Imagine cu trei sferturi din partea frontală a noului BMW M8 Competition Coupé (în premieră) în Albastru Marina Bay metalizat.

THE M8

MODELELE BMW SERIA 8 COUPÉ M ÎN DETALIU

THE M8MODELELE BMW SERIA 8 COUPÉ M ÎN DETALIU

BMW M850i xDRIVE COUPÉ, BMW M8 COUPÉ ŞI BMW M8 COMPETITION COUPÉ – ECHIPAMENTE ŞI DETALII

O gamă impresionantă de opţiuni de echipare este disponibilă pentru modelele BMW Seria 8 Coupé M. De la accentul pe design, dinamica de condus şi inovaţiile tehnice, plăcerea de a conduce modelele BMW Seria 8 Coupé M atinge cote impresionate. În plus, aceste automobile sport de lux nu excelează numai prin puterea nestăpânită dată de tehnologia de prima clasă, dar oferă şi un ambient luxos, servicii digitale de ultimă generaţie şi sisteme inovatoare de asistare a conducătorului auto.

Citeşte în continuare

COMPARAREA MODELELOR BMW SERIA 8 COUPÉ M

DETALII CHEIE: TREI MODELE CARE OFERĂ SPORTIVITATE PURĂ ŞI FASCINAŢIE LUXOASĂ

BMW M8 COMPETITION COUPÉ

Dinamică de condus maximă şi exclusivitate
 • Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri
 • xDrive M cu diferenţial M activ şi transmisie M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic
 • Elemente de design şi echipamente exclusiviste
 • 460 kW (625 CP), 750 Nm, 0–100 km/h în 3,2 sec.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé în Albastru Marina Bay metalizat.

BMW M8 COUPÉ

Lux suprem şi dinamică de condus
 • Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri
 • xDrive M cu diferenţial M activ
 • Transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic
 • 441 kW (600 CP), 750 Nm, 0–100 km/h în 3,3 sec.
Imagine cu BMW M8 Coupé în Argintiu Frozen Dark.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Performanţă puternică şi caracter exclusivist
 • Motorul M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri
 • Transmisia Steptronic Sport cu 8 trepte
 • BMW xDrive cu diferenţial M Sport
 • 390 kW (530 CP), 750 Nm, 0–100 km/h în 3,7 sec.
Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé în Albastru Barcelona metalizat.
 • BMW M8 COMPETITION COUPÉ
 • BMW M8 COUPÉ
 • BMW M850i xDRIVE COUPÉ

BMW M8 COMPETITION COUPÉ ŞI BMW M8 COUPÉ

SUMAR AL TRENULUI DE RULARE ŞI AL TEHNOLOGIILOR ŞASIULUI, INSPIRATE DIN MOTORSPORT

Numeroasele componente ale trenului de rulare şi ale şasiului inspirate din motorsport oferă mai multă performanţă, mai multă agilitate, mai multă precizie şi mai multă plăcere de a conduce plină de adrenalină.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé, cu motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Motorul performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri.

Ultima versiune a motorului performant M TwinPower Turbo pe benzină cu 8 cilindri este în pas cu cele mai noi standarde. Motorul cu turaţii înalte furnizează o putere de 460 kW (625 CP). Cele două turbocompresoare se evidenţiază datorită galeriei de evacuare încrucişate a bancului de cilindri cu caracteristici optime de răspuns. Motorul V8 este proiectat şi pentru circuitul de curse.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé, cu suspensie M adaptivă.

Suspensie M adaptivă.

Suspensia M adaptivă te ajută să reglezi caracteristicile amortizoarelor pentru a se potrivi tuturor situaţiilor de condus şi pentru a îmbunătăţi dinamica de condus şi confortul. Pe lângă setarea „COMFORT” standard pentru o călătorie confortabilă, programul „SPORT” oferă setări mai rigide ale amortizoarelor, iar cu „SPORT+”, automobilul poate fi folosit ca pe circuitul de curse.
BMW M8 Competition Coupé cu xDrive M.

xDrive M.

