BMW Seria 1 în Albastru Misano
Preț (cu TVA)30.106 €
Consum mixt de combustibil6,8–8,0 l/100 km
Motorizare şi sistem de propulsieBenzinăDiesel

THE 1

BMW SERIA 1.

Preț (cu TVA)30.106 €
Consum mixt de combustibil6,8–8,0 l/100 km
Motorizare şi sistem de propulsieBenzinăDiesel

BMW Seria 1 este aici pentru a atrage toate privirile. Aceasta pentru că designul său remarcabil şi limbajul designului progresiv îl scoate în evidenţă din mulţime chiar de la prima vedere. Acelaşi lucru este valabil şi în ceea ce priveşte interiorul său, cu o atmosferă modernă care inspiră prin calitatea premium şi senzaţia de deschidere. Motoarele eficiente, tracţiunea faţă în premieră acum pentru BMW Seria 1 şi tehnologiile de şasiu de ultimă generaţie garantează experienţe de condus pline de dinamică şi sportivitate, în timp ce tehnologiile inovatoare şi sistemele inteligente de asistenţă au grijă să ajungi întotdeauna la destinaţie în siguranţă şi confortabil.

Citeşte în continuare

DESIGNUL SPORTIV AL MODELELOR BMW SERIA 1.

Autoritate recunoscută imediat: designul BMW Seria 1 lasă o impresie puternică atât la interior cât şi la exterior. Începând de la partea frontală dinamică cu grila frontală dublă amplă şi spoilerul faţă lat. Contururile clar definite merg în paralel cu linia fluidă a plafonului până la partea din spate distinctă. Caracterul premium al BMW Seria 1 continuă şi la interior. Pasagerii pot să se bucure la interior de atmosfera generos dimensionată şi deschisă a stării de bine. Habitaclul impresionează prin caracteristicile de echipare optimizate ergonomic şi orientarea către şofer pusă în aplicare sistematic.

Citeşte în continuare

DESIGN.

Caracteristicile de echipare de înaltă calitate pentru exteriorul şi interiorul BMW Seria 1.

Explorează opţiunile de design sportiv ale modelului BMW Seria 1 cu Sport Line. Cu opţiunile de echipare de înaltă calitate pentru exterior şi interior, îţi poţi personaliza automobilul în întregime pentru a se potrivi gustului tău şi preferinţelor personale.
Modelul BMW Seria 1 Sport Line în Alb Mineral
Grila frontală dublă a BMW Seria 1

Grilă frontală dublă.

Grila frontală dublă caracteristică este proiectată ca un element legat şi conţine rama grilei frontale cromată lucioasă şi lamele verticale negre lucioase. Fiind detaliul de design vizual central, aceasta subliniază prezenţa şi estetica automobilului privit din faţă.
BMW Seria 1, modelul Sport Line, cu capace oglinzi exterioare negre

Capacele oglinzilor în Negru.

Capacele oglinzilor nu sunt vopsite în culoarea caroseriei, ci în negru lucios. Acestea subliniază silueta sportivă a automobilului şi îi oferă aspect individualizat.
Modelul BMW Seria 1 Sport Line cu pachetul M Shadow Line lucios

Pachet M Shadow Line lucios.

Pachetul M Shadow Line lucios include numeroase echipamente cu detalii în Negru lucios. Acestea includ finisajele ramelor interioare în care se retrag geamurile, ghidajele şi ramele geamurilor, montanţii B, precum şi ramele oglinzilor exterioare, baza oglinzii exterioare, protecţia pentru oglindă şi piciorul oglinzii.
Ornamentul pentru ţeava de eşapament al modelului BMW Seria 1 Sport Line

Ornament pentru ţeava de eşapament.

Ornamentul pentru ţeava de eşapament de 90 mm (pe stânga la motoarele cu 3 cilindri, pe stânga şi dreapta la motoarele cu 4 cilindri) creează un accent optic şi scoate în evidenţă caracterul sportiv al automobilului.
Habitaclul modelului BMW Seria 1 Sport Line cu volanul sport îmbrăcat în piele

Volan sport turnat prin injecţie.

Volanul sport negru turnat prin injecţie are trei spiţe şi un ornament galvanizat. Volanul sport îmbrăcat în piele neagră are zone ergonomice pentru degetul mare pentru o manevrabilitate mai bună.

