Variantele şi echipamentele BMW iX3, G08, 2020, în Alb Mineral metalizat

THE iX3

BMW i

PRIMUL BMW iX3: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

THE iX3PRIMUL BMW iX3: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

BMW iX3 redefineşte condusul fără emisii de noxe: cu tehnologia eDrive, aflată la cea de-a cincea generaţie, primul SAV integral electric îmbină puterea de propulsie inovatoare a motorului electric cu dinamica de condus excepţională a familiei BMW X. Măsuri inovatoare, precum sistemul de recuperare adaptiv oferă şi mai multă eficienţă: energia este recuperată în timpul frânării prin ajustarea inteligentă a nivelului de întârziere şi a efectului frânării în funcţie de diferiţi factori care influenţează acest proces. Echipamente, precum suspensia adaptivă inclusă în echiparea standard, garantează plăcere pură de a conduce – cu o autonomie de până la 460 km* – extrem de potrivită pentru utilizarea zilnică. În acelaşi timp, sistemele inteligente de asistare a conducătorului auto şi serviciile digitale îţi asigură confort şi siguranţă pe fiecare metru al călătoriei tale. Iar datorită produselor inteligente şi a serviciilor personalizate pentru încărcare de la BMW, reîncărcarea automobilului tău BMW iX3 devine foarte simplă şi eficientă.

*Datele au fost calculate folosind metoda de măsurare WLTP.

Citeşte în continuare

VARIANTELE ŞI OPŢIUNILE DE ECHIPARE ALE BMW iX3.

Varianta „Inspiring”

Echipamentele variantei „Inspiring” completează versiunea de bază extinsă cu alte componente funcţionale, care oferă mai mult confort şi siguranţă. În plus faţă de numeroasele detalii practice, sistemul de încălzire pentru scaunele faţă şi iluminarea ambientală creează o atmosferă plăcută în interiorul automobilului tău BMW.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW iX3, G08, 2020, în Gri Sophisto Brilliant Effect, cu echipamentele variantei „Inspiring”

Echipamentele variantei „Inspiring” completează versiunea de bază extinsă cu alte componente funcţionale, care oferă mai mult confort şi siguranţă. În plus faţă de numeroasele detalii practice, sistemul de încălzire pentru scaunele faţă şi iluminarea ambientală creează o atmosferă plăcută în interiorul automobilului tău BMW.

 • Exterior

 • Interior

Varianta „Impressive”

Echipamentele variantei „Impressive” se adaugă la cele ale variantei „Inspiring” şi te impresionează cu o gamă vastă de opţiuni suplimentare, ce cresc siguranţa şi confortul. În plus faţă de jantele aerodinamice şi sportive de 20” şi de farurile adaptive elegante cu tehnologie LED, varianta „Impressive” te captivează şi cu alte echipamente funcţionale care îţi permit să te relaxezi în timp ce conduci şi-ţi oferă o experienţă plăcută la volan.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW iX3, G08, 2020, în Alb Mineral metalizat, cu echipamentele variantei „Impressive”

Echipamentele variantei „Impressive” se adaugă la cele ale variantei „Inspiring” şi te impresionează cu o gamă vastă de opţiuni suplimentare, ce cresc siguranţa şi confortul. În plus faţă de jantele aerodinamice şi sportive de 20” şi de farurile adaptive elegante cu tehnologie LED, varianta „Impressive” te captivează şi cu alte echipamente funcţionale care îţi permit să te relaxezi în timp ce conduci şi-ţi oferă o experienţă plăcută la volan.

 • Exterior

 • Interior

BMW iX3 în detaliu: descoperă datele tehnice.

DINAMICA DE CONDUS ELECTRIZANTĂ A BMW iX3.

O scurtă privire asupra tehnologiilor trenului de rulare şi ale şasiului BMW iX3.

