Imagine BMW X4, trei sferturi, lateral-spate

THE X4. IMPUNĂTOR PE ORICE DRUM

Robust, sportiv, pur şi simplu uluitor

Imaginile sunt cu titlu de prezentare. BMW îşi rezervă dreptul de a modifica preţurile, parametrii tehnici precum şi opţiunile afişate fără notificări prealabile. Pentru informaţii despre actualizarea acestora şi termenele de livrare te rugăm să contactezi dealerul tău BMW.

Citeşte în continuare
THE X4. IMPUNĂTOR PE ORICE DRUMRobust, sportiv, pur şi simplu uluitor

SPORTIV ŞI AGIL

Sports Activity Coupé cu personalitate

Conturul energic ale automobilului: liniile dinamice, plafonul înclinat şi silueta sportivă evidenţiază natura sa agilă. Partea din faţă pronunţată, cu grila frontală specifică şi farurile cu LED adaptive aduc aminte de moştenirea familiei X. Interiorul te farmecă prin combinaţia perfectă între confort şi utilitate, un mix între design sportiv şi elegant şi soluţii de conectivitate de ultimă oră.
Imagine far BMW X4

PASAJE ROŢI

BMW X4 se simte bine atât în oraş, cât şi în situaţii mai provocatoare. Pentru a evidenţia sufletul său off-road, pasajele roţilor au un design nou, care include prize de aer distincte.
Imagine laterală BMW X4

SPORT ACTIVITY COUPE

BMW X4 deţine toate caracteristicile importante ale unui Sport Activity Coupé. Stilul dinamic, imaginea sportivă şi plafonul înclinat, similar unui coupé, îi conferă o imagine şic şi elegantă, iar caracteristicile de performanţă pură îl fac să fie un off-roader redutabil cu abilităţi sportive şi un partener de încredere în viaţa ta de zi cu zi.
Imagine frontală BMW X4

GRILA FRONTALĂ

Grila frontală distinctivă, tridimensională, oferă părţii din faţă a BMW X4 un aspect independent, plin de încredere. Grila proeminentă evidenţiază caracterul dinamic şi personalitatea unui adevărat rebel.
Imagine lateral-faţă BMW X4

CENTRU DE GREUTATE COBORÂT

Centrul de greutate coborât adaugă un plus de agilitate şi permite o precizie impresionantă la schimbarea direcţiei şi îi conferă lui BMW X4 o dinamică sportivă, plină de viaţă. Te vei bucura de o stabilitate perfectă pe drum şi o plăcere uimitoare de a conduce.
Interior BMW X4

BMW LIVE COCKPIT

Sistemul BMW Live Cockpit Plus cu navigaţie a fost conceput pentru a integra întreaga experienţă de a conduce. Descoperă caracteristici precum contoare digitale pe un ecran de 5,7”, afişaj de 8,8” de înaltă rezoluţie şi un controler iDrive Touch amplasat convenabil.
imagine cu femeie lângă un automobil BMW X4

NAVIGAŢIE LA MILIMETRU

Ajungi fix la destinaţia dorită cu noua funcţie de navigaţie până la uşă. Vei primi indicaţii chiar şi pentru ultimii metri ai călătoriei tale, fix până la uşa adresei alese şi apoi înapoi la maşină.
Imagine bordBMW X4

DRIVING ASSISTANT PLUS

BMW – un adevărat lider în tehnologii de condus asistat – introduce o selecţie de funcţii care uşurează condiţiile de trafic solicitante: avertizare la părăsirea benzii de circulaţie, asistent de menţinere a benzii de circulaţie, pilot automat activ cu Stop&Go şi sistem de camere video cu perspectivă la 360° cu vizualizare 3D şi perspectivă de sus.
Imagine cu notificare pe telefon mobil

MOMENTUL OPORTUN

Ajungi mereu la timp cu ajutorul opţiunii inovatoare care îţi spune când ar trebui să pleci, disponibilă în aplicaţia BMW Connected. Vei primi un mesaj pe smartphone care îţi va comunica momentul oportun să pleci pentru a ajunge mereu la timp la destinaţie. Notificarea ia în calcul timpul necesar în funcţie de informaţii de trafic în timp real.

Propriul tău BMW, la doar câţiva paşi distanţă.

Găseşte-ţi modelul BMW X4 mult visat!

BMW X4

IMPUNĂTOR PE ORICE DRUM.

BMW X4
 • Faruri cu tehnologie LED
 • Sistem Performance Control
 • Şasiu M Sport

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X4

UIMEŞTE PRIN PUTERE.

BMW X4
 • Pachet M Aerodinamic
 • Suspensie M Sport
 • Frâne M Sport.

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

BMW X4

SPORTIV ŞI AGIL.

BMW X4
 • Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,7
 • Emisii medii de CO₂, în g/km: 220
 • Viteză maximă: 250 km/h

> Configurator şi preţ

Solicită dealerului tău mai multe detalii.

DESCOPERĂ TOATE OPŢIUNILE!

Imagine cu trei modele BMW X4.

Uită-te mai îndeaproape la familia BMW X4

Află mai multe despre modelele BMW X4. xLine, M Sport sau M Sport S – care îţi va câştiga inima?

Consum de energie şi emisii de CO₂.

 • BMW X4 M40i:
  Consum mixt de combustibil, în l/100 km: 9,7
  Emisii medii de CO2, în g/km: 220

  Valorile pentru consumul de combustibil, emisiile de CO2 şi consumul de energie sunt determinate în concordanţă cu Reglementările Europene (CE) 715/2007, în versiunea aplicabilă în momentul omologării. Aceste cifre se referă la automobile cu configuraţie de bază în Germania, iar autonomia este calculată în funcţie de echipamentele opţionale şi de dimensiunile jantelor şi anvelopelor disponibile pe modelul selectat.

  Valorile sunt bazate pe reglementările WLTP („Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure”, trad. „Proceduri de testare armonizate la nivel global pentru automobile uşoare”). În ceea ce priveşte taxele auto sau alte obligaţii referitoare la emisiile de CO2 (cel puţin printre altele), valorile emisiilor de CO2 pot fi diferite faţă de valorile indicate aici.

  Informaţii suplimentare despre consumul de combustibil şi despre emisiile oficiale de CO2 pot fi obţinute consultând reglementările referitoare la consumul de combustibil şi emisiile de CO2 ale automobilelor noi. Acestea pot fi obţinute gratuit de la dealerul tău BMW.