BMW xDrive M cu diferenţial M activ garantează tracţiune maximă şi dinamică de condus în situaţiile de condus cotidiene, precum şi pe circuitul de curse. Tehnologia specifică M îmbină agilitatea tipică a tracţiunii spate cu controlul oferit de tracţiunea integrală. Poţi alege dintre variantele de tracţiune integrală, tracţiune integrală Sport şi – cu modul DSC oprit – tracţiune faţă/ spate.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé, cu transmisie M Steptronic cu 8 trepte.

Transmisie M Steptronic cu 8 trepte.

Transmisia M Steptronic cu 8 trepte şi Drivelogic oferă numeroase opţiuni de condus: de la foarte dinamic sau confortabil, până la modul de economisire a combustibilului. Conducătorul auto poate schimba manual vitezele folosind schimbătorul de viteze, padelele de schimbare a vitezelor de pe volan sau prin alegerea modului automat şi lăsarea transmisiei să funcţioneze liber.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé, cu frâne M cu discuri din carbon şi ceramică.

Frâne M cu discuri din carbon şi ceramică.

Cu frânele M cu discuri din carbon şi ceramică disponibile opţional, utilizarea puterii de frânare este mai directă, sistemul se corodează, este mai rezistent la căldură şi la uzură şi contribuie la scăderea greutăţii automobilului, astfel agilitatea, dinamica şi acceleraţia sunt îmbunătăţite. Echipamentele tehnice speciale sunt vizibile prin etrierele aurii mate cu inscripţie „M” la exterior. Datorită unor proprietăţi specifice materialului, pot apărea anumite zgomote funcţionale intense în timpul acţiunii de frânare, de exemplu, după frânare lungă sau bruscă ori în condiţii de carosabil umed, cu puţin timp înainte de oprirea automobilului. Zgomotul cauzat de designul specific poate fi evitat prin uscarea automată a sistemului de fânare în caz de carosabil umed sau prin aplicarea unei frânări mai puternice după frânare lungă sau bruscă. Efectul negativ al umezelii şi al sării de pe carosabil pot determina ca nivelul de eficienţă al sistemului de frânare să corespundă cu cel al unui sistem convenţional. Această forţă de frânare scăzută poate fi compensată cu aplicarea unei presiuni mai mari asupra pedalei. Zgomotele funcţionale nu au efect asupra performanţei, a siguranţei operaţionale şi a stabilităţii frânelor.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu MODUL „M”.

MODUL „M”.

Foloseşte butonul pentru modul „M” de pe consola centrală pentru a ajusta nivelul de control asupra sistemelor de asistenţă a conducătorului auto. Modul „ROAD” îţi pune la dipoziţie întreaga gamă de funcţii pentru asistenţii electronici. În modul „SPORT”, sistemele de asistenţă te avertizează, dar nu intervin. Cu modul „TRACK” poţi să dezactivezi complet sistemele de asistenţă, ca de exemplu pe circuitul de curse. În funcţie de modul selectat, reţeaua de afişare îţi indică informaţiile de condus corespondente.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu frâne M configurabile.

Frâne M configurabile.

Sistemul de frânare integrat oferă precizie atunci când apeşi pedala şi are configurare specifică M. Noul sistem aduce împreună sistemul de activare a frânelor, sistemul de amplificare a frânării şi funcţiile de control al frânării în cadrul unui modul compact. Prezintă, de asemenea, două setări pentru pedala de frână: modurile „COMFORT” şi „SPORT” reglează forţa de apăsare necesară pentru a încetini automobilul.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu sistem de evacuare M Sport.

Sistem de evacuare M Sport.

Sistemul de evacuare M Sport oferă un sunet dinamic care poate fi modificat prin intermediul mecanismului de evacuare. Programele „SPORT” şi „SPORT+”, care pot fi selectate prin butoanele pentru dinamica de condus, sunt accentuate de un sunet mai intens al motorului, în timp ce programul „COMFORT” oferă un sunet mai discret al acestuia.