BMW Seria 1, modelul Sport Line, ornamentele interioare Illuminated Berlin

Ornamentele interioare Illuminated Berlin.

Ornamentele interioare „Illuminated Berlin” cu detalii „High Matt” pe panoul de bord şi pe ornamentele portierelor oferă interiorului o ambianţă modernă şi exclusivistă. Modelul ornamentelor luminate discret din fundal creează o atmosferă atractivă şi plăcută în interiorul automobilului.
Molul BMW Seria 1 Sport Line cu plafonul panoramic din sticlă

Plafon panoramic din sticlă.

Atunci când este deschis, plafonul panoramică asigură pătrunderea în interior a unei cantităţi însemnate de aer proaspăt, iar atunci când este închis, creează o atmosferă luminoasă în habitaclu. Se închide şi se deschide automat prin apăsarea unui buton sau prin intermediul cheii automobilului şi este echipat cu funcţii de glisare şi de ridicare precum şi cu parasolar şi deflector de vânt.

NOUL BMW SERIA 1 EDIŢIA COLOR VISION.

Ediţia ColorVision oferă, printre altele, următoarele caracteristici:
 • Pachetul M Sport cu volan M turnat prin injecţie
 • Culori de calitate superioară.
 • Design Edition pentru jante din aliaj uşor de 18”.
BMW Seria 1, ediţia ColorVision
Design frontal BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Design frontal.

Grila frontală BMW este amplasată distinctiv între farurile emblematice BMW, cu stilul lor îndrăzneţ, oferind un design modern şi agil al părţii din faţă.

Design spate BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Design spate.

Spatele modelului BMW Seria 1 conferă un aspect sportiv şi distinctiv al designului exterior.  Linia proeminentă  subliniază  postura impozantă  şi robustă pe drum.

Jante M din aliaj uşor de 18”, bicolore, BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Jante M din aliaj uşor de 18”, bicolore.

Prin designul exclusivist în două culori, jantele M din aliaj uşor de 18”, lucioase, în Y-spoke tip 553 M, bicolore oferă modelului BMW Seria 1 din ediţia ColorVision un aspect deosebit de dinamic.

Scaune M Sport în design specific ediţiei BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Scaune M Sport în design specific ediţiei.

Cu materialele luxoase şi designul în două culori, scaunele M sport în piele Dakota Negru/Roşu Magma sau Negru/Alb Ivory oferă propriul fler sportiv. Logourile „Edition” brodate în tetiere accentuează caracterul exclusivist şi de calitate superioară.

Covoraşe specifice ediţiei BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Covoraşe specifice ediţiei.

Aspectul captivant şi finisajele de calitate superioară ale modelului BMW Seria 1 din ediţia ColorVision sunt vizibile până la cel mai fin detaliu. Covoraşele specifice ediţiei cu contur din piele sintetică în negru subliniază această abordare.

Praguri portiere exclusive, BMW Seria 1, ediţia ColorVision

Praguri portiere exclusive.

De le intrare, BMW Seria 1 din ediţia ColorVision îşi dezvăluie accentele exclusiviste. Pragurile portierelor cu logo Edition integrat şi efecte fluorescente la contactul cu lumina produc acest efect.

DINAMICA DE CONDUS.

Trenul de rulare, şasiul şi direcţia M Sport ale BMW Seria 1.

Indiferent dacă este vorba de acceleraţia puternică, manevrabilitatea agilă sau de aderenţa sigură - BMW Seria 1 transformă fiecare călătorie într-un punct culminant datorită motorului său eficient şi a setului format din trenul de rulare dinamic şi componentele de şasiu. Explorează caracteristicile dinamicii de condus selectate şi configurează automobilul tău personalizat BMW Seria 1.
BMW Seria 1 cu direcţia M Sport

Direcţia M Sport.

Direcţia M Sport cu Servotronic oferă un răspuns direct şi agil şi reduce efortul fizic necesar la virare. Automobilul tău poate fi direcţionat mai precis, oferind caracteristici de manevrabilitate deosebit de atletice, în special pe drumuri sinuoase.
BMW Seria 1, transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Sistemul de tracţiune integrală BMW xDrive inteligent al BMW Seria 1

BMW xDrive.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă maxime în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea.
BMW Seria 1 cu suspensia adaptivă

Suspensie adaptivă.