BMW iX3 beneficiază de dinamica de condus specială şi de performanţa eficientă, datorită tehnologiei eDrive, aflată la cea de-a cincea generaţie. Unitatea de propulsie electrică alcătuită din motor electric, transmisie şi elemente electronice de propulsie este creată pentru eficienţă maximă şi plăcere pură de a conduce. Bateria de înaltă tensiune, cu celule electrice litiu-ion create special, oferă putere motorului electric. Sistemul de propulsie direct asigură cuplu maxim încă de la plecarea de pe loc şi permite acceleraţie spontană şi neîntreruptă. Împreună cu suspensia adaptivă, care ajustează caracteristicile amortizoarelor în funcţie de fiecare situaţie de condus, acest model îţi garantează confort superior şi dinamică de condus precisă pe orice şosea. Astfel, BMW iX3 oferă interacţiunea perfectă dintre eficienţă, performanţă şi linişte încrezătoare la volan. În acelaşi timp, detaliile de design excepţionale în albastru BMW i şi tehnologiile orientate spre viitor, precum jantele aerodinamice opţionale de 20” sau designul emblematic al sunetului, scot în evidenţă exclusivitatea automobilului. Grila BMW opţională, parte a pachetului BMW Individual Shadow Line lucios cu conţinut extins, împreună cu ramele geamurilor şi barele negre lucioase pentru plafon, accentuează dinamica acestui model. Fiecare călătorie cu BMW iX3 devine, astfel, o aventură electrizantă.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW iX3, G08, 2020, în Alb Mineral metalizat
Imagine cu cea de-a cincea generaţie a trenului de rulare electric al BMW iX3, G08, 2020

Tren de rulare electric.

Unitatea de propulsie integrată îmbină motorul electric, transmisia şi elementele electronice de propulsie într-o carcasă din aluminiu, economisind astfel spaţiu şi beneficiind de o greutate redusă. Cerinţele pentru acceleraţia directă şi spontană asigură plăcerea de a conduce caracteristică BMW. Prin evitarea folosirii metalelor denumite „pământuri rare”, motorul electric este foarte sustenabil.
Imagine cu sistemul de recuperare al energiei generate la frânare din BMW iX3, G08, 2020

Sistem de recuperare.

Sistemul de recuperare transformă energia cinetică generată în timpul decelerării şi a frânării în electricitate şi o introduce în bateria de înaltă tensiune a sistemului de propulsie pentru a creşte autonomia. Reglarea nivelului de recuperare în patru trepte permite o individualizare crescută şi oferă confort superior.
Imagine cu bateria de înaltă tensiune a BMW iX3, G08, 2020

Baterie de înaltă tensiune.

Bateria de înaltă tensiune, cu celule electrice litiu-ion create special, oferă putere motorului electric şi este integrată în şasiu, într-un mod care o protejează de eventualele impacturi. Aceasta poate fi încărcată de la o priză casnică, de la panoul BMW Wallbox sau de la staţii publice de încărcare. Sistemul de gestionare a bateriei asigură procese de încărcare eficiente şi putere de propulsie optimă.
Imagine în prim plan cu jantele aerodinamice de 20”, tip 843, bicolore, cu anvelope mixte, ale BMW iX3, G08, 2020, în Alb Mineral metalizat

Jante aerodinamice de 20”, tip 843, bicolore, cu anvelope mixte.

Jante aerodinamice de 20”, tip 843, în Negru Jet bicolor, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 8 J x 20, 245/45 R20 şi spate 9,5 J x 20, 275/40 R20.
Imagine cu BMW iX3, G08, 2020, cu „BMW IconicSounds Electric”, rulând pe şosea

„BMW IconicSounds Electric”.

Cu „BMW IconicSounds Electric”, te poţi bucura de o experienţă de condus mult mai palpitantă în mod integral electric. Sunetele create îţi oferă un răspuns acustic imediat atunci când efectuezi diferite manevre. În plus, sunetul produs este redat în interior prin sistemul audio şi la exterior prin componentele sistemului acustic de protecţie pentru pietoni.
Imagine în prim plan cu schimbătorul de viteze al BMW iX3, G08, 2020, cu suspensie adaptivă

Suspensie adaptivă.

Suspensia adaptivă permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările fiecărei situaţii de condus şi creşte confortul la rulare şi dinamica de condus. Setarea standard „COMFORT” oferă o experienţă de condus foarte confortabilă.
Sistemele de asistare a conducătorului auto disponibile pe BMW iX3, G08, 2020, într-un videoclip

SISTEMELE DE ASISTARE A CONDUCĂTORULUI AUTO DISPONIBILE PE BMW iX3.

TEHNOLOGIILE BMW iX3.