BMW M8 COMPETITION COUPÉ

ELEMENTE DE DESIGN SPECIFICE M LA EXTERIOR ŞI ÎN INTERIOR

Designul BMW M8 Competition Coupé stabileşte noi standarde în segmentul automobilelor sport de lux şi reprezintă o expresie puternică a performanţei excepţionale. Elementele de design M negre lucioase se completează perfect, în timp ce componentele distinctive din pachetul M din carbon pentru exterior subliniază potenţialul sportiv al acestui automobil. Caracterul dinamic din interior este accentuat de detaliile exclusiviste specifice M ale BMW M8 Competition Coupé.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M8 Competition Coupé în Albastru Marina Bay metalizat, rulând pe timp de noapte.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu grila specifică M.

Grila specifică M.

Grila frontală ornamentală neagră cu rama neagră cromată şi emblema „M8” neagră lucioasă subliniază caracterul sportiv al automobilului tău.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu capace oglinzi din carbon.

Capace oglinzi negre.

Capacele oglinzilor exterioare negre lucioase oferă automobilului M8 Competition un aspect foarte sportiv. Cu pachetul M din carbon pentru exterior, disponibil opţional, capacele oglinzilor sunt realizate din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC).
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu prize de aer laterale M din carbon.

Prize de aer laterale M negre.

Prizele de aer laterale M de pe aripile frontale sunt negre şi au ornamente negre cromate integrate, cu emblema „M8”. Pachetul M din carbon pentru exterior, disponibil opţional, foloseşte plasticul ranforsat cu fibră de carbon (PRFC).
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu jante M din aliaj uşor de 20”, tip 813 M.

Jante M din aliaj uşor de 20”, tip 813 M.

Jante M din aliaj uşor de 20” Star-spoke, tip 813 M, în Negru Jet bicolor, lucioase, cu anvelope mixte, dimensiuni faţă 9,5 J x 20, 275/35 R20 şi spate 10,5 J x 20, 285/35 R20.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu spoiler M din carbon pentru partea spate.

Spoiler M negru pentru partea spate.

Spoilerul M negru lucios pentru partea spate subliniază silueta sportivă a automobilului şi scade portanţa. Cu pachetul M din carbon pentru exterior, disponibil opţional, spoilerul M pentru partea spate este realizat din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC).
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu inscripţie „M8 Competition”.

Inscripţie „M8 Competition”.

Inscripţia neagră „M8 Competition” pentru partea spate reprezintă un indicator al potenţialului dinamic ridicat al automobilului.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu piele Merino integrală cu granulaţie fină/ Alcantara.

Combinaţie de piele Merino integrală/ Alcantara.

Ornamentul în două nuanţe din piele Merino integrală/ Alcantara cu contrast în Bej Midrand este rezervat exclusiv pentru M8 Competition. Acest echipament este completat de protecţiile laterale şi de o bandă pentru consola centrală în Alcantara.
Consola centrală a BMW M8 Competition Coupé cu emblemă „M8 Competition”.

Emblemă „Competition”.

Consola centrală are emblema „Competition”, care accentuează atmosfera sportivă din interior şi face trimitere la calităţile dinamicii de condus a automobilului.
Imagine cu centurile de siguranţă M ale BMW M8 Competition Coupé.

Centuri de siguranţă M.

Centurile de siguranţă M cu sistem de pretensionare şi limitator de forţă adaugă un plus de exclusivitate culorilor M clasice şi scot în evidenţă ambianţa sportivă de înaltă calitate a interiorului.
Imagine cu pragurile portierelor BMW M8 Competition Coupé cu emblema „M8 Competition”.

Praguri portiere cu emblema „M8 Competition”.

Tu şi pasagerul din faţă sunteţi întâmpinaţi de pragurile portierelor cu emblema „M8 Competition” de îndată ce păşiţi în interior. Emblema neagră de pe pragurile portierelor din stânga şi dreapta faţă inspiră calitate şi exclusivitate.
Imagine cu schimbătorul de viteze M al BMW M8 Competition Coupé.

Schimbător de viteze M.

Schimbătorul de viteze M cu design nou prezintă un model de schimbare a treptelor de viteză specific M şi operare excelentă. În modul „S” manual, conducătorul auto poate schimba treptele manual folosind schimbătorul de viteze sau padelele de pe volanul cu design M; în modul „D” schimbarea se produce automat. Butonul „Drivelogic” pentru trei programe de schimbare şi butonul „P” pentru parcare sunt poziţionate sub logoul „M”.
Imagine cu panoul de instrumente specific M al BMW M8 Competition Coupé.

