Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 8 Coupé în faţa unei clădiri industriale.

THE 8

BMW Seria 8 Coupé

Putere. Control. Confort. Datorită designului său unic, agilităţii excepţionale şi motorizării impresionante, BMW Seria 8 Coupé ridică atât acele vitezometrului, cât şi nivelul de adrenalină. Împreună cu elementele exclusiviste tipice curselor, acest automobil de lux reprezintă combinaţia perfectă între calitatea de top şi performanţă maximă.

BMW M850i xDrive:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 11,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 257

Citeşte în continuare
THE 8BMW Seria 8 Coupé

REDEFINEŞTE LUXUL

Delaiile importante ale BMW Seria 8 Coupé

Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 8 Coupé, staţionând în faţa unui peisaj nocturn.

LUXUL. PERFECŢIONAT

Designul exterior al BMW Seria 8 Coupé

Luxul în cea mai dinamică formă a sa: designul exterior al BMW Seria 8 Coupé completează genele sport cu eleganţa perfecţionată a automobilelor de lux BMW. O combinaţie care creează performanţă maximă.

Interiorul BMW Seria 8 Coupé cu imagine în prim-plan cu schimbătorul de viteze.

ELEGANŢA. REDEFINITĂ

Materialele exclusiviste ale BMW Seria 8 Coupé

Calitatea de top întâlneşte dinamica: culorile exterioare excepţionale precum şi materialele de lux din interior scot în evidenţă într-un mod impresionant stilul inovator al BMW Seria 8 Coupé – astfel îi oferă un caracter sportiv şi elegant.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 8 Coupé, staţionând, cu prim-plan pe capotă.

MAI MULTĂ PUTERE

Dinamica de condus a BMW Seria 8 Coupé

Atunci când vine vorba de dinamică, BMW Seria 8 Coupé performează la limite. Motorul puternic BMW TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri, echipamentele motorsport exclusivisite şi sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive garantează plăcere de a conduce la un cu totul alt nivel.

Habitaclul BMW Seria 8 Coupé, cu imagine în prim-plan cu volanul şi Control Display-ul.

INOVAŢIE. DIN CEA MAI NOUĂ GENERAŢIE

Sistemele de asistare a conducătorului auto şi conectivitatea BMW Seria 8 Coupé

Resetarea completă a standardelor tehnologice – BMW Seria 8 Coupé stăpâneşte la perfecţie această disciplină. Toate sistemele de siguranţă şi de asistare a conducătorului auto împreună cu elemente de comunicare de ultimă generaţie oferă un comfort revoluţionar şi o interacţiune solidă.

Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 8 Coupé pe timpul nopţii, într-un mediu urban.

PUTERE FĂRĂ COMPROMIS. GENTLEMANUL PERFECT

DESIGN

PUTERE FĂRĂ COMPROMIS. GENTLEMANUL PERFECT

Îţi taie respiraţia şi este pe măsura dorinţelor tale: noul BMW Seria 8 Coupé îmbină caracterul unui automobil sport cu spiritul segmentului de lux BMW şi astfel creează un nou standard de eleganţă.
Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 8 Coupé pe timpul nopţii, într-un mediu urban.
Imagine din lateral cu BMW Seria 8 Coupé staţionând, într-un peisaj urban.

EXTERIOR

EXTERIOR

BMW Seria 8 Coupé pune bazele unei noi ere a designului BMW şi este recunoscut imediat, în special datorită farurilor sale înguste. Exteriorul sportiv este caracterizat printr-o interacţiune neobişnuită a liniilor ascuţite, care se extind de-a lungul părţilor laterale ale automobilului şi scot în evidenţă suprafeţele concave şi umerii puternici. Împreună cu linia plană a plafonului, rezultatul este o formă coupé ascuţită, care stabileşte standarde noi.
Imagine din lateral cu BMW Seria 8 Coupé staţionând, într-un peisaj urban.
Imagine în prim-plan cu farurile BMW Laserlight din partea frontală a BMW Seria 8 Coupé.

FARURI BMW LASERLIGHT.