Suspensia adaptivă permite ajustarea caracteristicilor amortizoarelor la solicitările situaţiei de condus şi îmbină confortul superior cu dinamica de condus şi cel mai înalt nivel de siguranţă. Poţi alege modul „COMFORT” standard sau modul „SPORT”, prin intermediul sistemului „Driving Experience Control”.
BMW Seria 1 în Albastru Misano

ASISTENŢĂ CONDUCĂTOR AUTO ŞI CONECTIVITATE.

Tehnologii inteligente şi sisteme inteligente de asistenţă în BMW Seria 1.

Permite automobilului să parcheze independent sau solicită asistentului vocal inteligent să îţi indice următoarea staţie de alimentare. BMW Seria 1 îţi oferă o gamă largă de funcţii ajutătoare, servicii digitale, şi sisteme inteligente de asistenţă - pentru confort şi siguranţă maxime.
BMW Seria 1, Control Display cu sistemul inteligent de asistenţă Driving Assistant

Driving Assistant.

Pachetul de siguranţă Driving Assistant are sisteme bazate pe camere video, precum sistem de Avertizare de coliziune frontală cu funcţie de frânare în caz de urgenţă, sistem de asistenţă privind limita de viteză, Speed Limit Info cu indicator de interzicere a depăşirii şi previzualizare, precum şi Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie. În plus, echipamentul bazat pe radar are sistem de Avertizare de trafic în partea spate, Avertizare la schimbarea benzii de circulaţie şi Avertizare de coliziune în partea spate.
BMW Seria 1 cu sistemul de ajutor practic al Asistentului la parcare

Asistentul la parcare.

Asistentul la parcare îţi permite să parchezi şi să manevrezi automobilul cu uşurinţă. Camera video cu perspectivă spate îţi oferă vizibilitate optimă asupra zonei din spatele automobilului. Sistemul activ de asistenţă la parcare asigură mai multă protecţie împotriva avariilor produse în timpul parcării. Asistentul la parcare realizează automat parcarea automobilului în spaţii laterale sau perpendiculare şi poate de asemenea ieşi din spaţiile de parcare laterale. Asistentul pentru mersul cu spatele te ajută în timpul mersului în marşarier, de exemplu, pe benzile înguste.
BMW Seria 1, BMW Head-Up Display

BMW Head-Up display.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color proiectează informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual, astfel tu te poţi concentra exclusiv asupra condusului. În funcţie de echipamente, sunt afişate informaţii precum viteza actuală, instrucţiuni de navigaţie, informaţii despre limita de viteză, inclusiv indicatorul de interzicere a depăşirii, precum şi liste de apeluri şi de divertisment.
Combinaţie de afişaje BMW Live Cockpit Professional în BMW Seria 1

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de 10,25” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 10,25”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.
Sistemul de comandă vocală inteligent BMW Intelligent Personal Assistant al BMW Seria 1

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hei, BMW, mi-e foame.” BMW Intelligent Personal Assistant va găsi cel mai apropiat restaurant şi va planifica imediat ruta. Dar poate să facă şi mai multe. BMW Intelligent Personal Assistant te va asista la utilizarea funcţiilor automobilului. Şi explică în mod clar funcţii utile. Te ajută să manevrezi modelul tău BMW simplu şi intuitiv.

Remote Software Upgrade în noul BMW Seria 1

Remote Software Upgrade.

Acesta păstrează modelul tău BMW actualizat. Actualizările Remote Software Upgrade pot fi descărcate prin intermediul aplicaţiei My BMW sau în automobil, apoi pot fi instalate.

BMW Seria 1 cu sistemul de integrare pentru smartphone

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum  fără funcţiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poţi gestiona ca de obicei? Sistemul de integrare pentru smartphone conectează smartphone-ul wireless la automobilul tău prin Apple CarPlay şi Android Auto. Acest lucru îţi permite să foloseşti funcţiile cunoscute şi numeroase aplicaţii cu ajutorul Control Display-ului.

BMW Seria 1 Digital Key

BMW Digital Key.

