Imagine din partea laterală a unui BMW X4 M Competition F98 Facelift 2021 Galben Sao Paulo într-o hală
Preț (cu TVA)101.150 €
Tip motorPână la 510 CP (375 kW)
Motorizare şi sistem de propulsieBenzină

THE X4 M

Imagine din partea laterală a unui BMW X4 M Competition F98 Facelift 2021 Galben Sao Paulo într-o hală

SCHIMBĂ TOT. MAI PUŢIN CINE EŞTI.

Preț (cu TVA)101.150 €
Tip motorPână la 510 CP (375 kW)
Motorizare şi sistem de propulsieBenzină
THE X4 MSCHIMBĂ TOT. MAI PUŢIN CINE EŞTI.

BMW X4 M, BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d.

Rebeli fermecători: automobilele BMW X4 M combină performanţele spectaculoase şi exclusivitatea unui automobil M cu conceptul progresiv al unui BMW X4. Alege una dintre cele patru versiuni de sports activity coupé (SAC).

Noul BMW X4 M se trage din fraţii lui din sporturile cu motor şi oferă o dinamică de condus la un alt nivel. BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d sunt în formă maximă pe orice tip de traseu şi combină excelent performanţele ridicate, confortul şi eficienţa.


BMW X4 M:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,5 – 10,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 238 – 247

BMW X4 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,7 – 9,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 198 – 216

BMW X4 M40d:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 – 7,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 171 – 190

Citeşte în continuare

COMPARAŢIE MODELE BMW X4 M.

Cele mai importante detalii de performanţă dintr-o privire: motor, suspensie şi putere.

BMW X4 M

Dinamică de condus la cel mai înalt nivel.
 • Motor de înaltă performanță M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie
 • xDrive M cu diferenţial M activ
 • Transmisie Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic
 • 480 CP/353 kW, 620 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,0 s
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto

BMW X4 M40

Performanţe excepţional de echilibrate şi utilitate în viaţa de zi cu zi.
 • Motor de înaltă performanță M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie
 • Tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive
 • Transmisie Steptronic cu 8 trepte
 • 360 CP/265 kW, 500 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,9 s
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X4 M40i G02 LCI 2021 Facelift

BMW X4 M40d

Putere şi eficienţă fără sacrificii.
 • Motor BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie
 • Tracţiune integrală inteligentă BMW xDrive
 • Transmisie Steptronic cu 8 trepte
 • 340 CP/250 kW, 700 Nm, acceleraţie de la 0 la 100 km/h în 4,9 s
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X4 M40d G02 LCI 2021 Facelift
 • BMW X4 M
 • BMW X4 M40
 • BMW X4 M40d

OPŢIUNI DE DESIGN PENTRU BMW X4 M.

BMW X4 M COMPETITION - INFORMAŢII DESPRE PRODUS.

Dinamica de condus şi elementele de design ale noului BMW X4 M Competition.

BMW X4 M Competition reprezintă apogeul plăcerii de a conduce un automobil BMW 4 M - cu numeroase tehnologii inspirate de sporturile cu motor (de exemplu, trenul de rulare şi sistemul de suspensie) şi un motor de înaltă performanţă M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie care dezvoltă 510 CP (375 kW), un cuplu spectaculos de 650 Nm şi o acceleraţie impresionantă de la 0 la 100 km/h în doar 3,8 secunde. Împreună cu caracterul său autentic X, acest automobil sports activity coupé (SAC) oferă performanţele pline de adrenalină pe care le aştepţi de la o bestie M. Indiferent că îl conduci în drum spre birou sau pe circuit, BMW X4 M Competition te va impresiona cu sportivitatea şi dinamismul său, cu forma specifică automobilelor coupé şi cu elementele de design M Competition în negru lucios coordonate la perfecţie. Caracteristicile specifice M şi detaliile luxoase din habitaclu creează o atmosferă sportivă şi exclusivistă şi asigură o experienţă de primă clasă la volan.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală şi imagine din partea de jos a unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Galben Sao Paulo în timp ce se deplasează printr-un cartier plin de case
Imagine în prim plan cu motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie superioară a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cele două turbocompresoare MonoScroll, sistemul de injecţie directă de înaltă precizie, sistemul de control complet variabil al supapelor şi sistemul de control variabil al arborelui cu came asigură o performanţă excepţională, dezvoltând 510 CP (375 kW) şi un cuplu de 650 Nm.
Imagine din partea laterală cu suspensia specifică M de pe un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 în timp ce derapează controlat sub nişte poduri

Suspensie specifică M.

Suspensia adaptivă specifică M subliniază potenţialul dinamic mare al automobilului. Modul de condus COMFORT asigură o deplasare lină pe suprafeţe denivelate. Modul SPORT este perfect pentru drumurile de ţară şi pentru circuitele denivelate. Direct şi fără compromisuri, SPORT+ garantează o experienţă deosebit de precisă pe circuitele nivelate.

Imagine cu trei sferturi din partea din spate a unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 xDrive M

xDrive M.

xDrive M cu diferenţial M activ garantează tracţiune şi dinamică de condus maxime, atât în călătoriile zilnice, cât şi pe circuitul de curse. Tehnologia specifică M îmbină agilitatea caracteristică tracţiunii spate cu controlul oferit de sistemul de tracţiune integrală. Poţi alege între următoarele variante de tracţiune: tracţiune integrală şi tracţiune integrală sport.