FARURI BMW LASERLIGHT

Atunci când este activată faza lungă cu laser, farurile BMW Laserlight iluminează şoseaua pe o rază de până la 600 de metri, adică pe o distanţă de aproape două ori mai mare decât farurile convenţionale. Vizibilitatea mai bună pe timp de noapte îţi oferă mai multă siguranţă în timpul condusului. Detaliile de design albastre şi inscripţia „BMW Laser” de pe faruri subliniază, de asemenea, tehnologia avansată şi sportivitatea automobilului.
Imagine în prim-plan cu farurile BMW Laserlight din partea frontală a BMW Seria 8 Coupé.
Interiorul BMW Seria 8 Coupé.

INTERIOR

INTERIOR

Automobilul sport al segmentului de lux – interiorul modern al noului BMW Seria 8 Coupé prezintă contraste şi demonstrează că acestea se completează perfect. Materialele de înaltă calitate, tehnologiile inovatoare şi numeroasele variante de culoare şi de echipare asigură o atmosferă de lux şi un aspect de înaltă calitate, deşi caracterul sport al automobilului este distinctiv. Atât elementele de operare elegante, cât şi liniile de design clare se îndreaptă într-o singură direcţie: spre partea frontală. Acest lucru subliniază orientarea spre conducătorul auto, conferă interiorului un plus de dinamică şi astfel îţi creează condiţiile perfecte pentru a te bucura de plăcerea de a conduce.
Interiorul BMW Seria 8 Coupé.
Imagine în prim-plan cu scaunul multifuncţional îmbrăcat în piele Merino al BMW Seria 8 Coupé.

PIELE MERINO

PIELE MERINO

Are multe opţiuni de personalizare: inserţiile din piele BMW Individual, cu piele Merino de cea mai bună calitate, completează perfect interiorul şi îi oferă un caracter unic. Ai la dispoziţie mai multe variante de culori exclusiviste din care poţi alege: de la negru şi Cognac până la Alb Ivory. Noua tapiţerie bicoloră creează contraste atractive, astfel va încânta pe fiecare pilot de curse şi în acelaşi timp pe fiecare gentleman.
Imagine în prim-plan cu scaunul multifuncţional îmbrăcat în piele Merino al BMW Seria 8 Coupé.
Imagine în prim-plan cu aplicaţiile din sticlă din interiorul BMW Seria 8 Coupé.

APLICAŢII DIN STICLĂ „CRAFTED CLARITY”

APLICAŢII DIN STICLĂ „CRAFTED CLARITY”

Şi mai irezistibil cu fiecare detaliu: aplicaţiile elegante din sticlă „Crafted Clarity” conferă interiorului sportiv un aspect deosebit, datorită tăieturii drepte şi a nuanţei de albastru. Acestea decorează inserţia schimbătorului de viteze, precum şi elementul central de comandă, butonul de control audio şi butonul Start/ Stop. Rezultatul este o interacţiune impresionantă între aspectul sportiv şi designul exclusivist, care îmbină atletismul şi eleganţa într-un mod nemaiîntâlnit.
Imagine în prim-plan cu aplicaţiile din sticlă din interiorul BMW Seria 8 Coupé.
Imagine în prim-plan cu plafonul M din carbon al BMW Seria 8 Coupé.

PIESE M DIN CARBON

PIESE M DIN CARBON

Dinamică în fiecare detaliu: BMW Seria 8 Coupé îmbină performanţa de top şi calitatea superioară sub un plafon din carbon care evidenţiază caracterul special de curse al automobilului. Pachetul M din carbon pentru exterior oferă pachetului M Sport mai multe detalii dinamice, cum ar fi liniile mai ascuţite ale difuzorului aerodinamic şi ornamentele ţevii de eşapament încadrate de un element decorativ din carbon. Aspectul general – cu spoilerul spate, capacele prizelor de aer şi capacele oglinzilor din carbon – te impresionează chiar şi atunci când automobilul staţionează.
Imagine în prim-plan cu plafonul M din carbon al BMW Seria 8 Coupé.