Piloti Racing League Romania

PILOŢI.

Grila actorilor principali din Racing League Romania.

PILOŢI.Grila actorilor principali din Racing League Romania.

ALEXANDRU CASCATĂU 12/08/1992

Alex Cascatău - Racing League Romania

Reşedinţa: Marea Britanie

Profesia: Consultant

De când activezi în sim racing (ani)? 5

Ce te atrage la această disciplină? Costurile mici raportat la cursele reale şi faptul că mă ajută să îmi menţin instinctele în formă.

Ce părere ai despre Racing League Romania? O comunitate extraordinară şi foarte profesionistă.

ALEXANDRU DOBREA 25/02/1987

Alexandru Dobrea - Racing League Romania

Reşedinţa: Iaşi

Profesia: Administrator SimRacing Experience Iaşi

De când activezi în sim racing (ani)? 10

Ce te atrage la această disciplină? Pasiunea pentru condus şi motorsport, competiţia.

Ce părere ai despre Racing League Romania? O comunitate frumoasă în continuă creştere şi multă pasiune. Încerc să ajut cât pot la dezvoltarea ei.

ANDREI BECHIR 03/12/1996

Andrei Bechir - Racing League Romania

Reşedinţa: Giurgiu (oraş natal) - Bucureşti (oraşul în care locuiesc acum)

Profesia: Game Tester, hopefully Software Tester soon.

De când activezi în sim racing (ani)? 2

Ce te atrage la această disciplină? The thrill... Emoţiile pe care le simt înainte să se stingă semaforul sunt incredibile.. în special când competiţia este strânsă şi miza mare (RLR de exemplu). Acel feeling pe care nu mi-l oferă nici un alt joc sau gen de joc.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Best there is! Încă sunt aspecte la care mai trebuie lucrat, dar overall s-a ajuns la un nivel foarte ridicat competiţional şi organizatoric, fără să fie vorba de câştiguri materiale sau alte chestii ce te pot motiva. Totul a fost şi este făcut din pasiune. Ceea ce este absolut minunat şi mă bucur că am reuşit să găsesc această comunitate şi să ajut la dezvoltarea ei.

ANDREI DINCĂ 03/02/1982

Andrei Dincă - Racing League Romania

Reşedinţa: Bucureşti

Profesia: Şofer Sameday

De când activezi în sim racing (ani)? 13

Ce te atrage la această disciplină Iniţial, curiozitatea, după care totul a luat viteză şi m-am trezit cu sentimentul plăcut de a fi pe traseu la volanul unei maşini de curse, pe care sigur nu mi-aş putea-o permite vreodată, alături de oponenţi mai buni sau mai slabi ca mine. Acum mă ţine aproape, competiţia, comunitatea. şi legătura dintre oameni pe care o face acest sport.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Nu am făcut parte din comunitatea RLR chiar de la început dar pot spune că am avut ocazia să întâlnesc persoane pe care altfel nu le întâlneam niciodată iar experienţa pe care o oferă comunitatea este doar unul din multele lucruri bune pe care RLR le are de oferit.

ANDREI DUMINICĂ 17/11/1996

Andrei Duminică - Racing League Romania

Reşedinţa: Bucureşti

Profesia: Data Analyst

De când activezi în sim racing (ani)? 1

Ce te atrage la această disciplină? Versatilitatea ei, simulatoarele pot fi abordate ca un "joc", cât şi ca o unealtă ce îţi poate îmbunătăţii reflexele, coordonarea ochi-mâini-picioare, anduranţă psihică, etc.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Evident una foarte bună, sentimentul de apartenenţă la o comunitate este foarte puternic. Mă bucur să văd că băieţii sunt foarte activi şi săritori pe grup, iar când vine vorba de platformele de simulare/disciplină de motorsport, aceştia sunt foarte versatili.

ANDREI MORŢILĂ 27/09/1984

Andrei Morţilă - Racing League Romania

Reşedinţa: Sinaia -> Whistler, Canada

Profesia: Advanced Driver Trainer & Instructor de Snowboard şi Downhill Bike

De când activezi în sim racing (ani)? 1

Ce te atrage la această disciplină? Un tool foarte bun, este foarte fun, şi îmi place competiţia din RLR.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Băieţii se ocupă foarte serios de această ligă, şi nivelul de racing este extraordinar de bun. Sper să facă mai multe evenimente şi să crească comunitatea de sim-racing, la fel cum au facut şi până acum.

BOGDAN MOLDOVAN 09/02/1996

Bogdan Moldovan - Racing League Romania

Reşedinţa: Cluj-Napoca

Profesia: Student

De când activezi în sim racing (ani)? 2

Ce te atrage la această disciplină? Faptul că maşinile necesită un skill mai mare de a le controla decât la jocurile obişnuite.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Comunitate unită şi pasionată de Sim Racing.