Bară M Carbon pentru fixarea sistemului de amortizare de pe un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Bară M Carbon pentru fixarea sistemului de amortizare.

Bara de ancorare faţă M Carbon sporeşte rigiditatea în partea din faţă şi contribuie la o precizie şi o acurateţe mai mari la virare. Componenta din plastic ranforsat cu fibre de carbon de calitate premium este foarte uşoară şi creează atmosferă unică motorsport atunci când capota este ridicată. Astfel, este evidenţiat potenţialul sportiv al automobilului.
BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 cu transmisie Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic

Transmisie Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic.

Transmisia Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic oferă numeroase opţiuni de schimbare a vitezelor: foarte dinamic sau confortabil şi lin. Treptele de viteză pot fi schimbate în mod manual, folosind schimbătorul de viteze sau padelele de schimbare a treptelor de viteză de pe volan şi viteza de schimbare a transmisiei automate poate fi ajustată folosind Drivelogic.
Habitaclul unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 M Servotronic

M Servotronic.

În fiecare situaţie de condus, sistemul M Servotronic oferă putere optimă de direcţionare prin ajustarea sa în funcţie de viteza curentă de rulare. Mai mult, acesta asigură un răspuns direct şi precis al direcţiei, la orice viteză. Sistemul este reglat special pentru modelele M şi dispune de trei setări diferite, care pot fi selectate prin intermediul configurării M.
Imagine în prim plan cu frânele M din material compozit în negru, BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Frâne M din material compozit.

Datorită folosirii unui amestec de materiale, frânele M din material compozit oferă valori de decelerare impresionante şi sunt extrem de stabile şi durabile. Acestea cântăresc mai puţin, ceea ce are un impact pozitiv asupra agilităţii, a dinamicii şi a acceleraţiei. Etrierele negre cu inscripţia M sunt elementele cheie ale acestor frâne de înaltă performanţă specifice M.
Imagine din partea din spate a sistemului de evacuare M Sport de pe un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport produce un sunet sportiv, care poate fi modificat prin intermediul unui mecanism integrat cu supape de evacuare. Programele SPORT şi SPORT+, care pot fi selectate prin intermediul butoanelor pentru dinamica de condus, sunt accentuate de un sunet mult mai intens al motorului, în timp ce programul orientat spre confort oferă un sunet mai discret.
Imagine din partea din faţă cu designul frontal al unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Galben Sao Paulo

Design frontal.

Partea frontală a noului BMW X4 M Competition se caracterizează printr-un stil tridimensional, cu linii precise, care atrage atenţia tuturor. În zona centrală este amplasată grila frontală specifică M decorată cu fante în negru lucios şi logoul modelului, care subliniază potenţialul uriaş al acestui automobil performant. Îndrăzneala plină de încredere a automobilului este scoasă în evidenţă de tuburile de iluminare şi farurile BMW Laserlight opţionale, precum şi de gurile de admisie mari care completează secţiunea inferioară.
Imagine în prim plan cu jantele M din aliaj uşor V-spoke de 21”, tip 765 M, BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Galben Sao Paulo

Jante M din aliaj uşor V-spoke de 21”, tip 765 M, în Negru Bicolor, cu anvelope mixte.

Jante M din aliaj uşor V-spoke de 21”, tip 765 M, în Jet Black Bicolor, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 9,5 J x 21, 255/40 ZR21 şi spate 10 J x 21, 265/40 ZR21.
Capace oglinzilor M Carbon, BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Galben Sao Paulo

Capace oglinzi M Carbon.

Capacele oglinzilor M din carbon cu design cu punte dublă, caracteristic M, scot în evidenţă designul puternic şi sportiv al automobilului.
Imagine din partea din spate a designului unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 Galben Sao Paulo

Design spate.

Expresia încrederii în sine: partea din spate cu design sportiv a noului BMW X4 Competition, cu stopuri cu LED în formă de L, este un element definitoriu pentru performanţele ridicate de care este capabil automobilul. Mai mult, ADN-ul motorsport inconfundabil este scos în evidenţă de difuzorul spate în negru lucios şi cele două ţevi de evacuare specifice. Elementul decorativ în formă de nicovală, colorat în negru lucios, amplasat deasupra aceste zone şi reflectoarele aranjate în poziţie verticală completează designul extrovertit al acestui automobil sport extrem de agil.
Imagine din partea din spate a unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021, prim plan cu spoilerul spate M Carbon

Spoiler M Carbon spate.

Spoilerul M din carbon pentru partea spate scoate în evidenţă aspectul puternic şi sportiv al automobilului şi scade semnificativ portanţa nedorită pe puntea spate.
Scaune M Sport dintr-un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Scaune M Sport.

Scaunele M Sport ergonomice au reglaje multiple şi tetiere parţial integrate şi oferă suport excelent în părţile laterale pentru tine şi pasagerul din faţă. În plus, lăţimea spătarului poate fi ajustată în mod individual. Designul deosebit, cu logo „M” iluminat, subliniază alura sportivă a automobilului.
Ornamente interioare din fibră de carbon dintr-un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Ornamente interioare din fibră de carbon.

Ornamente interioare M din fibră de carbon cu detalii în Crom Pearl pe panoul de instrumente şi pe portiere.
Manetă M pentru schimbarea vitezelor dintr-un BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Manetă M pentru schimbarea vitezelor.

