Imagine cu trei sferturi din partea din spate a BMW M240i Coupé F22 2017, Portocaliu Sunset, staţionând în faţa peisajului de stepă

THE 2

BMW M

BMW M240i COUPÉ: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

THE 2BMW M240i COUPÉ: VARIANTE ŞI ECHIPAMENTE

Descoperă BMW M240i Coupé în detaliu: Află mai multe despre tehnologiile foarte dezvoltate ale trenului de rulare şi ale componentelor şasiului, despre motorul puternic şi elementele de design sportiv. Obţine o perspectivă asupra serviciilor BMW digitale şi a sistemelor inteligente de asistenţă a conducătorului auto.

Citeşte în continuare

MODELUL BMW M240i COUPÉ DINTR-O PRIVIRE.

Detalii cheie: tren de rulare, suspensie şi performanţă.

BMW M240i COUPÉ

Îmbinarea perfectă între sportivitate, sustenabilitate zilnică şi confort.
 • BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri şi 250 kW (340 CP)
 • Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte
 • Sistem de tracţiune integrală BMW xDrive, disponibil opţional
 • 250 kW (340 CP), 500 Nm, 0-100 km/h în 4,6 secunde
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M240i Coupé, F22, 2017, în Portocaliu Sunset metalizat

BMW M240i COUPÉ.

Designul şi dinamica de condus ale BMW M240i Coupé.

Caracterul sportiv al BMW M240i Coupé este oferit de componentele trenului de rulare şi ale şasiului, precum şi de elementele de design specifice M, atât la exterior cât şi în interior – pentru performanţă ridicată şi aspect memorabil.

Imagine cu partea laterală a BMW M240i Coupé, F22, 2017, în Portocaliu Sunset metalizat
Imagine cu motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri al BMW M240i Coupé, F22, 2017, în Portocaliu Sunset metalizat

Motor BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri.

Şase cilindri şi capacitate de 3,0 litri, agilitate unică şi utilitate crescută în viaţa de zi cu zi: totul într-un singur sistem, care arată clar ADN-ul sportive exceptional. Motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu şase cilindri în linie te inspiră cu răspunsul spontan şi cuplul puternic, chiar şi la turaţii mici ale motorului. Rezultatul este un cuplu maxim de 500 Nm şi o acceleraţie care îţi va tăia răsuflarea. Sunetul characteristic al BMW M240i Coupé subliniază în mod acustic puterea excepţională a acestui motor.
Imagine cu suspensia M Sport a BMW M240i Coupé, F22, 2017, în Portocaliu Sunset metalizat

Suspensie M Sport.

Suspensia M Sport are reglaje caracteristice suspensiilor sport şi şasiu coborât cu aproximativ 10 mm la modelele cu tracţiune spate. Aceasta dispune de arcuri mai scurte şi de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Împreună, acestea determină un răspuns mai direct al suspensiei şi asigură un stil dinamic de condus.
Direcţia sport variabilă a BMW M240i Coupé, F22, 2017, în Portocaliu Sunset metalizat

Direcţie sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns prompt şi agil în timpul condusului şi efort fizic redus la virare. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse proporţii de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi scade efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
Imagine cu transmisia Steptronic Sport a BMW M240i Coupé, F22, 2017

Transmisie Steptronic Sport.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte oferă schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau manetă de schimbare a vitezelor – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul „SPORT” şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi performanţă maximă.
Imagine cu partea frontală a BMW M240i Coupé, F22, 2017, cu pachet M Aerodinamic

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic evidenţiază caracterul sportiv al automobilului şi îi optimizează fluxul de aer. Acesta are spoiler faţă cu prize de aer mai mari, praguri laterale speciale, spoiler spate cu difuzor aerodinamic şi ţevi de eşapament cromate.
Imagine cu elementele de design specifice M în interiorul BMW M240i Coupé, F22, 2017

Elemente de design specifice M în interior.