Panou de instrumente specific M.

Panoul de instrumente specific M îţi permite să afişezi informaţii suplimentare în timpul condusului sportiv. Dacă ai selectat modul de condus „TRACK” pentru utilizarea pe circuitul de curse, poţi vedea presiunea la accelerare, presiunea din anvelope, temperaturile, precum şi forţa G a acceleraţiei laterale şi longitudinale pe panoul de instrumente.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală faţă a BMW M8 Coupé în Argintiu Frozen Dark.
Imagine cu trei sferturi din partea laterală spate a BMW M8 Coupé în Argintiu Frozen Dark.
Imagine cu habitaclul BMW M8 Coupé cu volan M îmbrăcat în piele cu butoane „M1”/ „M2” roşii.
Imagine cu scaunele M Sport din piele Merino în Maro Taruma cu granulaţie fină, din interiorul BMW M8 Coupé.
Imagine cu sistemul de sunet surround „Bower & Wilkins Diamond”, din interiorul BMW M8 Coupé.

DETALII IMPORTANTE DE DESIGN ALE BMW M8 COUPÉ

Designul BMW M8 Coupé reprezintă o declaraţie a caracterului sportiv real îmbinat cu luxul de necontestat. Elementele de design specifice M, precum rama grilei radiatorului şi sistemul de evacuare sport cromat lucios creează accente exclusiviste la exterior. În plus, prizele de aer mari cu benzi ornamentale şi splitter-ele faţă negre lucioase împreună cu oglinzile M exterioare şi spoilerul M pentru partea spate, în culoarea caroseriei, subliniază performanţa BMW M8 Coupé. Jantele M din aliaj uşor de 20” sunt o expresie a caracterului dinamic. Sportivitatea este vizibilă şi în interior datorită scaunelor M Sport din piele Merino, a volanului M îmbrăcat în piele şi a altor detalii extravagante precum benzile ornamentale sportive pentru interior şi linia plafonului în Alcantara, exprimă luxul.

Imagine cu prizele de aer din cadrul pachetului M din carbon pentru exterior al BMW M8 Competition Coupé.
Imagine cu spoilerul pentru partea spate din cadrul pachetului M din carbon pentru exterior al BMW M8 Competition Coupé.
Imagine cu spoilerul pentru partea spate din cadrul pachetului M din carbon pentru exterior al BMW M8 Competition Coupé.
Imagine cu BMW M8 Competition Coupé cu capace oglinzi din carbon.

PACHETUL M DIN CARBON PENTRU EXTERIOR

Elementele de înaltă calitate incluse în pachetul M din carbon pentru exterior subliniază cerinţele sportive şi sportivitatea caracteristică a automobilului. Pachetul M din carbon pentru exterior include prizele de aer laterale „Air Curtain” în dreapta şi în stânga barei-spoiler, capace pentru oglinzile exterioare şi spoiler spate creat din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC). Pachetul este completat de un difozor aerodinamic inserat în partea spate. Toate elementele de design ale exteriorului sunt realizate cu mare atenţie la detalii şi au ca rezultat un aspect armonios cu note sportive distinctive. Componentele create din plastic ranforsat cu fibră de carbon (PRFC) sunt mai uşoare decât cele de serie.

Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Coupé în Gri Dravit metalizat de la BMW Individual.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Coupé în Alb Brilliant metalizat de la BMW Individual.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Coupé în Roşu Aventurine metalizat de la BMW Individual.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW Individual M8 Coupé în Argintiu Frozen Dark metalizat de la BMW Individual.
Imagine cu scaunele M Sport îmbrăcate în piele Merino integrală cu granulaţie fină | Silverstone şi emblemă „M8” ale BMW Individual M8 Coupé.
Imagine cu interiorul BMW Individual M8 Coupé în piele Merino integrală cu granulaţie fină | Silverstone cu ornamente interioare BMW Individual în Negru Piano.
Imagine cu interiorul BMW M8 Competition Coupé în piele Merino integrală cu granulaţie fină | Negru cu ornamente interioare BMW Individual în Negru Piano.

BMW INDIVIDUAL.