Maneta M iluminată pentru schimbarea vitezelor este decorată cu un model specific M şi este foarte uşor de utilizat. În modul S, conducătorul auto poate schimba vitezele manual folosind schimbătorul de viteze sau padelele de schimbare a treptelor de viteză; în modul D schimbarea treptelor de viteză se realizează automat. Comutatorul Drivelogic permite selectarea uneia dintre cele trei programe de schimbare specifice M.

BMW X4 M - INFORMAŢII DESPRE PRODUS.

Dinamica de condus şi elementele de design ale noului BMW X4 M.

Un automobil dinamic cu un design extrovertit: noului BMW X4 M îi place să fie admirat. Preferabil, atunci când îşi arată calităţile sportive. Cu performanţe impresionante care se bazează pe numeroase componente ale trenului de rulare şi sistemului de suspensie care au fost adaptate din sporturile cu motor. Stilul sportiv subliniază potenţialul dinamic al acestui model M. Printre alte îmbunătăţiri se numără elementele de design specifice ale pachetului exterior M Carbon, cum ar fi capacele oglinzilor exterioare, spoilerul spate şi difuzorul spate fabricate din fibră de carbon. Ambiţiile sportive ale automobilului pot fi observate peste tot în habitaclu - materialele luxoase şi caracteristicile specifice M creează o atmosferă de timp motorsport.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto care se află într-o fabrică
Imagine în prim plan cu motorul BMW M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie din BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021

Motor performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie.

Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 6 cilindri în linie oferă distribuţie superioară a puterii, condus lin şi sunetul inconfundabil al motorului M. Cele două turbocompresoare MonoScroll, sistemul de injecţie directă de înaltă precizie, sistemul de control complet variabil al supapelor şi sistemul de control variabil al arborelui cu came asigură o performanţă excepţională, dezvoltând 480 CP (353 kW) şi un cuplu impresionant de 620 Nm.
Imagine din partea frontală a suspensiei specifice M de pe un BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto în timp ce intră într-un viraj

Suspensie specifică M.

Suspensia adaptivă specifică M subliniază potenţialul dinamic mare al automobilului. Modul de condus COMFORT asigură o deplasare lină pe suprafeţe denivelate. Modul SPORT este perfect pentru drumurile de ţară şi pentru circuitele denivelate. Direct şi fără compromisuri, SPORT+ garantează o experienţă deosebit de precisă pe circuitele nivelate.

Imagine cu trei sferturi din partea din spate a unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 xDrive M în timp ce se deplasează pe o şosea

xDrive M.

BMW xDrive M cu diferenţial M activ garantează tracţiune şi dinamică de condus maxime, atât în călătoriile zilnice, cât şi pe circuitul de curse. Tehnologia specifică M îmbină agilitatea caracteristică tracţiunii spate cu controlul oferit de sistemul de tracţiune integrală. Poţi alege între următoarele variante de tracţiune: tracţiune integrală şi tracţiune integrală sport.

BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 cu transmisie Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic

Transmisie Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic.

Transmisia Steptronic M cu 8 trepte şi Drivelogic oferă numeroase opţiuni de schimbare a vitezelor: foarte dinamic sau confortabil şi lin. Treptele de viteză pot fi schimbate în mod manual, folosind schimbătorul de viteze sau padelele de schimbare a treptelor de viteză de pe volan şi viteza de schimbare a transmisiei automate poate fi ajustată folosind Drivelogic.
Habitaclul unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 M Servotronic

M Servotronic.

În fiecare situaţie de condus, sistemul M Servotronic oferă putere optimă de direcţionare prin ajustarea sa în funcţie de viteza curentă de rulare. Mai mult, acesta asigură un răspuns direct şi precis al direcţiei, la orice viteză. Sistemul este reglat special pentru modelele M şi dispune de trei setări diferite, care pot fi selectate prin intermediul configurării M.
Imagine în prim plan cu frânele M din material compozit în negru, BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Frâne M din material compozit.

Datorită folosirii unui amestec de materiale, frânele M din material compozit oferă valori de decelerare impresionante şi sunt extrem de stabile şi durabile. Acestea cântăresc mai puţin, ceea ce are un impact pozitiv asupra agilităţii, a dinamicii şi a acceleraţiei. Etrierele în negru lucios şi cu logo M sunt elementele cheie ale acestui sistem de frânare M performant.
Imagine din partea frontală a designului frontal al unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto

Design frontal.

Partea frontală a noului BMW X4 M scoate în evidenţă sportivitatea şi dinamismul fără compromisuri al automobilului. Grila frontală M cu fante duble în negru lucios va atrage privirile tuturor. Împreună cu farurile înguste, formează o simbioză plină de dinamism cu stilul tridimensional specific. Aspectul sportiv al acestui sports activity coupé (SAC) îndrăzneţ este completat de gurile de admisie hexagonale mari cu structură în formă de fagure şi de prizele de aer încorporate.
Imagine în prim plan cu jantele M din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 764 M, BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 20”, tip 764 M, Gri Orbit, cu anvelope mixte.

Jante M din aliaj uşor V-spoke de 21”, tip 765 M, în Jet Black Bicolor, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 9,5 J x 21, 255/40 ZR21 şi spate 10 J x 21, 265/40 ZR21.
Oglinzi M exterioare, BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto

Oglinzi M exterioare.

