge un apel. De asemenea, prin mişcări circulare ale degetului arătător poţi regla volumul.
BMW Seria 1, BMW Head-Up Display

BMW Head-Up display.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. În funcţie de echipamente, sunt afişate informaţii precum viteza actuală, instrucţiuni de navigaţie, informaţii despre limita de viteză, inclusiv indicatorul de interzicere a depăşirii, precum şi liste de apeluri şi de divertisment.
Combinaţie de afişaje BMW Live Cockpit Professional în BMW Seria 1