Elementele de design specifice M din interiorul BMW M240i Coupé creează o atmosferă sportivă şi extrem de stilată. Panoul de instrumente foarte modern include o inscripţie digitală a denumirii modelului şi oferă un sumar optim al informaţiilor relevante pentru condus.
Imagine cu scaunele sport ale BMW M240i Coupé, F22, 2017

Scaune sport.

Ia loc în automobil şi ai pornit la drum: la fel ca fiecare detaliu din interior, scaunele sport cu design ergonomic şi cusături M îţi susţin aspiraţia de a obţine performanţă, în timp ce îţi asigură mult confort. Suportul pentru genunchi M tapiţat creşte nivelul de confort în călătoriile lungi şi, în special, îţi permite să-ţi ţii picioarele într-o poziţie confortabilă.
Imagine cu inscripţia „M240i” de pe pragurile portierelor BMW M240i Coupé, F22, 2017, în Portocaliu Sunset metalizat

Pragurile portierelor cu inscripţia „M240i”.

Prima impresie este excepţională: atunci când intri în automobil, pragurile portierelor cu inscripţionarea denumirii modelului creează accente fascinante şi scot în evidenţă, încă de la prima vedere, clasa din care face parte automobilul tău.

BMW M240i COUPÉ: CONECTIVITATE ŞI SISTEME DE ASISTENŢĂ A CONDUCĂTORULUI AUTO.

Tehnologii inovatoare şi sisteme de asistare a conducătorului auto pentru confort şi siguranţă maxime.

BMW M240i Coupé nu numai că obţine performanţe ridicate. Oferă, de asemenea, o gamă largă de sisteme inteligente de asistenţă a conducătorului auto, caracteristici de conectivitate şi servicii digitale.

Imagine cu Driving Assistant pentru modelele BMW Seria 2 Coupé M, F87, 2018

Driving Assistant.

Sistemul Driving Assistant îmbină sistemul de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie şi sistemul de Avertizare de coliziune frontală. Sistemul de Avertizare de coliziune frontală şi de Avertizare de pietoni cu funcţie de pregătire de frânare te avertizează în cazul unui potenţial pericol de coliziune cu automobile sau cu pietoni, la viteze de la 10 la 60 km/h şi frânează în caz de urgenţă. Sistemul de Avertizare la părăsirea benzii de circulaţie emite un avertisment prin vibraţii ale volanului în cazul unei schimbări neintenţionate de bandă, la viteze începând cu aproximativ 70 km/h.
Imagine cu serviciul de asistenţă „Concierge” pentru modelele BMW Seria 2 Coupé M, F87, 2018

Serviciul de asistenţă „Concierge”.

Serviciul de asistenţă „Concierge” te pune în legătură directă cu un agent de call center BMW, prin simpla apăsare a unui buton. Acesta poate localiza un anumit restaurant, cel mai apropiat bancomat sau o farmacie nonstop şi poate trimite coordonatele direct în sistemul tău de navigaţie BMW.
Imagine cu funcţia de pregătire pentru Apple CarPlay® pentru modelele BMW Seria 2 Coupé M, F87, 2018

Pregătire pentru Apple CarPlay®.

De ce să intri în BMW-ul tău fără funcţiile din iPhone când poţi continua să le accesezi cu uşurinţă? Apple CarPlay® este pregătit să îţi ofere acces atât la telefonie cât şi la aplicaţii precum iMessage, TuneIn, Spotify sau Apple Music, direct în automobilul tău. De asemenea, poţi folosi butonul de pe volan pentru comandă vocală pentru a accesa Siri, asistentul voce Apple.

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • BMW M240i Coupé:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 7,3
  Emisii medii de CO2, în g/km: 167


  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Regulamentul (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la partenerul tău BMW.

  Valorile sunt deja bazate pe noile reglementări WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”) şi sunt convertite înapoi în valori echivalente cu NEDC pentru compararea automobilelor. În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.