Oglinzile exterioare M optimizate aerodinamic reprezintă o parte importantă a designului M sportiv şi dinamic. Ataşate caroseriei cu o bază proiectată cu două punţi, acestea subliniază estetica automobilului şi ingineria de precizie până la ultimul detaliu. Semnalizatoarele suplimentare cu tehnologie LED sunt integrate în ramele oglinzilor.
Imagine din partea din spate designului unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021 Roşu Toronto

Design spate.

Spatele sportiv al noului BMW X4 M îi anunţă pe cei din jur că sunt pe cale să fie martori la performanţe spectaculoase: Proporţiile musculoase ale spaţiilor care găzduiesc roţile şi ale spoilerului spate subliniază calităţile dinamice ale automobilului. Extravagantele stopuri cu LED în formă de L şi reflectoarele verticale conferă părţii din spate o notă suplimentară de sportivitate. Difuzorul spate mare în negru lucios şi cele două ţevi de evacuare impunătoare completează aspectul inconfundabil al automobilului.
Volanul M îmbrăcat în piele din habitaclul unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele, cu padele de schimbare a treptelor de viteză şi cu zone ergonomice pentru degetul mare, oferă o experienţă de condus directă şi sportivă şi un maxim de control. Multifuncţionalitatea integrată permite operarea diferitelor sisteme multimedia şi de asistenţă. Butoanele roşii M1/M2 pot fi utilizate pentru a accesa două configuraţii M Drive presetate.
Imagine din interior cu scaunele M Sport, BMW X4 M F97 LCI Facelift 2021

Scaune M Sport ergonomice.

Scaunele M Sport ergonomice au reglaje multiple şi tetiere parţial integrate şi oferă suport excelent în părţile laterale pentru tine şi pasagerul din faţă. În plus, lăţimea spătarului poate fi ajustată în mod individual. Designul deosebit, cu logo M negru, subliniază alura sportivă a automobilului.
Imagine din interior cu maneta M pentru schimbarea vitezelor a unui BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021

Manetă M pentru schimbarea vitezelor.

Maneta M iluminată pentru schimbarea vitezelor este decorată cu un model specific M şi este foarte uşor de utilizat. În modul S, conducătorul auto poate schimba vitezele manual folosind schimbătorul de viteze sau padelele de schimbare a treptelor de viteză; în modul D schimbarea treptelor de viteză se realizează automat. Comutatorul Drivelogic permite selectarea uneia dintre cele trei programe de schimbare specifice M.

MODELELE BMW X4 M40i și M40d – DETALII IMPORTANTE.

Dinamica de condus şi elementele de design ale BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d.

BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d oferă performanţe dinamice şi sunt echipate cu funcţii exclusive care le sporesc calităţile sportive. Printre acestea se numără pachetul M Aerodinamic şi un set perfect coordonat de sisteme de tracţiune şi suspensie, precum BMW xDrive, transmisia Steptronic cu 8 trepte de viteză, direcţia sport variabilă şi diferenţialul sport M. Ambele modele inspiră din punct de vedere vizual cu un design care este atât sportiv, cât şi extravagant.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X4 M40i G02 LCI 2021 Facelift în dreptul unei faţade din sticlă
Motorul BMW M TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie din BMW X4 M40i G02 LCI 2021 Facelift

Motoare M TwinPower Turbo cu 6 cilindri în linie.

BMW X4 M40i este propulsat de un motor pe benzină de trei litri cu 6 cilindri în linie cu tehnologie M TwinPower Turbo. Cu o putere de 354 CP (260 kW) şi un cuplu maxim de 500 Nm, performanţele sale sportive te vor impresiona. În plus, accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,8 secunde. BMW X4 M40d este propulsat de un motor diesel cu 6 cilindri care dezvoltă 326 CP (240 kW) şi un cuplu maxim de 700 Nm. În plus, accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,9 secunde.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a unui BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Gri Frozen Deep cu suspensie M Sport care se deplasează în faţa unor dealuri

Suspensie M Sport.

Suspensia M Sport se remarcă datorită caracterului dinamic şi a amortizoarelor cu reglaj mai rigid. Dispune de presetări pentru o cursă mai mică a amortizoarelor şi pentru întărirea stabilizatoarelor. Împreună, acestea determină un răspuns mai direct al suspensiei cu design sportiv şi asigură un stil dinamic de condus.
Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte de viteză a modelului BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift

Transmisie Steptronic Sport cu 8 trepte de viteză.

Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte asigură o schimbare foarte sportivă a treptelor de viteză. Aceasta este disponibilă în versiune automată sau manuală, cu padele sau schimbător de viteze – pentru condus confortabil sau foarte dinamic. În modul SPORT şi cu schimbătorul de viteze în poziţia S/M din stânga, acţiunea de schimbare a treptelor este configurată pentru a oferi cea mai bună performanţă.
Imagine din interior cu direcţia sport variabilă a unui BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift

Direcţie sport variabilă.

Direcţia sport variabilă cu Servotronic oferă răspuns direct şi agil şi se asigură că efortul fizic necesar la virare este redus. Aceasta reacţionează la unghiul volanului cu diverse rapoarte de direcţie. Acest lucru oferă manevrabilitate îmbunătăţită în timpul condusului dinamic şi reduce efortul fizic necesar la virare atunci când parchezi sau manevrezi automobilul.
Imagine cu trei sferturi din partea din spate a unui BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift cu diferenţial M Sport în dreptul unei faţade din sticlă

Diferenţial M Sport.

