EMOŢII PUTERNICE.

BMW i3s.

EMOŢII PUTERNICE.

BMW i3s.

EMOŢII PUTERNICE.BMW i3s.

Dacă viitorul este marcat de condusul sportiv şi fără emisii de noxe, atunci BMW i3s îţi pune la dispoziţie toate acestea în prezent. Porneşte de pe loc într-o clipă: ajunge de la 0 la 60 km/h în doar 3,7 secunde, îţi oferă senzaţia unei singure pedale şi are design inovator, care dă frâu liber dinamicii caracteristice automobilelor sport. Astfel, te bucuri de emoţiile condusului integral electric în orice moment.

Citeşte în continuare
BMW i

SPORTIVITATE ŞI DINAMICĂ.

SPORTIVITATE ŞI DINAMICĂ.

Mai lat: spoiler frontal cu finisaje lucioase pentru bara-spoiler. Mai sportive: arcade negre ale roţilor şi jante din aliaj uşor de 20” cu design nou. Caracteristică: partea spate care are contururi bine-definite şi ecartament lat de 40 de milimetri. Mai impresionantă şi plină de emoţii puternice: experienţa de condus oferită de BMW i3s.

Citeşte în continuare

Consum de combustibil şi emisii de CO₂.

 • Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3 (2):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 15,2 – 16,3
  Autonomia medie în modul electric, în km: 285 – 310
  Autonomia în modul electric (valori obţinute de clienţi), în km: până la 260

  Consum de energie şi emisii de CO2 pentru BMW i3s (2):
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 0
  Emisii medii de CO2, în g/km: 0
  Consum de energie, în kWh/100 km: 16,1 – 17,2
  Autonomia medie în modul electric, în km: 270 – 285
  Autonomia în modul electric (valori obţinute de clienţi), în km: până la 260

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile marcate cu (2) sunt provizorii.

  Clasa de eficienţă este determinată în concordanţă cu Directiva 1999/94/CE şi cu Reglementările Europene, în versiunea aplicabilă în prezent. Valorile indicate aici sunt bazate pe consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie în funcţie de ciclul NEDC pentru clasificarea automobilelor.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.