BMW Digital Key transformă smartphone-ul* tău compatibil într-o cheie de automobil. Pentru a descuia portierele trebuie doar să ţii smartphone-ul în dreptul mânerului; înainte de a porni motorul automobilului tău BMW, pune telefonul în suportul pentru smartphone. În plus, poţi trimite o cheie BMW Digital Key către până la cinci prieteni şi poţi chiar să limitezi viteza maximă, de exemplu – ideal pentru şoferii începători.

 

*BMW Digital Key este compatibilă doar cu anumite modele de smartphone. O listă a tuturor modelelor de smartphone compatibile este disponibilă accesând: bmw.com/digitalkey. Pentru folosirea BMW Digital Key sunt necesare echipamentele Teleservices.

VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE.

Versiunile individuale puternice ale BMW Seria 1.

Model Sport Line.

 • Jante din aliaj uşor Double-spoke de 17”, tip 549; există şi alte variante de jante disponibile.
 • Pachet M Shadow Line lucios.
 • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă în combinaţia material textil/Sensatec Anthracite cu accent gri; opţional accent portocaliu; există şi alte variante de tapiţerie disponibile.
 • Volan sport îmbrăcat în piele.
Pachet M Shadow Line lucios

Model M Sport.

 • Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 17”, tip 550 M, Bicolor; există şi alte variante de jante disponibile.
 • Suspensie M Sport cu direcţie M Sport; există şi alte variante de suspensie disponibile.
 • Scaune sport pentru şofer şi pasagerul din faţă din material textil Sensatec Trigon Negru; există şi alte variante de tapiţerie disponibile.
 • Volan M îmbrăcat în piele.
BMW Seria 1 M Sport, Roşu Melbourne

Model Advantage.

 • Jante din aliaj uşor Star-spoke de 16”, tip 517 (doar pentru 116i/116d).
 • Pilot automat cu funcţie de frânare.
 • Sistem de asistenţă la parcare (PDC – „Park Distance Control”).
 • Pachet pentru spaţii de depozitare.
BMW Seria 1, model Advantage în Negru
 • Model Sport Line.
 • Model M Sport.
 • Model Advantage.

BMW SERIA 1 128ti.

Designul şi dinamica de condus a BMW Seria 1 128ti.

Aspectul său impresionant şi detaliile tehnice fac din BMW 128ti un reprezentant deosebit de sportiv al gamei de modele. Potrivit cu elementele sale de design uimitoare specifice modelului, motorul său pe benzină cu tehnologia BMW TwinPower Turbo şi blocarea diferenţială pe puntea faţă asigură dinamica de condus la cel mai înalt standard.
Prag lateral cu print „ti” BMW Seria 1 128ti F40

Prag lateral cu print „ti”.

Pragul lateral cu accent roşu şi printul „ti” subliniază în mod artistic aspectul sportiv al automobilului.
Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 18”, tip 553 M, Bicolor cu anvelope Performance ale BMW Seria 1 128ti F40

Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 18”, tip 553 M, Bicolor cu anvelope Performance.

Jante M din aliaj uşor Y-spoke de 18”, tip 553 M, Gri Orbit Bicolor, lucioase, dimensiune 8 J x 18 şi anvelope tip 225/40 R18.

Caracteristici design interior BMW Seria 1 128ti F40

Caracteristici design interior.

Interiorul are o atmosferă distinctă, sportivă şi elegantă, datorită caracteristicilor de design specifice 128ti. Acest lucru este garantat de detalii precum volanul M turnat prin injecţie cu cusături contrastante roşii, scaunele sport exclusive cu accente roşii, covoraşele exclusive asortate, cu margini roşii şi logoul „ti” brodat pe cotiera centrală.

Diferenţialul 100% sDrive & Slip al BMW Seria 1 128ti F40

Diferenţialul 100% sDrive & Slip.

Inclus în dotarea standard a BMW Seria 1 128ti, diferenţialul de alunecare îmbunătăţeşte tracţiunea şi stabilitatea în deplasare a automobilului când accelerează la ieşirea din viraje, la viteze mari de virare şi pe diferite suprafeţe de drum prin distribuirea forţei propulsoare între roţile din faţă pentru a se potrivi situaţiei. Rezultatul constă în caracteristicile de condus sigure şi dinamice.
Motor BMW 128ti BMW Seria 1 128ti F40

Motor BMW 128ti.