Diferenţialul M Sport optimizează tracţiunea şi stabilitatea la condus atunci când automobilul schimbă banda de rulare, când accelerează, când intră în viraje cu viteză mare sau pe suprafeţe cu denivelări. Tracţiunea este optimizată prin intermediul unui dispozitiv controlat electronic, ce reduce diferenţa dintre viteza de rotaţie a roţilor din spate.
Imagine în prim plan cu un BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift cu frâne M Sport

Frâne M Sport.

Frânele M Sport au etriere albastre fixe cu patru pistoane în faţă şi etriere flotante cu un singur piston în spate (opţional în roşu lucios), cu logo „M”, ventilate intern, precum şi discuri de frână mai mari, pentru a oferi performanţe excelente la frânare. Adaptate potenţialului dinamic foarte ridicat al automobilului, permit, de asemenea, adoptarea unui stil de condus deosebit de sportiv şi un răspuns excelent la frânare pe suprafeţe umede.
Imagine din partea frontală cu elemente de design specifice pentru BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift M40i şi M40d Gri Frozen Deep

Elemente de design specifice pentru BMW X4 M40i şi X4 M40d.

Detaliile de design unice subliniază performanţele spectaculoase ale noilor BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d atât în interior, cât şi la exterior. Printre acestea se numără grila frontală M cu logo M, fante duble în negru lucios şi cadru din crom, oglinzile exterioare M negre, jantele M lucioase din aliaj uşor de 21” şi ţevile de eşapament proeminente cu ornamente de formă liberă în stil „Two Teeth” din crom negru. În interior, volanul M îmbrăcat în piele cu cusături contrastante şi scaunele sport pentru şofer şi pasagerul din faţă creează o atmosferă sportivă.
Imagine în prim plan cu farurile BMW Individual Shadow Line ale modelului BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift

Faruri BMW Individual Shadow Line.

Luminile din pachetul M Shadow Line conferă farurilor un aspect sportiv. Toate elementele din crom sunt finisate în negru. Detaliile închise la culoare completează perfect pachetul M Shadow Line lucios cu caracteristici extinse, disponibil opţional.
Vopsele BMW Individual Frozen pentru BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift

Vopsele BMW Individual Frozen.

Vopselele BMW Individual Frozen te ajută să transformi noile BMW X4 M40i şi BMW X4 M40d în automobile cu adevărat unice. Cele trei variante unice de vopsea cu efecte mate spectaculoase - Gri Frozen Deep, Albastru Frozen Maria şi Alb Frozen - conferă o personalitate unică acestor automobile sports activity coupé (SAC).
Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 718 M, pentru BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 718 M, Bicolore, cu anvelope mixte.

Jante M din aliaj uşor Double-spoke de 21”, tip 718 M, Jet Black Bicolor, lucioase, cu anvelope mixte şi runflat. Dimensiuni faţă 8,5 J x 21, 245/40 R21 şi spate 9,5 J x 21, 275/35 R21.
Spoiler faţă din pachetul M Aerodinamic pentru BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic are spoiler faţă, spoiler spate şi praguri laterale specifice M în culoarea caroseriei, precum şi difuzor aerodinamic în negru lucios. Împreună, acestea se impun prin dinamism pur şi sportivitate.
Ornamente interioare din fibră de carbon pentru BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift

Ornamente interioare din fibră de carbon.

Ornamente interioare M din fibră de carbon cu detalii în Crom Pearl pe panoul de instrumente şi pe portiere.
Scaune Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă pentru BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift

Scaune Sport pentru conducătorul auto şi pasagerul din faţă.

Scaunele Sport ajustabile individual pentru şofer şi pasagerul din faţă dispun de opţiuni de reglare manuală, inclusiv poziţia „înainte şi înapoi”, precum şi unghiul spătarului şi al scaunului. O opţiune suplimentară pentru şofer: reglarea lăţimii spătarului. Datorită dimensiunii mai mari a scaunului şi a suporturilor din spătar, precum şi a suporturilor laterale bine definite, acestea asigură o ergonomie excelentă şi suport lateral consistent.
Volan M îmbrăcat în piele pentru BMW X4 M40i M40d G02 LCI 2021 Facelift

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu butoane multifuncţionale, emblemă M şi airbag integrat pe partea conducătorului auto beneficiază de un design cu trei spiţe şi decupaj pe spiţa de jos. Volanul este îmbrăcat în piele Walknappa neagră, are cusături contrastante în culorile M şi zone ergonomice pentru degetul mare, asigurând astfel o manevrare directă şi sportivă a automobilului.

BMW X4 M: HABITACLU ŞI TEHNOLOGII.

Instrumentele specifice M şi conceptele operaţionale, serviciile digitale şi sistemele inteligente de asistenţă a conducătorului auto ale modelelor BMW X4 M.

Graţie funcţiilor sale inovatoare şi orientate spre confort, habitaclul automobilelor BMW X4 îţi oferă mobilitate şi conectivitate de primă clasă. Bucură-te de flerul exclusivist specific sporturilor cu motor de care beneficiază numeroasele funcţii specifice M în timp ce profiţi de sistemele inteligente de asistenţă sau comunici cu automobilul tău BMW prin intermediul BMW Intelligent Personal Assistant. Numeroase funcţii de conectivitate şi servicii digitale sunt disponibile pentru a-ţi oferi o legătură ideală cu automobilul tău BMW tău şi cu restul lumii.