BMW M8 Coupé reprezintă expresia puternică a personalităţii tale. Opţiunile unice de echipare de la BMW Individual definesc un caracter privilegiat pentru acest automobil sport de lux. Poţi alege dintr-un număr mare de culori exterioare care întruchipează exclusivitatea, precum Gri Dravit metalizat, Roşu Aventurine metalizat, Alb Frozen Brilliant sau Argintiu Frozen Dark metalizat prezentate aici. O aură de elegantă este oferită de scaunele sport cusute manual cu fire contrastante şi ţapiteria Merino din piele de cea mai înaltă calitate. Pielea integrală Merino neagră sau în Alb Silverstone, în Alb Ivory/ Albastru Night are design în formă de fagure. Ornamentele interioare de la BMW Individual, precum cel în Negru Piano prezentat aici şi capitonajul pentru plafon BMW Individual din Alcantara negru, în antracit sau în Albastru Night completează ambientul luxos şi sportiv.

BMW M850i xDRIVE COUPÉ

ELEMENTE SELECTATE DE DESIGN ŞI DINAMICĂ DE CONDUS ALE BMW M850i xDRIVE COUPÉ

Designul exterior inovator al BMW M850i xDrive Coupé fascinează printr-un aspect dinamic care prezintă elemente de design distinctive în Gri Cerium. Acest aspect individualist este continuat în interior, printr-un ambient sportiv pentru a furniza cele mai înalte standarde de lux. O experienţă de condus confortabilă şi sportivă este oferită de componentele performante ale sistemului de propulsie şi ale şasiului, care garantează plăcere de a conduce plină de adrenalină pe orice drum.
Imagine cu trei sferturi din partea frontală a BMW M850i xDrive Coupé în Albastru Barcelona metalizat, rulând.
Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé în Albastru Barcelona metalizat, cu capace oglinzi exterioare în Gri Cerium Galvanic.

Elementele exterioare ale BMW M850i.

Elementele exterioare precum capacele oglinzilor, inscripţiile, ornamentele pentru ţeava de eşapament, elementele decorative „Air Breather”, rama şi barele grilei radiatorului în Gri Cerium Galvanic creează contrast cu culoarea exterioară a automobilului. Acestea se îmbină armonios cu personalitatea automobilului şi accentuează aspectul sportiv al acestuia.
Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé în Albastru Barcelona metalizat cu jante M din aliaj uşor de 20” Y-spoke, tip 728 M, în Gri Cerium bicolor.

Jante M din aliaj uşor de 20”.

Jante M din aliaj uşor de 20” Y-spoke, tip 728 M, în Gri Cerium bicolor, lucioase, cu anvelope Performance mixte, dimensiuni faţă 8 J x 20, 245/35 R20 şi spate 9 J x 20, 275/30 R20.
Imagine cu BMW M850i xDrive Coupé în Albastru Barcelona metalizat cu prizele de aer ale pachetului M Aerodinamic.

Pachet M Aerodinamic.

Pachetul M Aerodinamic evidenţiază caracterul sportiv al automobilului şi îi optimizează fluxul de aer. În partea faţă şi spate există bare-spoiler distinctive în culoarea caroseriei. Pragurile laterale speciale sunt de asemenea finisate în culoarea caroseriei şi accentuează aspectul sportiv al acestuia. Difuzorul aerodinamic din partea spate în culoarea contrastantă Dark Shadow metalizat reprezintă un element ce atrage privirile asupra părţii spate a automobilului.
Imagine cu habitaclul BMW M850i xDrive Coupé cu volan M îmbrăcat în piele.

Volan M îmbrăcat în piele.

Volanul M îmbrăcat în piele cu model sportiv cu trei spiţe are butoane multifuncţionale. Cercul volanului este îmbrăcat în piele Walknappa neagră şi are zone ergonomice pentru degetul mare, astfel asigură manevrare directă şi sportivă a automobilului. Ai acces comod la numeroase funcţii ale automobilului, prin intermediul butoanelor multifuncţionale, fără a fi nevoit să-ţi iei mâinile de pe volan. Performanţa sportivă a automobilului este evidenţiată de emblema „M” de pe cercul volanului.