BOGDAN MUTU 24/07/1995

Bogdan Mutu - Racing League Romania

Reşedinţa: Sibiu

Profesia: Programator

De când activezi în sim racing (ani)? 2

Ce te atrage la această disciplină? Pasiunea pentru automobile, spiritul de competiţie, adrenalina.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Este un mega proiect cum nu credeam că va exista în România. Nivelul de organizare, promovare şi competiţie este fantastic.

CRISTIAN BERINDEA 02/12/1995

Cristian Berindea - Racing League Romania

Reşedinţa: Oradea

Profesia: Tehnician auto

De când activezi în sim racing (ani)? 6

Ce te atrage la această disciplină? Posibilităţi multiple pentru a testa cele mai faine maşini de curse şi circuite într-un mediu mai abordabil decât cursele reale.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Foarte bună, un proiect foarte interesant susţinut de o comunitate excelentă.

CRISTIAN MOISESCU 18/09/1983

Cristian Moisescu - Racing League Romania

Reşedinţa: Bucureşti

Profesia: Sectorul IT

De când activezi în sim racing (ani)? 10

Ce te atrage la această disciplină? Îmi place că poţi explora/studia nişte situaţii pe care nu le puteai explora în România la acea vreme din cauza lipsei unui circuit de viteză. Pe lângă asta, este o metodă de practice foarte bună şi ieftină să keep in shape când nu ajungi la circuit în viaţa reală. Deşi pare incredibil, chiar oferă nişte senzaţii foarte palpabile în partea de racing/curse în sine, nu hotlapping. Cu siguranţă ajută considerabil şi în realitate dacă aşezi/ajustezi lucrurile corect în cap, pentru simplul fapt că poţi încerca şi trece peste limite fără niciun fel de risc, doar cât să deschizi nişte noi sinapse, să ştie că există even more. :)

Ce părere ai despre Racing League Romania? Un campionat profesionist şi cu nivel foarte ridicat de competivitate (chiar raportat la nivel mondial), o comunitate în continuă creştere. De departe admir cel mai mult sportivitatea prin ideea de “fixed setup”, sunt un mare susţinător al competiţiilor unde se exclude variaţia din setup/exploit/bug de programare pe anumite setări, after all, it’s all 0 and 1.

FLORIN MERGEA 26/01/1985

Florin Mergea - Racing League Romania

Reşedinţa: Bucureşti

Profesia: Jucător profesionist de tenis

De când activezi în sim racing (ani)? 25

Ce te atrage la această disciplină? Cred că te naşti cu unele lucruri. De când mă ştiu am fost atras de orice formă de motorsport şi de maşini în general. Urmăresc Formula 1 din 93 de când aveam 8 ani şi am rămas profund marcat de moartea neaşteptată a lui Ayrton Senna în 94. Primul joc pe calculator a fost Grand Prix 2 de MicroProse şi Geoff Crammond. După aceea am jucat absolut toate jocurile posibile cu maşini. Primul volan a fost un Logitech acum vreo 20 de ani. Nu mai ştiu ce model. Încă mai am cutia. În 2011, când am avut propria casă, am luat un G27 şi un playseat Alcantara şi mă jucam pe televizor. Apoi am migrat pe Fanatec v2, tot sistemul de la ei şi pe Rseat. Apoi, în 2015, după Turneul Campionilor, m-am decis să investesc mai serios şi am trecut pe Heusinkveld şi Leo Bodnar. Îmi doresc extraordinar de mult ca simracingul românesc să crească şi să fac şi eu parte din el şi de ce nu, după tenis, să fie ceva cu care pot continua în aceeași manieră.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Este ceea ce motorsportul românesc avea nevoie. O comunitate mare, cu piloţi atât virtuali cât şi de meserie. Bineînţeles, ştiu de RLR de foarte mult timp dar lipsa timpului liber nu m-a lăsat să fac ceva serios. Noi, toţi cei care ne dăm azi în cadrul RLR, suntem norocoşi să vă avem. Fără voi nu ne-am putea urma pasiunea într-un cadru 100% românesc. Din punctul meu de vedere, cunosc lume nouă, oameni dedicaţi, din diferite sisteme şi discipline şi învăţ lucruri noi. Încă odată, vă mulţumesc pentru efortul din spate şi că aţi creat acest mediu ca toată lumea să se simtă bine.

LUKAS-MARTIN HELLMANN 07/11/2004

Lukas-Martin Hellmann - Racing League Romania

Reşedinţa: Braşov

Profesia: Elev

De când activezi în sim racing (ani)? 2

Ce te atrage la această disciplină? De când sunt mic îmi place motorsportul şi mai ales în România, sim racing-ul este cel mai convenabil mod de a îşi dovedi îndemânarea.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Sunt plăcut surprins de organizare, îmi place ideea de setup fix, curse de 30 de minute şi grila inversată. Pe de altă parte, nu m-aş fi așteptat niciodată să văd un campionat cu peste 200 de participanţi înscrişi, competiţia este foarte mare.

MIHAI NEG 01/09/1999

Neg Mihai-Alexandru - Racing League Romania

Reşedinţa: Bucureşti

Profesia: Student

De când activezi în sim racing (ani)? 1

Ce te atrage la această disciplină? Competiţia şi îmbunătăţirea individuală.