 

Habitaclul unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021
Panoul de instrumente specific M pentru automobilele BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021

Panoul de instrumente specific M.

Panoul de instrumente specific M* oferă o afişare deosebit de precisă şi focalizată a datelor de condus în modurile „SPORT” şi „TRACK”. În acest fel, valori precum presiunea de admisie sau presiunea şi temperatura din cauciucuri sunt întotdeauna vizibile, chiar şi pe circuitul de curse. Operarea şi configurarea se efectuează folosind butonul „M MODE” de pe unitatea de control din consola centrală. * Disponibil pentru BMW X4 M Competition şi BMW X4 M.
BMW Live Cockpit Professional pentru automobilelor BMW X4 M F98 G02 LCI Facelift 2021

BMW Live Cockpit Professional.

BMW Live Cockpit Professional cu funcţie de navigaţie include două ecrane de afişare de înaltă calitate, care au un Control Display de 12,3” de înaltă rezoluţie cu operare tactilă şi un afişaj de instrumente complet digital de 12,3”. Sistemul de operare BMW 7 poate fi operat şi prin intermediul controlerului iDrive Touch.

*Pentru acest model de automobil, funcția tactilă pentru controlerul iDrive este posibil să nu fie disponibilă momentan.

Setările M pentru BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Setările M.

Setările M* îţi permit să configurezi diferiţi parametri ai dinamicii de condus, cum ar fi caracteristicile motorului, suspensiei şi direcţiei, configurările xDrive M sau nivelul de control pentru sistemul de control dinamic al stabilităţii (DSC – „Dynamic Stability Control”), în funcţie de necesităţi. * Setările M sunt disponibile pentru BMW X4 M Competition şi BMW X4 M.
BMW Head-Up Display pentru automobilele BMW X4 M F98 LCI Facelift 2021

BMW Head-Up Display cu funcţii specifice M.

Sistemul BMW Head-Up Display integral color cu funcţii specifice M* proiectează toate informaţiile esenţiale pentru condus direct în câmpul tău vizual. Prin simpla apăsare a unui buton, poţi selecta afişajul specific M, ce are indicator de schimbare a treptelor de viteză, turometru sub formă de scală variabilă în funcţie de turaţie, avertizări luminoase pentru momentul optim de schimbare a treptei, precum şi instrucţiuni de navigaţie. * Funcţiile specifice M sunt disponibile pentru BMW X4 M Competition şi BMW X4 M.
Panoul de control al consolei centrale pentru automobilele BMW X4 M F98 LCI 2021 Facelift

Panoul de control al consolei centrale.

În panoul de control al consolei centrale uşor de accesat, butonul M MODE* de sub butonul „Start/Stop” permite schimbarea conţinutului afişajului. Butonul SETUP* oferă şi mai multe opţiuni pentru configurarea caracteristicilor automobilului. Deschide meniul pentru ajustări individuale ale dinamicii de condus. Butoanele adiţionale opresc sau pornesc sistemele de asistenţă individuale. * M MODE şi SETUP sunt disponibile pentru BMW X4 M Competition şi BMW X4 M.
Butonul Start/Stop roşu pentru automobilele BMW X4 M F98 LCI 2021 Facelift

Butonul Start/Stop roşu.

După ce ai deschis automobilul, butonul Start/Stop roşu îţi permite să porneşti motorul fără a introduce cheia în contact. Acesta este folosit şi pentru a opri motorul. Cheia automobilului este recunoscută automat, fără a fi nevoie să o introduci în contact. * Butonul Start/Stop roşu este disponibil pentru BMW X4 M Competition şi BMW X4 M.
BMW Digital Key pentru automobilele BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift

BMW Digital Key.

BMW Digital Key transformă smartphone-ul* tău compatibil într-o cheie de automobil. Pentru a descuia portierele trebuie doar să ții smartphone-ul în dreptul mânerului; înainte de a porni motorul automobilului tău BMW, pune telefonul în tăvița pentru smartphone. În plus, poți trimite o cheie digitală către până la cinci prieteni.

*BMW Digital Key este compatibilă doar cu anumite modele de smartphone. O listă a tuturor modelelor de smartphone compatibile este disponibilă accesând: bmw.com/digitalkey. Pentru folosirea BMW Digital Key sunt necesare echipamentele Teleservices.

Remote Software Upgrade pe Control Display pentru automobilele BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift

Remote Software Upgrade.

Este întotdeauna echipat cu cea mai recentă versiune de software. Cu Remote Software Upgrade, acesta va include mereu ultimele noutăţi. Poţi să descarci simplu şi rapid actualizările prin intermediul aplicaţiei My BMW sau al cartelei SIM încorporate în automobil şi apoi să le instalezi. Astfel, şi alte funcţii disponibile în automobilul tău BMW sunt activate.
Sistemul de integrare pentru smartphone pe Control Display din automobilele BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift

Sistem de integrare pentru smartphone.

De ce să pleci la drum fără funcțiile smartphone-ului în modelul tău BMW, când le poți gestiona ca de obicei? Sistemul de integrare pentru smartphone conectează smartphone-ul wireless la automobilul tău prin Apple CarPlay și Android Auto. Acest lucru îți permite să folosești funcțiile cunoscute și numeroase aplicații cu ajutorul Control Display-ului.