Sistemele de asistare a conducătorului auto şi conectivitatea BMW iX3.

BMW iX3 este un deschizător de drumuri: sistemele de asistare a conducătorului auto de ultimă generaţie, precum pachetul Driving Assistant Professional disponibil în echiparea standard, te susţin cu sisteme şi funcţii parţial autonome, în fiecare situaţie de condus. Datorită sistemului de camere video cu perspectivă panoramică, împreună cu asistentul la parcare şi asistentul pentru mersul în marşarier, asistentul „Plus” la parcare facilitează manevrarea şi parcarea automobilului. BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română) este alături de tine, în calitate de cel mai mare expert în automobile. Acesta îţi oferă detalii cu privire la statusul automobilului tău, sfaturi cu privire la folosirea unui mod de condus cât mai eficient posibil şi-ţi permite să controlezi în mod simplu numeroase funcţii din interior, prin comandă vocală, în timp ce funcţiile inovatoare de divertisment, precum sistemul de integrare pentru smartphone cu Android Auto sau Apple CarPlay, îţi oferă informaţii şi te distrează în timpul călătoriilor tale. Serviciile digitale pentru încărcare conectată îţi arată nivelul de încărcare curent al bateriei şi cea mai apropiată opţiune de încărcare, atunci când eşti pe drum. Poţi gestiona operaţiunea de încărcare în orice moment şi astfel te bucuri de o experienţă de condus relaxată şi lipsită de griji cu automobilul tău BMW iX3. În plus, planificarea traseelor devine mai uşoară pentru că pauzele de încărcare sunt incluse automat şi primeşti informaţii suplimentare despre staţiile de încărcare şi punctele de interes (POI) fascinante din apropiere, astfel poţi profita din plin de pauza de încărcare într-o cafenea, de exemplu.

Habitaclul BMW iX3, G08, 2020
Imagine din interiorul BMW iX3, G08, 2020, cu asistentul „Plus” la parcare pe Control Display

Asistent „Plus” la parcare.

Pachetul de echipamente Asistent „Plus” la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, cameră video cu perspectivă panoramică, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, Asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi Asistent pentru mersul în marşarier.
Imagine din interiorul BMW iX3, G08, 2020, cu Driving Assistant Professional pe Control Display

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în situaţii de condus monotone sau dificile. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistent la direcţie şi la menţinerea traseului cu funcţii extinse, asistent la schimbarea benzii de circulaţie şi asistent la menţinerea benzii de circulaţie cu protecţie activă împotriva coliziunilor laterale.
Imagine din interiorul BMW iX3, G08, 2020, cu asistentul în ambuteiaje pe panoul de instrumente

Asistent în ambuteiaje cu permisiunea de luare a mâinilor de pe volan la viteze de 60 km/h.

Ai plecat într-o escapadă de weekend, însă întâmpini trafic aglomerat pe traseu? Nicio problemă. Cu asistentul în ambuteiaje, te poţi relaxa chiar şi în situaţiile monotone. Acesta permite automobilului tău să ruleze în ritm cu ceilalţi participanţi la trafic şi păstrează automat distanţa faţă de automobilul din faţă. În plus, la viteze de 60 km/h, sistemul îţi permite să iei mâinile de pe volan.
Imagine din interiorul BMW iX3, G08, 2020, cu perspectiva pentru condus asistat pe panoul de instrumente

Sistemul de asistenţă cu perspectivă panoramică.

Sistemul de asistenţă cu perspectivă panoramică îţi oferă informaţii în timp real cu privire la zonele din jurul automobilului, adunate de la mai multe sisteme de asistare. Datorită display-ului 3D animat din panoul de instrumente, poţi vedea clar modul în care automobilul tău percepe situaţia curentă din trafic şi, prin urmare, poţi înţelege cum funcţionează sistemele respective.
Imagine din interiorul BMW iX3, G08, 2020, cu asistentul la direcţie şi la menţinerea traseului, cu funcţii extinse, pe panoul de instrumente

Asistent la direcţie şi la menţinerea traseului, cu funcţii extinse.

