Modele BMW X

DOBÂNDĂ FIXĂ 3,69%.

PENTRU MODELUL TĂU PREFERAT.

DOBÂNDĂ FIXĂ 3,69%.PENTRU MODELUL TĂU PREFERAT.

Ofertă de finanțare.

O soluţie de finanţare sigură cu dobândă fixă te aduce mai aproape de modelul BMW  preferat. Echipate cu tehnologii noi pentru mai multă siguranţă şi oferind dinamică de condus pe orice suprafaţă, modelele BMW X5 şi BMW X3 au un design unic sportiv şi sunt alegerea perfectă datorită motoarelor performante, sistemului inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive și a manevrabilităţii precise. BMW iX este un model revoluţionar, prin design şi tehnologii, cu o autonomie de peste 400 km şi un simbol al sustenabilităţii.

Citeşte în continuare

Beneficii

 • 01 Dobândă fixă 3,69% pe 3 ani*
 • 02 Avans 20%
 • 03 Garanție extinsă pe 3 ani
 • 04 Servicii Connected Drive
 • 05 Sisteme inteligente de asistenţă

*Oferta este valabilă pentru finanțările în EURO cu dobândă fixă 3,69% pe o perioadă maximă de 36 de luni și valoare reziduală 1%. Această ofertă este disponibilă la dealerii BMW participanți și este emisă de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA. Oferta este valabilă până la 31.03.2023, dar poate fi modificată, retrasă sau prelungită în orice moment.


*Oferta este destinată exclusiv persoanelor juridice și este supusă unor termene și condiții disponibile la dealerii participanți. Finanțarea este condiționată de aprobarea dosarului de finanțare depus de client și va fi decisă în urma analizei financiare de către UniCredit Leasing Corporation IFN SA.

Citeşte în continuare

În plus, îți propunem și alte soluţii flexibile de finanţare pe care le poţi alege în funcţie de preferinţe, la dealerii BMW.

ALEGE MODELUL TĂU PREFERAT BMW.

BMW X5.

 • Dobândă fixă 3,69% pe 3 ani cu avans 20%
 • Garanție extinsă pe 3 ani
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Sisteme inteligente de asistenţă la condus
BMW X5

BMW X3.

 • Dobândă fixă 3,69% pe 3 ani cu avans 20%
 • Garanție extinsă pe 3 ani
 • Connected Package Professional
 • Tehnologie Mild-Hybrid
BMW X3

BMW iX.

 • Dobândă fixă 3,69% pe 3 ani cu avans 20%
 • Garanție extinsă pe 3 ani
 • Sistem Surround Sound Bowers & Wilkins Diamond
 • Tehnologie Shy Tech
BMW iX

BMW SERIA 3 SEDAN.

 • Dobândă fixă 3,69% pe 3 ani cu avans 20%
 • Garanție extinsă pe 3 ani
 • Ecran curbat cu funcție Touch
 • BMW Inteligent Personal Assistant
BMW SERIA 3 SEDAN

BMW SERIA 5 SEDAN.

 • Dobândă fixă 3,69% pe 3 ani cu avans 20%
 • Garanție extinsă pe 3 ani
 • BMW Live Cockpit Professional
 • Connected Package Professional
BMW SERIA 5 SEDAN
 • BMW X5.
 • BMW X3.
 • BMW iX.
 • BMW SERIA 3 SEDAN.
 • BMW SERIA 5 SEDAN.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, staţionând pe timp de noapte

Față.

Grila frontală impunătoare împreună cu luminile opţionale laser cu elemente albastre X captivează prin dinamism și performanță.

Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW X5 xDrive40i, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat

Spate.

Liniile orizontale din partea din spate a noului BMW X5 vizualizează funcţionalitatea ridicată a acestui automobil: hayonul divizat Split Tailgate poate fi deschis şi închis din două părţi, este complet electric şi poate fi acţionat prin simpla apăsare a unui buton.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW X5, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat, staţionând pe timp de noapte

Față.

Accentul extrem pe lăţime şi elementele tipice X oferă părţii frontale a modelului BMW X3 un aspect distinctiv. Grila frontală BMW cu muchii ascuţite şi bara-spoiler reproiectată cu guri de admisie verticale în interpretarea triunghiulară evidenţiază puterea sa excepţională. Farurile cu LED coborâte cu aproximativ 10 mm completează imaginea de ansamblu a modelului BMW X3, conferindu-i o expresie modernă şi concentrată.

Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW X5 xDrive40i, G05, 2018, în Alb Mineral metalizat

Spate.

Partea din spate reproiectată a modelului BMW X3 creează un efect care este în egală măsură sportiv şi modern. Stopurile cu LED într-o nouă prezentare tridimensională îi accentuează şi mai mult prezenţa. Ţevile de eşapament largi, încastrate, cu formă neregulată se încadrează pe liniile orizontale din secţiunea superioară şi subliniază designul unic. Împreună cu protecţia şasiului reproiectată, partea din spate a BMW X3 oferă un aspect curat şi puternic.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW iX

Față.

Partea frontală a noului BMW iX a fost reinterpretată într-un stil futurist. Grila frontală BMW aliniată pe verticală scoate în evidenţă aspectul progresist al SAV-ului, în combinaţie cu cele mai înguste faruri duble produse vreodată de BMW pentru automobilele de serie.

Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW iX

Spate.

Suprafeţele mari, cele mai înguste stopuri create de Grupul BMW, şi hayonul integrat perfect creează un aspect modern. Difuzoarele mari optimizează coeficientul aerodinamic al automobilului şi, împreună cu şasiul plat, îmbunătăţesc autonomia.

 

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 3 sedan

Față.

Definitorii pentru designul frontal sunt farurile cu LED cu un stil elegant, care se remarcă prin aranjamentul lor în formă de L inversat şi prin conturul lor concentrat. În combinaţie cu grila frontală distinctă cu lamele duble, gurile mari de admisie hexagonale oferă o declaraţie sigură pe sine.

Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 3 sedan

Spate.

Bara-spoiler distinctivă creează un aspect deosebit de sportiv pentru BMW Seria 3 Sedan. Reflectoarele verticale şi ornamentele ţevii de eşapament largi cu un element cromat din pachetul M Sport întăresc acest efect. Difuzorul mare dintre ţevile de eşapament completează aspectul sportiv şi dinamic.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Seria 5 sedan

Față.

BMW Seria 5 Sedan ridică sportivitatea şi caracterul încrezător la următorul nivel – datorită proporţiilor BMW caracteristice, precum ampatamentul lung, capota extinsă şi linia continuă a plafonului. Contururile precise creează un contrast fascinant cu suprafeţele line în stil minimalist, oferind un aspect modern şi, totodată, clasic. În special grila BMW şi farurile BMW Laserlight conferă părţii frontale caracter dinamic şi inovator. Farurile se potrivesc perfect în grila frontală, care accentuează lăţimea automobilului şi creează o eleganţă şi o prezenţă excepţionale, ce se menţin până la ţevile de eşapament din spoilerul spate. Rezultatul este un aspect stilat şi sportiv, în acelaşi timp.

Imagine cu trei sferturi din partea spate a BMW Seria 3 sedan

Spate.

Sistemul inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive distribuie variabil şi eficient puterea pe roţile din faţă şi din spate pentru un plus de tracţiune, dinamică de condus şi siguranţă în orice situaţie care poate fi întâlnită pe traseu. Pentru o agilitate îmbunătăţită, distribuţia puterii controlată electronic contracarează subvirarea sau supravirarea în viraje.

my bmw app

MY BMW APP

Aplicaţia My BMW ţi se potriveşte perfect, la fel ca modelul tău BMW. Poţi planifica traseele de oriunde, cât încă eşti în mişcare sau trimite următoarea destinaţie de pe canapea direct către modelul tău BMW. Verifică autonomia rămasă înainte de a-ţi începe călătoria sau porneşte climatizarea în interiorul automobilului din confortul casei tale. Nu îţi aduci aminte dacă ai închis maşina? Verifică în aplicaţie şi închide automobilul de la distanţă, cu o simplă atingere.

Citeşte în continuare

CONSUM DE COMBUSTIBIL ŞI EMISII DE CO₂.

BMW X5:

Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 10,0
Emisii medii de CO2, în g/km: 227

 

Datele oficiale despre consumul de combustibil și emisiile de CO2 au fost determinate în conformitate cu procedura de măsurare obligatorie și respectă Regulamentul (UE) 715/2007 valabil la momentul aprobării acestora. Cifrele WLTP iau în considerare orice echipamente opționale în cazul autonomiei. Pentru automobilele de tip nou testate incepând cu 01.01.2021, nu mai există date oficiale conform NEDC, ci doar conform WLTP. Pentru mai multe informatii despre procedurile de masurare WLTP, accesează www.bmw.de/wltp.

Citeşte în continuare