Pachetul Connected Professional pentru automobilele BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift

Pachetul Connected Professional.

Trei servicii digitale combinate. Profită din plin de navigaţia în timp real, de disponibilitatea aplicaţiilor preferate şi de starea de bine din automobilul tău BMW prin calitatea sunetului şi a aerului.

Sistemul de încărcare wireless pentru telefon din automobilele BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift

Sistem wireless de încărcare telefon mobil.

Sistemul de încărcare wireless pentru telefon are un sistem de andocare pentru încărcare wireless. Antena exterioară îmbunătăţeşte semnalul pentru telefonul mobil. Prin Bluetooth pot fi conectate simultan 2 telefoane mobile şi un player audio.

Driving Assistant Professional pentru automobilele BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift

Driving Assistant Professional.

Pachetul Driving Assistant Professional îţi oferă mai mult confort şi siguranţă în condiţii de trafic monotone sau critice. În plus faţă de conţinutul pachetului Driving Assistant, acesta include şi asistentul de direcţie şi de menţinere a benzii de circulaţie cu funcţii extinse, asistentul pentru oprire de urgenţă şi asistentul de menţinere a benzii de circulaţie cu protecţie activă la coliziune laterală.
BMW Intelligent Personal Assistant pentru automobilele BMW X4 M F98 G02 LCI 2021 Facelift

BMW Intelligent Personal Assistant.

„Hei, BMW, mi-e foame.” BMW Intelligent Personal Assistant va găsi cel mai apropiat restaurant şi va planifica imediat ruta. Dar poate să facă şi mai multe. BMW Intelligent Personal Assistant te va asista la utilizarea funcţiilor automobilului. Şi explică în mod clar funcţii utile. Te ajută să manevrezi modelul tău BMW simplu şi intuitiv.

Asistentul la parcare Plus pe Control Display pentru automobilele BMW X4 M F98 G02 LCI Facelift 2021

Asistent la parcare Plus.

Asistentul la parcare Plus te ajută să parchezi şi să manevrezi automobilul. Acesta are, printre altele, sistem de camere video cu perspectivă panoramică, care include cameră video cu perspectivă de sus, precum şi sistem de asistenţă la parcarea laterală, sistem activ de asistenţă la parcare (Active PDC – „Active Park Distance Control”), funcţie de frânare în caz de urgenţă, asistent la parcare cu funcţie de orientare longitudinală şi laterală şi asistent pentru mersul în marşarier.

DATE TEHNICE ALE MODELELOR BMW X4 M.

BMW X4 M şi alte modele.

Putere maximă în kW (CP), la 1/min

375 (510)

Cuplu maxim în Nm, la 1/min:
650/2.750 – 5.500
Acceleraţie 0 – 100 km/h, în sec.:

3,8

Consum mixt de combustibil, în l/100 km:

10,5 – 10,8

Imagine din partea laterală a unui BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021 staţionând
Anvelope pentru masini BMW

ROŢI ŞI ANVELOPE BMW.

Supunem anvelopele automobilelor noastre la teste stricte cu până la 50 de criterii diferite privind calitatea – semnificativ mai mult decât este necesar conform regulamentului uniform de etichetare a anvelopelor, care se aplică în întreaga Europă. Aici vei găsi toate informaţiile despre proprietăţile anvelopelor utilizate de BMW.

BMW X4 M: ACCESORII BMW M PERFORMANCE.

Echipamente extra-sportive pentru BMW X4 M.

BMW X4 M iese în evidenţă datorită designului extrem de sportiv şi dinamic. Cu opţiunile de înaltă calitate de la accesoriile BMW M Performance, îmbunătăţeşti caracterul motorsport al automobilului – şi subliniezi aspiraţiile sale în materie de performanţe ridicate cu accente suplimentare specifice M.
Grilă frontală M Performance din fibră de carbon pentru BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Grilă frontală BMW M Performance din fibră de carbon.

Scoate-ţi stilul în evidenţă: rama grilei frontale M Performance este fabricată din fibră de carbon de calitate premium. Pentru un aspect deosebit de elegant, sportiv şi unic.
Spre produs
Capacul pentru rezervor M Performance din fibră de carbon pentru BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Capac pentru rezervor M Performance din fibră de carbon.

Detaliile fac diferenţa: Capacul pentru rezervor M Performance din fibră de carbon sporeşte aspectul sportiv şi unic al automobilului.
Spre produs
Capace pentru oglinzile exterioare M Performance din fibră de carbon pentru BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Capace pentru oglinzi exterioare M Performance din fibră de carbon.

Capacele pentru oglinzi exterioare M Performance sunt fabricate integral din fibră de carbon şi sunt realizate manual minuţios.
Spre produs
Difuzor spate M din fibră de carbon pentru BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Difuzor spate M din fibră de carbon.

Difuzorul spate M din fibră de carbon creează un aspect şi mai dinamic – şi transformă aspectul musculos al automobilului în ceva mult mai impresionant.
Spre produs
Volan M Performance Pro pentru BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Volan BMW M Performance Pro.

Cu forma sa uimitoare şi zona de prindere distinctivă din piele Alcantara, volanul creează o atmosferă motorsport inconfundabilă în habitaclu.
Spre produs
Învelitoare de antenă M Performance din fibră de aramidă pentru BMW X4 M Competition F98 LCI Facelift 2021

Învelitoare de antenă M Performance din fibră de aramidă.