Asistentul la direcţie şi la menţinerea traseului, cu funcţii extinse, poate fi activat pentru a-ţi oferi sprijin în situaţiile de condus monotone. Acesta te ajută să menţii automobilul pe centrul benzii de rulare, îţi oferă asistenţă în spaţii înguste şi, cu sistemul activ de ghidare pe traseu, facilitează condusul pe autostrăzi.
Imagine din interiorul BMW iX3, G08, 2020, cu pilotul automat cu funcţie Stop & Go pe panoul de instrumente

Pilot automat cu funcţie Stop & Go.

Pilotul automat cu funcţie Stop & Go menţine automat distanţa selectată faţă de automobilul din faţă la o viteză între 30 şi 210 km/h şi include funcţia de oprire şi pornire în ambuteiaje. Sistemul de asistenţă privind limita de viteză permite adoptarea limitei de viteză cu ajutorul pilotului automat. Sistemul de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă recunoaşte automobilele staţionate, pietonii şi bicicliştii.
Imagine din interiorul BMW iX3, G08, 2020, cu BMW Live Cockpit Professional pe panoul de instrumente

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de înaltă rezoluţie cu diagonala de 10,25” şi operare tactilă şi un display de instrumente complet digital cu diagonala de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul Controller-ului iDrive Touch.
Imagine din interiorul BMW iX3, G08, 2020, cu BMW Intelligent Personal Assistant pe Control Display

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hey, BMW. Who are you?” Nu ar fi incredibil dacă automobilul tău BMW ar deveni şi asistentul tău personal? Interacţionează cu automobilul tău folosind BMW Intelligent Personal Assistant (nu este disponibil în limba română). Acesta te cunoaşte, se perfecţionează în fiecare zi şi te asistă în orice situaţie. Poţi chiar stabili propriul cuvânt pentru activare. Îţi poate explica orice aspect legat de automobilul tău BMW şi te ajută să îl cunoşti mai bine.
Imagine din interiorul BMW iX3, G08, 2020, cu BMW Maps pe Control Display

BMW Maps.

În timpul planificării şi a pregătirii, în timp ce conduci şi chiar în timp ce parchezi: BMW Maps îţi garantează o experienţă de navigaţie excepţională. Adu un plus de confort şi personalizare călătoriei tale, cu operarea intuitivă şi sistemul de navigaţie perfect optimizat pentru conducătorul auto.
Imagine din interiorul BMW iX3, G08, 2020, cu serviciile pentru încărcare conectată pe Control Display

Servicii pentru încărcare conectată.

Cu serviciile digitale pentru încărcare conectată, foloseşti autonomia electrică a modelului tău BMW i în mod optim şi eficient. De îndată ce începi planificarea călătoriei tale, sistemul îţi indică în mod precis cele mai apropiate staţii publice de încărcare de pe traseu şi te informează în prealabil, de exemplu, cu privire la disponibilitatea acestor staţii şi la puterea oferită.
Imagine din interiorul BMW iX3, G08, 2020, cu sistemul de integrare pentru smartphone

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcţiile smartphone-ului tău în automobilul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Datorită sistemului de integrare pentru smartphone, automobilul tău suportă Apple CarPlay şi Android Auto printr-o conexiune wireless între smartphone şi automobil. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii în automobilul tău BMW.
BMW iX3, G08, 2020, cu „Digital Key”

„Digital Key”.

De ce să-ţi iei cheia cu tine dacă ai smartphone-ul? Poţi deschide şi închide automobilul tău BMW, şi chiar porni motorul, folosind „BMW Digital Key”. De asemenea, poţi autoriza până la cinci persoane cu iPhone-uri compatibile* să folosească automobilul tău BMW. Printre altele, puterea de propulsie şi viteza maximă pot fi limitate, de exemplu, pentru conducătorii auto începători. *„BMW Digital Key” este compatibilă doar cu anumite iPhone-uri. Lista iPhone-urilor compatibile este disponibilă la bmw.com/digitalkey.

CONSUM DE ENERGIE ŞI EMISII DE CO2.

BMW iX3(1):
Consum de energie, în kWh/100 km: 18,5
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
Emisii medii de CO2, în g/km: 0


Valorile automobilelor marcate cu (1) sunt provizorii.


Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

/

Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.

/

Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

Citeşte în continuare

Consum de energie şi emisii de CO₂.

 • BMW iX3(1):
  Consum de energie, în kWh/100 km: 18,5
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0

  Valorile automobilelor marcate cu (1) sunt provizorii.

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.