Ce părere ai despre Racing League Romania? O părere foarte bună, e primul meu sezon aici şi prima oară când folosesc Assetto Corsa. şi nu mă aşteptam să fie aşa tare.

MIHAI RUSU 16/10/1982

Mihai Rusu - Racing League Romania

Reşedinţa: Slatina

Profesia: Economist

De când activezi în sim racing (ani)? 2

Ce te atrage la această disciplină? Competiţia, siguranţa (faţă de cursele reale), imersivitatea.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Un grup de entuziaşti, dedicaţi care au dus simracingul din România la un nivel profesionist.

RADU DUMITRESCU 22/01/1992

Radu Dumitrescu - Racing League Romania

Reşedinţa: Bucureşti

Profesia: COO

De când activezi în sim racing (ani)? 2

Ce te atrage la această disciplină? Posibilitatea de a alerga roată la roată, indiferent de sezon.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Cea mai faină comunitate de racing din România (real life included).

ROBERT PREPELIŢĂ 16/12/1995

Robert Prepeliţă - Racing League Romania

Reşedinţa: Iaşi

Profesia: Domeniul HoReca

De când activezi în sim racing (ani)? 12

Ce te atrage la această disciplină? Îmi pot manifesta dorinţa pe care o am pentru motorsport şi cel mai important, te ţine departe de viteza pe şosea în viaţa reală.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Racing League Romania a însemnat foarte mult pentru mine deoarece este primul campionat la care particip în mod competitiv. M-a ajutat să îmi găsesc un termen de comparaţie pentru mine însumi şi să îmi dau seama ca mă mai pot îmbunătăţi, dar îmi oferă şi o doză puternică de adrenalină, distracţie şi emoţii, în fiecare duminică seară.

SZABO AKOS 13/08/1997

Akos Szabo - Racing League Romania

Reşedinţa: Braşov

Profesia: Liber profesionist

De când activezi în sim racing (ani)? 3

Ce te atrage la această disciplină? Îmi
place intesitatea unui concurs, rivalitatea pe traseu, dar şi friendshipul în afara traseului.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Părerea mea despre RLR este numai pozitivă. M-am dat şi în sezonul 4 şi acum în sezonul 5 am vazut multe imbunătăţiri, competition mai mare, organizare mai bună, şi în plus am avut ocazia să cunosc simraceri din ţară. Deci Thumbs Up RLR !

VALENTIN BOLDUR 29/07/1987

Vali Boldur - Racing League Romania

Reşedinţa: Bucureşti

Profesia: (ex) Trainer de conducere defensivă şi sportivă

De când activezi în sim racing (ani)? 6

Ce te atrage la această disciplină? Mă atrage faptul că sunt nişte platforme benefice perfecţionării pilotajului şi faptul că regăsesc aceleaşi trăiri şi senzaţii din maţinile reale, într-o proporţie mult mai mică desigur.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Deşi sunt la prima participare în acest campionat, mă bucur că am găsit un loc prielnic de antrenament alături de câţiva prieteni vechi dar şi faptul că sunt din ce în ce mai mulţi şoferi care devin piloţi, fie ei doar virtuali. Îmi doresc să pot concura în continuare la un nivel din ce în ce mai ridicat alături de ceilalţi piloţi şi să ne putem apropia cât mai mult de o etică corectă pe circuit. Ca urmare, am o părere foarte pozitivă despre Racing League Romania şi îmi doresc ca aceasta să se îmbunătăţească şi mai mult pe viitor.

VICTOR NICOLAE 15/06/1992

Victor Nicolae - Racing League Romania

Reşedinţa: Bucureşti

Profesia: Inginer

De când activezi în sim racing (ani)? 6

Ce te atrage la această disciplină? Simularea mecanică, racing, comunitatea.

Ce părere ai despre Racing League Romania? De departe numărul 1 în RO, cu o groază de spaţiu pentru a creşte şi mai mult.

VICTOR TARAŞ 15/07/2004

Victor Taraş - Racing League Romania

Reşedinţa: Braşov

Profesia: Elev

De când activezi în sim racing (ani)? 1

Ce te atrage la această disciplină? Faptul că poţi concura cu maşini, pe circuite, cu oameni la care în realitate nu ai avea acces. Îţi dă libertatea de a practica un sport care în realitate este inaccesibil pentru majoritatea oamenilor.

Ce părere ai despre Racing League Romania? Racing League Romania este exact ceea ce îmi doream de la sim racing: curse pe care le ia toată lumea în serios şi competiţie foarte strânsă care îţi oferă ocazia de a avea fighturi superbe. Joi seara, înainte de prima etapă din sezonul acesta eram la o plimbare pe Highlands şi discutam cu Lukas ce interesant ar fi dacă ne-am băga într-o ligă de racing, şi după, mai târziu, primesc un mesaj cu linkul de la forum. Vineri ne-am făcut înscrierea, iar peste două zile participam deja în prima cursă.