Un atlet care transmite o plăcere de a conduce pură: Motorul TwinPower Turbo pe benzină cu 4 cilindri al BMW 128ti este puternic deoarece este echipat cu pistoane noi, un turbocompresor mai mare, rută optimizată de admisie a aerului şi un sistem de evacuare controlat de clapetă.
Suspensie M Sport BMW Seria 1 128ti F40

Suspensie M Sport.

Suspensia M Sport reduce înălţimea automobilului cu aproximativ zece milimetri. Dispune, de asemenea, de arcuri de suspensie mai scurte şi mai comprimate, setări ale amortizorului specifice 128ti, precum şi stabilizatori mai duri. Combinate împreună, acestea au ca rezultat un design mai direct al suspensiei, care permite un stil de conducere deosebit de sportiv.
Direcţie BMW Seria 1 128ti F40

Direcţie.

Direcţia cu setări specifice 128ti oferă un răspuns direct şi agil. Automobilul poate fi direcţionat mai precis, oferind manevrabilitate uşoară, în special pe drumuri sinuoase.

DATELE TEHNICE ALE MODELELOR BMW SERIA 1.

BMW 128ti.

Putere maximă în CP (kW):

265 (195)

Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

6,1

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

6,9 – 7,4

Emisii medii de CO₂, în g/km:

 157 -170

 

BMW Seria 1 în Albastru Misano

SERVICII FINANCIARE BMW PENTRU BMW SERIA 1.

BMW Seria 1 în Albastru Misano

Produsele financiare personalizate de la BMW Financial Services te duc rapid şi flexibil la destinaţie. Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale. Află mai multe despre soluţii de finanţare atractive sau cea mai potrivită ofertă de leasing pentru noul tău BMW Seria 1 la dealerul tău BMW.

SERVICII BMW.

No text
Serviciile BMW îţi asigură plăcerea de a conduce complet fără griji:
 
 • Cu BMW Service Inclusive, te bucuri de transparenţă 100% prin servicii precum verificarea automobilului, a microfiltrului sau a lichidului de frână la preţuri fixe
 • Teleservices de la BMW ConnectedDrive transmit partenerului tău de service BMW toate informaţiile relevante despre automobil, atunci când este necesară o intervenţie în service
 • Asistenţa furnizată de serviciile BMW Breakdown and Accident este disponibilă gratuit, non-stop, timp de 365 de zile pe an

 

BMW Mitarbeiter berät eine Kundin

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW Seria 1, te rugăm să contactezi partenerul BMW cel mai apropiat. Personalul nostru de service BMW va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau la faţa locului.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

BMW M135i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4–8,0
Emisii medii de CO₂, în g/km: 167–180

BMW 128ti:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8–7,4
Emisii medii de CO₂, în g/km: 156–170

Datele oficiale cu privire la consumul de combustibil, emisiile de CO₂, consumul de energie electrică şi autonomia electrică au fost stabilite în conformitate cu procedura de măsurare prescrisă şi respectă versiunea în vigoare a Regulamentului (UE) 715/2007. Pentru autonomie, datele determinate conform WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale (disponibile în acest caz pe piaţa din Germania). Pentru automobilele care au fost nou aprobate ca tip începând cu 1 ianuarie 2021, există doar datele oficiale conform WLTP. În plus, valorile NEDC sunt şterse din certificatele de conformitate începând cu 1 ianuarie 2023 conform Regulamentului UE 195/2022.

Pentru mai multe informaţii despre procedurile de măsurare WLTP, accesează www.bmw.com/wltp

Pentru mai multe informaţii despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO₂ în funcţie de model ale noilor automobile pentru pasageri consultă „Ghidul consumului de combustibil, emisiilor de CO₂ şi al consumului de electricitate ale noilor automobile pentru pasageri”, disponibil gratuit la toate punctele de vânzare, la Deutsche Automobil Treuhand GmbH (DAT), Hellmuth-Hirth-Str. 1, 73760 Ostfildern-Scharnhausen, Germany, şi la https://www.dat.de/co2/.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M135i xDrive:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,4–8,0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 167–180

  BMW 128ti:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,8–7,4
  Emisii medii de CO2, în g/km: 156–170

  Datele oficiale despre consumul de combustibil, emisiile de CO2, consumul de electricitate şi autonomia electrică au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie şi respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opţionale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate începând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Mai multe informaţii despre metodele de măsurare WLTP sunt disponibile la adresa www.bmw.de/wltp.