O plăcere din punct de vedere vizual, dar şi funcţional pe plafonul automobilului: învelitoarea de antenă M Performance din fibră de aramidă.
Spre produs
BMW X4 G02 LCI 2021 Facelift Gri Brooklyn

THE X4.

Noul BMW X4 este un sports activity coupé (SAC) plin de personalitate care este fratele sportiv din familia BMW X: plin de încredere, dinamic şi cu un design expresiv. Numeroasele sale tehnologii inovatoare se asigură că ai parte de cea mai pură plăcere de a conduce.

FINANŢARE ŞI LEASING PENTRU BMW X4 M.

Imagine din partea laterală a unui BMW X4 M Competition F98 Facelift 2021 BMW Individual Galben Sao Paulo, alături de un model

Produsele financiare personalizate de la BMW Financial Services te duc rapid şi flexibil la destinaţie. Fie pentru finanţare, fie pentru leasing – fiecare dintre ofertele noastre este individual adaptată nevoilor şi dorinţelor tale. Află mai multe despre soluţiile de finanţare atractive sau cea mai bună ofertă de leasing pentru noul tău BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i sau BMW X4 M40d.

SERVICE ŞI ASISTENŢĂ PENTRU BMW X4 M.

Asistenţă pentru clienţi BMW

DOREŞTI O OFERTĂ PERSONALIZATĂ?

Dacă ai întrebări, ai nevoie de informaţii suplimentare sau doreşti oferte personalizate pentru BMW X4 M Competition, BMW X4 M, BMW X4 M40i sau BMW X4 M40d, te rugăm să contactezi un partener BMW din regiunea ta. Personalul nostru de service BMW competent va fi încântat să îţi ofere sfaturi individuale prin telefon sau direct la faţa locului.

SERVICII BMW PENTRU BMW X4 M.

Oferte de service şi pachete pentru BMW X4 M, BMW X4 M40i sau BMW X4 M40d.

BMW stabileşte standardele în materie de service şi este mereu alături de tine şi de automobilul tău BMW X4 M. Prin intermediul serviciului BMW de asistenţă în caz de accident sau de defecţiune, experţii noştri îţi stau la dispoziţie pentru urgenţe non stop – 365 de zile pe an. Datorită serviciilor inovatoare BMW Teleservices, automobilul tău BMW X4 M notifică automat partenerul de service BMW cu privire la necesităţile de mentenanţă sau la defecţiuni, astfel încât acesta să te poată contacta independent. Cu BMW Service Inclusive, acestea şi toate celelalte servicii sunt acoperite financiar pentru perioada aleasă de tine. Câştigă mai mult timp pentru lucrurile importante din viaţa ta: Cu gama variată de servicii oferite de BMW, vei fi mereu în siguranţă.
BMW Service Inclusive

BMW Service Inclusive.

Eliberează-te şi concentrează-te pe ceea ce contează cu adevărat – bucură-te de călătoria plină de adrenalină alături de automobilul tău BMW X4 M, BMW X4 M40i sau BMW X4 M40d. Cu ajutorul BMW Service Inclusive poţi face exact asta. Printr-o singură plată unică primeşti toate serviciile incluse şi manoperele de întreţinere pentru o perioadă la alegere.
Află mai multe
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Prin intermediul serviciilor inovatoare Teleservices ale BMW ConnectedDrive, automobilul tău BMW X4 M te ajută să îţi menţii mintea limpede: când este necesară mentenanţa sau în cazul unei defecţiuni, acesta transmite partenerului tău de service BMW preferat toate detaliile relevante. Partenerul tău de service BMW te va contacta pentru a aranja o programare. Pentru ca tu să te bucuri de livrarea rapidă şi simplă a operaţiunilor de service fără griji. Singura cerinţă: înregistrarea online a automobilului tău BMW X4 M, BMW X4 M40i sau BMW X4 M40d în portalul BMW ConnectedDrive şi selectarea unui partener de service preferat. Descoperă acum cum serviciile BMW Teleservices îţi fac viaţa mai uşoară.
Află mai multe
Asistenţă rutieră BMW

Asistenţă rutieră BMW.

Serviciul gratuit Asistenţă rutieră BMW este disponibil tuturor conducătorilor BMW, 365 zile pe an. Un singur apel – şi experţii noştri sunt la dispoziţia ta, fie la telefon, fie la locul defecţiunii.
Află mai multe

Consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale modelelor BMW X4 M.

BMW X4 M Competition:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,5 – 10,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 238 – 248

 

BMW X4 M:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,5 – 10,9
Emisii medii de CO2, în g/km: 238 – 247

BMW X4 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,7 – 9,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 198 – 216

BMW X4 M40d:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 – 7,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 171 – 191N/a n/a n/a n/a n/a n/a n/a N/a.

Citeşte în continuare

CONSUMUL DE COMBUSTIBIL ŞI EMISIILE DE CO2 ALE MODELELOR BMW X4 M.

BMW X4 M:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,5 - 10,8
Emisii medii de CO2, în g/km: 238 - 247

BMW X4 M40i:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 8,7 - 9,5
Emisii medii de CO2, în g/km: 198 - 215

BMW X4 M40d:
Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 6,5 - 7,3
Emisii medii de CO2, în g/km: 171 - 190

Citeşte în continuare